Kącik Małolata...:D

Ale te nowa ma doktorat z Matematyki, trzeba ją lubić  😂
Ta blondi? Co House był przekonany, że Chase ją wziął, bo przypomina jego matkę?  😁
Taaak, dokładnie ta, też jakoś na Sz... albo Ch... się nazywała  😉

Edit: To była Cameron!  😀
A Cameron, myślałam, że rozmawiamy o tej, co Chase zatrudnił w 7 sezonie już  😁 przez Masters jeszcze...
Cameron, mnie strasznie wkurzała w 3 sezonie, bo miała ślinotok na widok House'a  😁
Napisałaś blondi, to tak pomyślałam, ta nowa jest ruda  😎  😁 i fakt, teraz przypomniała mi się ta akcja z podobieństwem do matki...

Chyba nikt się nie przyłączy do naszej wciągającej rozmowy  😜
Ruda?  😵 ja byłam przekonana, że ona jest blondynką  😂 no dobra, niech Ci będzie, że ruda :]

Nikt nie ogląda House'a? Nie wierzę  😁
Ooo, dobrnęłam do magicznej kolacji z mamusią i... urwał mi się, znowu muszę czekać aż się podładuje  :jogin:
Nienawidzę tego, jak mi się zatrzymuje w trakcie oglądania, dlatego House'a i Californication zawsze zassysam, następnego dnia po premierze :]
😂  😂

Naładowało się, to było piękne!  😜
Boję się pomyśleć co będą robić, zanim reszta się obudzi  😁
Hehehe  mówiłam  💃

Zmykam spać, bo mam zamiar jutro przed spotkaniem pojechać do konia, o ile wstanę  😁

Miłego oglądania Vana!
Dzięki  😁
madmaddie   Życie to jednak strata jest
21 stycznia 2011 09:11
jak dobrze że już piątek 🥂 sprawdzian z matmy i można zacząć się obijać, i odliczać ostatni tydzień przed feriami.
w tym tygodniu nie działałam na geografii nie załapałam czy mam to 2 czy nie, za to słyszałam coś o saperach, na matmie myślałam o króliczkach (serio, serio), nauczycielka powiedziała: Może Magdalena potrafi zrobić to zadnie, spojrzała na moją twarz i szybko wywołała Łukasza.
gdzie jest jakiś włącznik żeby człowiek działał  😵

W pępku  😁
A ja właśnie nie poszłam na sprawdzian z biologii. Mama mnie chyba zabije za ilość opuszczonych godzin.
Małolaty , które dziś idą na spotkanie, proszę wziąć baterie lub akumulatorki jak jakieś macie, bo moje są dość stare i szybko się rozładowują przez to zimno...
Taaa moje przed spotkaniowe ruszanie konia, skończyło się na tym, że muszę lepić kolorowe hipopotamy z plasteliny siostrze  😵

Nie mam pojęcia, ale mi też przydałoby się zlokalizowanie go  😵
Kawecan   Jeździec bez konia...
21 stycznia 2011 13:52
Wiecie co.? Ja nie lubię mojej wychowawczyni... WRÓĆ.! Ja jej kurde [glow=red,2,300]NIENAWIDZĘ[/glow]
I czy ten język Polski musi być taki dziwny? I co za dziwny człowiek w ogóle wymyślił byśmy musieli uczyć się j. Polskiego z takimi nauczycielami? Eh...
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
21 stycznia 2011 15:22
Wiecie co.? Ja nie lubię mojej wychowawczyni... WRÓĆ.! Ja jej kurde [glow=red,2,300]NIENAWIDZĘ[/glow]
I czy ten język Polski musi być taki dziwny? I co za dziwny człowiek w ogóle wymyślił byśmy musieli uczyć się j. Polskiego z takimi nauczycielami? Eh...

mam identyczną sytuacje  🙄
Kawecan   Jeździec bez konia...
21 stycznia 2011 15:42
nightmare  :emota200609316:

A narazie wybywam na dzień Babci.  😉
jest piątkowy wieczór, siedzę w domu, a przyjaciółek nie ma i nie mam z kim pogadać... słucham sobie ukochanej muzyki, ale chyba pogarsza sytuację zamiast pomagać  😕
21 stycznia 2011 18:05
niemiłek oj tam, oj tam, jeszcze re-volta jest. nie należy tak rozpaczać, serio serio, wiem coś na temat samotności.
do mnie najczęściej ludzie odzywają się jak czegoś chcą.

dowiedziałam się od chłopaków że wyglądam jak Buka. koleżanka na to: wcale nie, przecież nie jesteś niebieska!
jej, ludzie, weszłam rano przeczytałam to, co napisałyście z wczoraj, teraz znowu wchodzę a tu... jak zawsze kilka stron mam do nadrobienia to dziś widać mój post z rana na tej samej stronie... co się stało ?  😉
no i kurczę, dziś wzięłam aparat, a jak już po spotkaniu siedziałam w autobusie to przypomniało mi się, że zdjęcia sobie nie strzeliłyśmy... eh ... 🤬
dziękuję za mile spędzone popołudnie  :kwiatek:
ps. Arroch pakuj się, pakuj !; ]]
niemiłek, bywają też takie dni. Ja ostatnio chętnie siedzę w domu w weekend, tylko tak odpocznę.

madmaddie, chyba chciała pocieszyć, ale... trochę jej nie wyszło. 😉
Eeej no dziewczyny z Lublina, poopowiadajcie mi co mnie ominęło!  🤬
21 stycznia 2011 18:29
[
madmaddie, chyba chciała pocieszyć, ale... trochę jej nie wyszło. 😉

rzadko coś mi wychodzi

niemiłek chciałam tylko powiedzieć że to minie, i że znajdziesz bratnie dusze. czasem trzeba po prostu poczekać :przytul:
Eeej no dziewczyny z Lublina, poopowiadajcie mi co mnie ominęło!  🤬

Film "Turysta" dobrze mówię?
pogadanki o nas, o szkole, koniach i r-v; ]
no i chyba tyle... ?  😉
Vana, ominął Cię film z Johnym i Angeliną oraz pizza z cebulą, pomidorem, szynką i podwójnym serem  😀
Było bardzo sympatycznie i w końcu coś więcej pogadałyśmy i nie tylko o szkole (Arroch udało się opanowac emocje  😁 ) 🙂
A więc Vana, oczywiście wylądowałyśmy w Plazie, Jasnowata zarzuciła pomysł, żeby iść do kina, także miałam seans Turysty numer 2, z popcornem i colą, normalnie full wypas, a i jeszcze pani przed wejściem nas gumą mentos poczęstowała  😁
Potem oczywiście nie obyło się bez jedzenia  😁 pizza musiała być :] nawet same dodatki wybrałyśmy  😁 pogadałyśmy o koniach trochę i trochę o szkole  😂
ogółem było bardzo fajnie, jak wrócę z wyjazdu to powtórka, nie?

A i jeszcze z Fin zaśmieciłyśmy Lublin po wyjściu z Plazy  😁
Ale się zorganizowałyście  😀
Kto był?
Aaaa mój mentos! Chyba mam go w torebce!

Byłam ja, Arroch, Fin i Tajfunowaa 🙂
A więc Vana, oczywiście wylądowałyśmy w Plazie, Jasnowata zarzuciła pomysł, żeby iść do kina, także miałam seans Turysty numer 2, z popcornem i colą, normalnie full wypas, a i jeszcze pani przed wejściem nas gumą mentos poczęstowała  😁
Potem oczywiście nie obyło się bez jedzenia  😁 pizza musiała być :] nawet same dodatki wybrałyśmy  😁 pogadałyśmy o koniach trochę i trochę o szkole  😂
ogółem było bardzo fajnie, jak wrócę z wyjazdu to powtórka, nie?

A i jeszcze z Fin zaśmieciłyśmy Lublin po wyjściu z Plazy  😁

oooo, dobrze, że przypomniałaś mi o tej gumie ! zaraz ją zjem !; ]]
no masz, że robimy powtórkę ;]]
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się