Kącik Małolata...:D

Dzięki, ale już przestańcie  😡
Vana nie bądź taka skromna!
mils   ig: milen.ju
19 stycznia 2011 19:39
naciol ... 😡 Przyznam się bez bicia, że nie zrozumiałam prawie nic z tego co mi powiedziałaś... Jakiś link może czy coś? :kwiatek:
mils, spoko ; ) Po prostu w instrukcji empegrajka sprawdź ile ma omów (jednostka - Ω). Fachowo to się nazywa impendacja czy jakoś tak. Taką samą na słuchawkach weź.
I im więcej słuchawki mają w zakresie Hz tym lepiej 🙂 (pasmo przenoszenia)
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
19 stycznia 2011 19:54
Małolaty! Pomocy!

jak oblicza się wycinek koła?  😵
Jett, spoko, następnym razem wymienimy się telefonami 🙂

nightmare alfa/360 stopni * PI r kwadrat 🙂
naciol boże, co ty nagle taka fizyczka.  😁
xxflygirlxx, wiesz, te godziny spędzone z panem Sz. tyle mi dały.
Jasnowata a gadałyście z Fin, gdzie tym razem się spotykamy? Jakieś propozycje? No i pytanie czy piątek czy jutro, czy jakiś odległy termin jak już mnie w Lbn nie będzie...
naciol No pewnie, to taki świetny nauczyciel, że z lekcji wychodzę z taką samą porcją wiedzy jak weszłam.
Ja z lekcji na lekcję mam coraz większą świadomość, że NIC nie wiem. Zawsze coś. ;p
Arroch, dziecko drogie, toż piszę, że chcemy przed Twoim wyjazdem  😁 Fin rzuciła wstępnie "może do Plazy do salonu gier". Może jeszcze jakieś propozycje? Ja nie znam Lublina, więc się nie wypowiadam. Wiem, że jest wielkie lodowisko, spore kino iiiii.... więcej nie wymyślę  👀
Jasnowata, no wiem, wiem, ale np Vana nie może, a w 2 dni zorganizować większe spotkanie to nie tak łatwo, no chyba, że reszcie termin odpowiada?
Nic poza salonem gier w Plazie nie znam w Lbn... ale uprzedzam, że w kręgle jestem beznadziejna  😁
Happiowa   córka grabarza
19 stycznia 2011 20:13
z lekcji wychodzę z taką samą porcją wiedzy jak weszłam

dobrze, że nie z mniejszą  😉
19 stycznia 2011 20:15
naciol ach, już rozumiem. Dzięki. :kwiatek:
Sprawa z Rzęsą zeszła na trochę lepszą drogę... 😉 Tylko teraz nie znam przedziału czasowego, w którym wszystko się wyjaśni... 🙄
19 stycznia 2011 20:18

nightmare alfa/360 stopni * PI r kwadrat 🙂

dziękuje dziękuje dziękuje  😍 :kwiatek:
Arroch, nigdy nie będzie tak, że spotkamy się wszystkie. Zawsze się któraś wyłamie  😉 To już niech reszta decyduje. Ja mówię, że jestem prawie do końca stycznia i mogę codziennie gdzieś wyjśc 😉 Już się nie odzywam i czekam na rozwój wydarzeń 🙂
Arroch, nigdy nie będzie tak, że spotkamy się wszystkie. Zawsze się któraś wyłamie  😉 To już niech reszta decyduje. Ja mówię, że jestem prawie do końca stycznia i mogę codziennie gdzieś wyjśc 😉 Już się nie odzywam i czekam na rozwój wydarzeń 🙂

W takim razie mam nadzieję, że to spotkanie w piątek(?) wypali :]
Faaaaajsko wam 😉
Vana, dokładnie.
19 stycznia 2011 20:34
Vana dokładnie  😉
19 stycznia 2011 20:36
Vana to ja powiem, że masz rację. 😀
W piątek mam naradę wojenną, co do planu przekonania właścicielki stajni do mnie... 😎
Czuję się jak przywódca  😁
Zaraz koniec tygodnia a w jednej sprawie nic nie ruszyło. :/
Co wy tak cicho? 🙂
Dobra,małolaty. Ja idę spać, a wcześniej jeszcze sprzątnąć klatkę królikowi. 😀
Trzymajcie kciuki jutro!  🏇
Vana, bo w normalnych województwach się do szkoły chodzi, a nie ma się ferie bez sensu  😵
Aaaa fakt, zapomniałam  😁
19 stycznia 2011 21:40
Ja mam ferie już za 2 dni! Wreszcie! 😅 O jej, ale mam dobry humor! 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się