xxflygirlxx trzymamy, trzymamy! 😉 DO BO-JU! 😅
Mika no ja niestety tak mam, że mam zawsze coś do powiedzenia 😡
Vana uuuu szkoda 🙁 przecież są ferie, co się będziesz jakimś projektem przejmować 😂
mils dzięki wielkie. :kwiatek: Jutro o 15 sobie przypomnijcie. 😉
Arroch, haha, mój kot kocha kurczaczki z KFC ;D.
Padam ze zmęczenia 😵
A tyle przede mną 😕
Arroch, haha, mój kot kocha kurczaczki z KFC ;D.
masz eee dziwnego kota 😁
Vana a czym się tak zmęczyłaś? 😁
Vana , czym tak zmęczona , panem Tadkiem ? 😁 😍
Arroch no normalnie jakbym miała gorączkę, a podobno mam 35,7 🤔wirek:
W sumie nie wiem czym się zmęczyłam, taki był zapchany autobus, że całą drogę musiałam stać, a to jednak 25km... 😁
I muszę rysować rysować rysować! 😉
Vana , a jak bym Ci dał jakies zdjęcie , to byś przerysowała tak , tak ... profesjonalnie ? Tak ładnie , ładnie ?
edit: pomyłka .
mils, jeśli chodzi o te słuchawki, to polecam Sennheisery. Najlepsza firma, trochę droższe, ale niezawodne. Zawsze mi się psują przy wejściu (noszę mp3 w spodniach), te wytrzymały najdłużej, w końcu musiałam kupić inne bo się w piasku zakopały ;p
Ogólnie im szersza częstotliwość tym słuchawki lepsze, tym się kieruj. I zobacz sobie wejście, ile masz omów. Nie kupuj słuchawek z większą ilością - po prostu przepłacasz, a tego nie wykorzystasz 😉
To chyba tyle, miałam wykład od taty, gdy szukałam słuchawek ;p
Vana to zaaplikuj sobie jakąś aspirynę i idź spać, olej rysunki, albo pomyśl sobie, że ja muszę bitwę morską narysować 😁
naciol , ona jutro idzie kupić słuchawki . 🤔 Powiedz jaka firma . Bo ona chciała przez internet , ale ja z nią jutro idę do szklepu . 😎
Arroch nie mogę olać rysunków, jest ich 9 w kolejce 😎
Arroch nie mogę olać rysunków, jest ich 9 w kolejce 😎
w takim razie pocieszaj się myślą, że muszę narysować bitwę morską 😁
Aleś Ty uparta 😂
Pocieszam się 💃
Arroch , rysować nie umiesz ? Bo ja nie umiem ... 😵
Vana powodzenia.
Co to za rysunki ? 😉
Vana, No bo nawet nie wiem jak się za to zabrać, a wujek google pod hasłem "bitwa morska" wyświetla zdjęcia pudełka gry planszowej 😵 mam plan puścić sobie Piratów z Karaibów, zatrzymać na scenie bitwy i przerysowywać z telewizora 😂
Powiedz jaka firma
Przecież napisałam, że Sennheisery.
Kurczę dziewczyny, sory, że nie mogłam przyjechać, ale nie miałam z kim się zabrać ... 👿 Mama miała jechać do siostry miałam z nią pojechać i w końcu nie pojechała 😕
A jakaś propozycja z mniejszą ilością okrętów? 😵
Ja nie wiem kto takie głupie tematy wymyśla 🤔wirek: a jeden koleś u nas w grupie, nie zdał egzaminu, bo jak był temat "ławka w parku"to przy ławce narysował śmietnik 😵
Arroch nie zdał egzaminu za śmietnik ? 😵
? 😅
ten fajny ;] dzięki Vana 💃
daliasta yep. bo śmietniki się kojarzą z syfem, a przestrzeń rysunku ma być czysta, czy coś takiego 😵
Arroch to dawaj taki maszt wystający spod bryzgającej wody i wielką ośmiornicę 😀
Vana chce tak rysować ! Patrzę na zdjęcia na twoim fotoblogu - WIELKI 👍
idziosława a tam, ciiiii 😉
Vana, żadne ciiiii, masz przeogromny talent! 🙂