Końska rewia mody cz. V (2011)

Gdzie kupię derkę Eskadrona NICI? Chodzi mi o tą w fioletowe pasy w rozmiarze XL
wątek zamknięty
Wielkie dzięki  😉
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
21 stycznia 2011 20:35
rtk, może okser? ponoć mieli dostawe eskadrona 😉
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
21 stycznia 2011 20:36
rtk XL to chyba już tylko za granicą, niestety 🙄 a może i stety bo tak to nie kwapię się żeby kupić 😉
wątek zamknięty
Dziewczyny wiecie gdzie moge kupić ten śliczny czapraczek , lub czy ktos ma do sprzedania ,  co wcześniej o nim wspominałam ( Anky hortensja VS )  :kwiatek:

wątek zamknięty
Minosia, a IMO super. 😉 Mam jednego czarnego equithema do tyrania, prany miliard razy, leży gdzie popadnie i nadal super i żyje :P

p.s. kupiłam go za naprawdę okazyjną cenę (bodajże 25-30zł?) kieeedyś od koleżanki, ale ogólnie bym kupiła wtedy coś innego. 😉
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
21 stycznia 2011 20:53
Kamita1 nigdzie. Musisz polować w ogłoszeniach.
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
21 stycznia 2011 20:54
I gorąco się modlić.
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 21:36
taka mogłaby wyjść kolekcja 🙂
wątek zamknięty
Kamita tak jak dziewczyny napisaly tego padu nie dostaniesz juz bo jest to stara kolekcja już niedostepna. Poluj w ogloszeniach, ebay...
wątek zamknięty
sei nieee!, w życiu! nie z taką lamówką. 😉 jakiegoś blacka sama bym chętnie upolowała, ale never ever z taką lamówką.
wątek zamknięty
sei, żarówa fu!
wątek zamknięty
sei okropność!

Czy ktoś z Was ma ta derke USG grene?

Jak z jej jakością?
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 21:46
no moze wyszla zarówa ale w sumie to mnie sie tak podoba. lamowka olympic blue/sangria a sam cotton czarny  😜
ale są różne gusta. czaje ze jestem walnieta  🤔wirek: 😂
wątek zamknięty
Ok , dzięki dziewczyny , będę polować , jak byście coś przez przypadek znalazły napiszcie  💘
wątek zamknięty
Forta strzał w 10!

Dziewczyny pamiętam, że Bicolor Navy-white farbował, takie same doniesienia macie na Lavender-turf? One chyba niezbyt starzeją się z godnością?
Mam przypływ szmaciej twórczości.. tylko dla odważnych 😉
KLIKU KLIK

disco, powinnas im podeslac pare swoich projektow to moze sie poprawia. dralon green-navy byl niezly ale tez bez szalu. za duzo bialego...

wooooa już widzę oczami wyobraźni wizytówkę "Emily Disco - Eskadron Creative Director"  😜

disco, robiłam Sierrze foty w cottonie i to dobry kolor na zimę, ale w lato by zabijał, generalnie w słońcu musi wypalać oczy 😁 ale w pochmurne dni naprawdę cieszy 🙂

Gdyby ktoś mi kiedyś powiedział, ze będę z zaangażowaniem analizować zmienną koloru czapraka w zależności od światła, a przy tym żarliwie potakiwać głową, popukałabym się w czoło 😀

wooohooo  😅 imo, to będzie prawdziwy szał ciał  😎 (a ja chyba wcześniej zaopatrzę się w śliniaczek, co by niczego dookoła nie zaślinić z zazdrości)

ale fajna grupa wsparcia  :kwiatek: mam nadzieję, ze uda mi się go ściągnąć

petrol zdecydowanie za jaskrawy.

dzięki, już się opamiętałam 😉 cotton wystarczy
wątek zamknięty
sei z olympic blue bym dyskutowała, z sangrią byłby mały szał, ale to co wkleiłaś to jakieś paskudztwo. 😁
wątek zamknięty
po pierwszym praniu robia sie jak szmata, spieraja sie, niszcza sie z predkoscia swiatla

z tym się nie zgodzę mam 2 czapraki et i oba po praniu (kilkakrotnym już ) są właściwie jak nowe ... lamówki też nie tknięte no i czapraki są wciąż "mięsiste"
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
21 stycznia 2011 23:10
ja z equi theme mialam kilka modeli czaprakow i zadnego lacznie z Prestige nie polecam, jedne sie szmaca, inne traca kolor a wszytskie dosc szybko sie przecieraja 🙄
wątek zamknięty
Ja miałam Equi theme i uważam, że zwłaszcza Alcantra to super szmaty.
wątek zamknięty
A ja mam Alcantrę już dłuugo, dłuuugo i to jeszcze z drugiej ręki od Sierry 😉 i ja ją bardzo lubię! żadnych przetarć, przebarwień, no nic 🙂
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
22 stycznia 2011 08:45
A do mnie przyszła dziś cerata z flax/beluga, jutro zobaczymy jak będzie leżeć na Łaciatym  🏇

Heh, odkąd postanowiłam, że mam za dużo sprzętu i mogę coś nowego wziąć tylko jak coś sprzedam, ciężkie zrobiło się życie szmatoholika  😉  No ale na szczęście to była akurat wymiana.
wątek zamknięty
ja z equi theme mialam kilka modeli czaprakow i zadnego lacznie z Prestige nie polecam, jedne sie szmaca, inne traca kolor a wszytskie dosc szybko sie przecieraja 🙄

u mnie jest to samo...
wątek zamknięty
Mam jeden equitheme, kupiony juz uzywany i mi bardzo służy  🤣
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 09:17
Też zauważyłyście że w czaprakach eskadronowych w wielu miejscach wyłażą nitki? Nawet w nówkach 🤔wirek: już nie mówiąc o uwiązach które wyglądają jak jedno wielkie źdźbło słomy... 🙄
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 09:35
co ty mówisz  👀 ja u swoim nic takiego nie zaobserwowałam... a uwiąz trzyma się nadzwyczajnie dobrze jak na współpracę z moim koniem 😁
wątek zamknięty
majeczka   Galopem przez życie!
22 stycznia 2011 09:45
ja uwielbiam uwiązy Eskadrona, jeden z których mam jest bodajże z 2006 roku, dzielnie służy mi cały czas absolutnie złego słowa nie powiem
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 09:48
No to może ja mam takiego pecha 🙄
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
22 stycznia 2011 09:55
Kodusiowata, co do czapraków niektórych się zgadzam - wyłażące nitki, krzywo zszyte - ale mimo to czaprak się trzyma. Głównie tak miałam w kolekcji bloom, w tej teraźniejszej nie zauważyłam takich rzeczy. 😉  Co do uwiązów, to trzymają się nieźle. 😉
wątek zamknięty
Ja swój uwiąz z deepblue-nougat miałam rok i znosił wszystkie fochy i wygłupy mojego konia, a teraz dalej świetnie służy nowej właścicielce 😉 jedyne co zauważyłam, to że nieznacznie wyblakł 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.