mowisz powaznie ze cudo? 👀 czy to miała być dygresja? 😁
wątek zamknięty
Nie, tak po prostu.
Na gniadym wyglądałoby ślicznie 🙂
wątek zamknięty
Medzik, tak myślałam że miałaś z tym (minerwa) coś wspólnego 😁
i zgadzam sie. jaszczurka przy czapraku jest mega 😀
Tak co złego to Medziiik jeśli chodzi o zabieranie komuś z przed nosa szmat u Minerwy 😁
A jaszczurka jest mega i wciąż zastanawiam się czy nie wyszyć czegoś takiego na limegreen i na owijkach takie mini jaszczórki 😍
wątek zamknięty
sei Twoj opis wylądował u mnie w podpisie 😁
jest tak jak mówisz 😀iabeł:
rzekotka ja albo nie jestem aż tak odważna, albo aż tak szalona 😉
medzik o tak gekon na lime byłby szał 👍 ale to sie nie sprawdza w praktyce:p
wiem bo kiedys nosiłam takie skarpetki z pluszakami na ściegnie a.
moje ukochane to były z Bójka z atomówek (nadruk na skarpetce) z wielkim czerwony, pluszowym gekonem dyndajacym z tyłu 😍
wątek zamknięty
Zairka - zło wcielone 😀
Akzzi - ja chcę nowego petrola, limegreen, levander, fuksje i milkę 🙂 może jak aqua kiedyś wskoczy do ogłoszeń okazyjnie to też się skuszę 🙂 no i green też za mną chodzić zaczyna 🤔wirek:
wątek zamknięty
AVE Zairka 😀iabeł:
Cierp1enie Jak Cie mąż z domu wygoni to przyjme Ciebie i Jule pod swój dach 😁 :kwiatek:
wątek zamknięty
Zairka obawiam się o jaszczurki w owijkach i czapraku głównie niestety przy praniu ale zamówię sobie komple. w odcieniu limegreen i na tym "tańszym" to wypróbuję jeśli tam przetrwa właduję to na cottona i owijki 😍
wątek zamknięty
jak znajdziecie mi małego pluszowego skorpionika to też właduję go na jakiś czaprak 😀
wątek zamknięty
Zairka - zapamiętam to sobie 😀iabeł: nie zdziw się jak kiedyś zapukam 🙂 mój mąż jeszcze nie zagląda do mojej szafki końskiej w domu 😀 mam nadzieję, że go nie pokusi 🙂 jeszcze tak ładnie kolorami poukładałam je 😀
wątek zamknięty
dzięki 😀 ten pierwszy jest mega tylko ogromny. ale bede szukać 😉 przyczepiłabym go na vske wiec w gre wchodzi fair play mój, nougat albo black 🏇
wątek zamknięty
Hehe .. teraz będzie banda szmatoholików z pluszakami na czaprakach i owijkach 😍 😁
wątek zamknięty
pokonałam virusa
i zgrywam foty
więc zaraz dodam foto moich cottonów (bez 2 na które czekam)
wątek zamknięty
gdzie te foty bo czekam a chce isc spac:P
wątek zamknięty
ja czekam a chce sie zaczac uczyc 🏇
wątek zamknięty
dziewczyny znacie jakies fora jezdzieckie irlandzkie? albo konsko-ogloszeniowo irlandzkie?
jak byscie cos widzialy, znalazly podeslijcie mi linka- dosc pilna sprawa :kwiatek:
wątek zamknięty
brzydko 🤣 ale mnie sie petrol ogólnie nie podoba 😉
za to dera fajna 😜
wątek zamknięty
Uwaga głupie pytanie 😡
Czy Eurostary superieur i te nowe stripe mają herby tylko po jednej stronie czy obustronnie 👀 ?
wątek zamknięty
Cierp1enie nie ma na forum, wiec sie pewnie nie doczekam 🤬
dobranoc :kwiatek:
wątek zamknięty
jaskrawo i pieknie 😜
Disco - Zairka ma rację ! A tak ogólnie to weź będę miała od kogo pożyczyć brillanta petrol w zamian użyczę Cream 😀
wątek zamknięty
udało mi się na szybko
brakuje na zdjęciach
anky - banana
eskadron - lind, royalblau
wątek zamknięty
disco ja bym go wolała zobaczyć w creme 😎
wątek zamknięty
pianissima2003, wieki temu, ja go zakładałam przez tydzień i stwierdziłam, że to nie nasz kolor. Ani godziny nie żałowałam 🙂
disco, szał ale wiesz.. ładnemu to i w garnku.. 😉
wątek zamknięty
cierep1enie, ładna kolekcja 🙂 zazdroszczę drugiego od prawej i... co to jest drugie od lewej? 🙂
wątek zamknięty
Cierp1enie b. ładna kolekcja! ja poprosze o Skocza w petrolu :kwiatek:
sei. oba odemnie 😁 schoko/orange i petrol stary
wątek zamknięty
cierep1enie, ładna kolekcja 🙂 zazdroszczę drugiego od prawej i... co to jest drugie od lewej? 🙂
to jest stary petrol 🙂 od zairki :kwiatek:
wątek zamknięty
Cierp1enie, parę bardzo fajnych kolorków! 🙂 zwłaszcza yellow, black i pink 🙂
wątek zamknięty
dodałam jeszcze zdjęcie anky, ale bez banany (jutro zrobię nowe)
wątek zamknięty