Końska rewia mody cz. V (2011)

sei   . let's grow old together & die at the same time .
21 stycznia 2011 09:05
to są tattini. nie wiem po ile teraz chodzą bo mam je baaardzo długo (moje peirwsze owijki). kiedyś dałam za nie 70 zł chyba. ale są nie do zajechania. mam też od nich białe 🙂
wątek zamknięty

A jaszczurka jest mega i wciąż zastanawiam się czy nie wyszyć czegoś takiego na limegreen i na owijkach takie mini jaszczórki 😍

ja mam mini, mini na lime:
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
21 stycznia 2011 09:15
Burza i wszytsko jasne 😁

Precelku co kto lubi🙂 dla mnie owijki eskadrona są bez porównania z innymi, za nimi są ANKY, za to owijek Euro stara juz chyba niegdy nie kupie 😉
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 09:20
mnie sie nie podoba ze eskadrony sa tylko polarowe 🙁

a co do koloru metallic blue jeszcze, który jest podejrzany jako kandydat do pojawienia sie w nowej kolekcji, to mógłby wyglądać jak olympic blue  😜
wątek zamknięty
zobacz katalog http://www.schockemoehle-sports.com/download/Herbst_Winter_2010.pdf

Wiecie? pierwszy raz w życiu dopadła mnie miłość do sprzętu  😜 z całą świadomością, że będzie platoniczna  😁 ale, czyż platoniczne nie są najmocniejsze?  😍
Zakochałam się na amen w szarej! trenzelce, szarym! napierśniku i szarym! naczółku z perełkami  😜 😍  😜
wątek zamknięty
Zairka no własnie  😉, ja uwielbiam eurostary i to są moje ulubione owijki, zaraz za nimi anky potem eskadrony. Mam na szczęscie duuużego konia, więc rzepy w eurostarowych owijkach zapinają się idealnie(nic nie dynda)
no i polar jest super jakości
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
21 stycznia 2011 09:56
halo, to nie musi byc platoniczne...wystarczy kogoś poprosić o taki kolor tranzelki i reszty sprzetu...i masz.

Edytka dzieki za przypomnienie o istnieniu innych firm niz ES i eskadron,sliczna ta kolekcja 😉
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 09:57
polar jest super fakt! ale na grocie rzepy nawet nie zachaczaja mi o rzepy, tylko wypadaja centralnie na polarze i sie odpinają..nawet z podkładką dyndają 😵

ja chyba wkoncu sie złamie i wezme chili 👀 tyle ze jedyne dostepne jakie znalazlam to sr albo dl. Nie iwme czy jestem tak odwazna zeby zaryzykowac z czerwienia i jeszcze z nowym krojem sr 😁
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
21 stycznia 2011 10:10
Precelek, ja mam do petrola Likierowe... kolorem pasują, acz nie poleciłabym absolutnie ich jakości...  🤔
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 10:14
Zairka, do odważnych świat należy!  🏇
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 10:19
chyba jeszcze żadnej szmatoholiczej decyzji nie podejmowałam tak długo 😁
chili podoba mi ise od samych zapowiedzi tej kolekcji... ale ciagle wmawiam sobie że kary w czerwieni 🙄 chociaz czerwony kocham 😍
ale owijki byłyby już navy 😉
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 10:21
tak jak nie lubie czerwieni tak chilli jest ładny 😉
foto
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 10:28
Zairka, bierz chili ! raz się żyje, ten kolor jest na tyle ładny, że karej, zimowej Grocie powinien spasować 😉 Zwłaszcza z owijkami navy - bo z chili to by wg mnie wyglądało jak baba Mikołaja.  😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
21 stycznia 2011 10:40
Dobra,A kto ma czerwona kurtkę pikeura i umie mi porównać kolor z chili?
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 10:43
ktos wie gdzie mozna dostac Cottona Chili VS 👀 czy juz tylko polować?
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
21 stycznia 2011 10:50
ktos wie gdzie mozna dostac Cottona Chili VS 👀 czy juz tylko polować?

Nietsety polowac trzeba...wiem bo sama sie na taki czerwony zestawik VS napaliłam ;/
wątek zamknięty
No Zairka to teraz popłynęłaś kochana, napisałaś w ogłoszeniu że ROZWAŻASZ kupno. Nie wiem czy wiesz ale ostatnio denerwuje to re voltowiczów  😕  😁
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 11:10
Ja widziałam jakoś tydzień temu w którymś internetowym sklepie... Ale cholera w którym... Nie pamiętam...
Dziewczyny, spróbujcie w krakowskim Amigo, tam często nie wiedzą co mają w magazynach, kilka razy widziałam tam takie rarytasy, że hoho !  😀
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
21 stycznia 2011 11:11
halo widziałam ten szary sprzęt Schocko na żywo 😵
Na siwym lub karym wygląda obłędnie  😜
No i widziałam już nową kolekcję Schocko - będzie niejako kontynuacją obecnej linii, co jak dla mnie jest super bo będzie można spokojnie łączyć kolekcje.
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 11:25
No Zairka to teraz popłynęłaś kochana, napisałaś w ogłoszeniu że ROZWAŻASZ kupno. Nie wiem czy wiesz ale ostatnio denerwuje to re voltowiczów  😕  😁

mnie też dużo rzeczy denerwuje 😉 ja sie wacham wiec nie będe kogoś napalać żeby wyskoczył z cena 140 jak Ci zależy to jest Twój 😁
bo często sie spotykam z taką reakcja jak pisze że coś kupie to dostaje PW;
wiesz w zasadzie to nie chce sprzedawać ale wiem że jesteś szmatoholikiem więc jak dasz dobrą cene to sprzedam.
Przykładowo używane owijki eskadrona (ostatnio sky) 75zł,
odpowiedz a to nie
ja ile chcesz
odpowiedz 120?
ja 🤔 😵 to dziekuje
wątek zamknięty
Zairka, poluj na chili! Moim zdaniem to bardzo elegancki czerwony, a nie odpustowy 🙂 Ja swojego na pewno nigdy nie oddam 😀

A z tego katalogu schoko wzięłabym ze 3 bluzy i szary napierśnik - świetny jest! Ogłowie to przesada, ale sam napierśnik mogłabym mieć 🙂
I zgadzam się - albo KUPIĘ albo nic nie pisać! Jak będą rzucać ceny z kosmosu to po prostu olać 🙂
wątek zamknięty
Szczerze? Mnie nic nie denerwuje, i jak ktoś ma ochotę napisać że w najbliższej przyszłości do roku 2030 planuje sprzedać czaprak XYZ to może sobie tak napisać. Też uważam że słowo rozważam raczej coś w danym przypadku oznacza. Ostatnio też chciałam sprzedać pad eskadrona i napisałam że rozważam jego sprzedaż aczkolwiek jeżeli ktoś się będzie targował to nie będę usilnie szukała mu domu za marne grosze  😉

Apropo chili, nawet na ebayu widziałam tylko pony VS.
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 11:42
juz zmieniłam żeby w oczy nie bolało 😉
no to jak jest niedostepny to pewnie włączy mi sie tryb polowania  😁
wątek zamknięty
Zairka- Ja upolowałam pad lavendera, to Ty bez problemu znajdziesz gdzieś chili  😁
wątek zamknięty
Zairko ja szukałam Chilli VS już przez pewien czas, ale bez ciśnienia. Oferty typu 100-120zł za cottona z starej kolekcji (i o np. jeszcze używany) zbywałam śmiechem. Kiedy odpuściłam (i stwierdziłam że poczekam na Ebay, albo aż komuś się znudzi, albo że nie był mi pisany) dorwałam nówkę, w sklepie i to w naprawdę niezłej cenie. Pojechałam po Marone VS i wyszłam z Chilli DL, widać był mi pisany DL 😉

Także miej oczy otwarte, wbrew pozorom nie był to popularny kolor w tej kolekcji, na pewno gdzieś jeszcze zalega 😉
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
21 stycznia 2011 12:08
dzięki 😀 ten pierwszy jest mega tylko ogromny. ale bede szukać 😉 przyczepiłabym go na vske wiec w gre wchodzi fair play mój, nougat albo black  🏇

30cm? przecież to chyba w sam raz porównując do przywołanej wcześniej jaszczurki, chyba że chcesz coś na prawdę małego 🙂

disco ja bym go wolała zobaczyć w creme  😎

zgadzam się, petrol zdecydowanie za jaskrawy.

A z tego katalogu schoko wzięłabym ze 3 bluzy i szary napierśnik - świetny jest! Ogłowie to przesada, ale sam napierśnik mogłabym mieć 🙂
reetyy... ja też- ta granatowa jest piękna!  🙄

kotbury, fajne  😀
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
21 stycznia 2011 13:11
Ja zgarnęłam ostatniego chilli DL, z konika, a co mi tam  😅 pod skokówkę mają już tylko łezkę. Ale dla mnie łezki są ohydne  🙂

edit: sei mimo najszczerszych chęci wybrania jednego z nich chyba wezmę oba, bo najzwyczajniej w świecie nie potrafię wybrać  😡 oba śliczne 😍
wątek zamknięty
21 stycznia 2011 13:26
chili to ja wiem gdzie jeszcze jest DL i sr.. i nie w koniku, ale vs 👀 jakby ktoś coś to prosze dać znac bo zdjecie która wstawiła sei. mnie zauroczyło 😜
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
21 stycznia 2011 13:32
wyprzedaż kantarów eskadrona w amigo
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.