Kącik Małolata...:D
ej Małolaty 😉... znowu inteligente dziecko nightmare ma zaniki pamięci 🙄 co to jest aspekt czasownika? 🙇
Tajfunowaa, jam otwarta na propozycje, ale coś dziewczyny się nie odzywają. Do Arizony też mogę jechac 👀
Ja po prostu czekam na jakiś znak życia od Fin 🙂
Nadal jestem za Fantasy Parkiem w Plazie, bo na lodowisku chodzę raz w roku i w tym roku już odbębniłam przymusowy raz 😁
W sumie ja łyżwy zostawiłam w Puławach, a w cudzych nie lubię strasznie.
Jak pojedziecie do jakiejś stajni to będę wam zazdrościć 😁
Vana, w stajni o tej porze roku jest zimno, dlatego trzeba omijać stajnie wszelkie szerokim łukiem 😂
Dobra, dobra, nie jedziemy do stajni 😀
idziosława zgadzam się.
Ja bym tak nie potrafiła.
oj potrafiłabyś, jak przychodzę ze szkoły to się nie uczę, zadania robię rano w szatni albo na przerwie, a na sprawdzian czy kartkówkę umiem z lekcji 😉
właśnie dostałam czytnik e-booków. genialny wynalazek 💘
Oj stajnie nadrobi się w wakacje, albo na wiosnę :]
Na wiosnę nie, bo nie będę mogła jeździc 😀 Chyba, że taką późniejszą 😉
Ja po prostu czekam na jakiś znak życia od Fin 🙂
😁
Dałam znak smsem :kwiatek:
Na wiosnę nie, bo nie będę mogła jeździc 😀 Chyba, że taką późniejszą 😉
No taką, żeby ciepło było 😁 dlaczego nie będziesz mogła jeździć? 😲
Fin I know 😁
Pisałam już, że 9 marca idę na operację oczu. Pani doktor wstępnie powiedziała, że przez jakiś czas będę musiała wstrzymac się z jeździectwem 🙁
Ojej, to nie dobrze :przytul:
Dobrze, dobrze. Operacji już nie mogę się doczekac. A konikowi coś, albo kogoś wymyślę 🙂
A ja pierwszy raz w życiu jestem zadowolony z życia 💃
Jasnowata , marzec niedługo . 😉
Godzina szczytu i jak zwykle cisza 😉
Więc ja wam na pocieszenie powiem, że ciągle mam ferie i jutro wybieram się do stajni 😎
A mi się ferie dopiero zaczynają . 😎 Nie mogę się doczekać jutra . 💃
A ja udaję, że się pakuje... przytargałam torbę do pokoju, nawet coś tam do niej włożyłam, ale co 10 min robię przerwę, bo nienawidzę się pakować 😁
Arroch a przywieziesz zdjęcia, prawdaaaa? 😍
W ogóle co będzie robił Bazyl przez ten calutki czas?
ja jeszcze tydzień do ferii 🙂
i jak zwykle siedzę na volcie zamiast się uczyć 🤬
Vana, jasne, że tak :] Znowu odwiedzę Barcelonę 😜
Badź będzie sobie wychodził na halę, albo będzie lonżowany, przez właścicielkę sąsiada Badzia :] czyli ma 1,5 tygodnia luzu i odpoczywania ode mnie :]
Światowa jesteś, ja to nawet za granicą nie byłam 😁
Edit: Pogadajmy o czymś... kurczaki muszę siedzieć i czekać aż mi się naładuje film, żeby go sobie spokojnie obejrzeć, a to trwa i trwa, i trwa... Zarzućcie jakiś temat :kwiatek:
Co będziesz oglądać? :>
Ja dzisiaj byłam w kinie na Turyście, Johnny z miną zbitego psa i naciągnięta skóra na wieszak, zwana Angeliną Jolie to chyba nie dla mnie :] chociaż końcówka rekompensuje troszkę, resztę filmu :]
Słyszałam o tym filmie 😉
A ja będę oglądać House'a 😍
Czekałam na ten odcinek ponad miesiąc 😜
jak ja dawno w kinie nie byłam 😡 muszę się wybrać 🙂
jutro idę do dentysty 😲 ale nawet to polubiłam. 🙂
Aaaaa nowego House'a widziałam :] Przypadek nuda, ale fajna akcja z matką Cuddy :]
Cicho cicho nie mów mi 😎
Oglądam po 2 minuty i tak mi się ładuje powoli, trzymajcie kciuki żeby limit nie buchnął, właśnie robią panu bohaterowi biopsję, a tak poza tym, to piękny ten plakat z Taubem, nie? 😂
Plakat Taub'a mistrzostwo świata "be better" :] najlepszy Chase, który nie może przeboleć czemu wzięli Taub'a nie jego 😁 szkoda, że 13 już nie ma :/ ona fajna była, ale w czołówce jest, to może jeszcze wróci :]
No fakt, fajna była, ta nowa to trochę taka sierota... I jeszcze fajna była ta, jak ona się nazywała, ta od Chase'a, kurde zapomniałam 😉