http://www.ihaha.pl/product_info.php?cPath=21_41&products_id=30&osCsid=7eb2e9c5e6feca30703611387cbf0db3 mi się podoba kolor tego siodła strasznie, ale chyba siodło w takim kolorze by się z nim zlało, co nie ? 😉
wątek zamknięty
Misia i to jest trafna uwaga! Aga ma taki kolor osprzetu ze nie zuca sie w oczy i kazda szmata pasuje...ja juz zeswoim mam problem 🙄
np lavender zyciowy kolor Groty okropnie gryzie sie z moim osprzetem ( na szczescie siodło mam ciemny braz), jest jeszcze pare takich szmat.
Ale np polopadowi Flax ten osprzet jeszcze dodaje uroku 😉
foto podglądowe
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/72/1255#i
zastanawiam sie tez jak bedzie copper i wallnut wygladal 🙄
wątek zamknięty
a jaki Ty masz Zairka brąz??
Może właśnie ja nie dostrzegam co by mogło nie pasować bo nie uznaję innego koloru niz ciemny brąz??
Ale najlepsze jest to że moja Mredithka była kiedyś wiśniowa a teraz jest w kolorze idealnego ciemnego brązu 😀
wątek zamknięty
właśnie edytowałam 😉 ja mam posredni braz.. achce jeszcze w przyszlosci bliskiej zmienic butki a w dalszej siodlo 😉
wątek zamknięty
chilli2, zarzuć jak możesz 😉 zawsze bede miała lepszy pogląd.
zairka, nie przesadzaj. gdzie lavender traci u ciebie? właśnie super wygląda z brązem.
też tak miałam, że siodło na początku wiśniowe. z czasem coraz bardziej czekoladowe 🙂
wątek zamknięty
No właśnie zależy od koloru brązu i gustu 😉
wątek zamknięty
na tym zdjęciu ten twój brąz wygląda na taki hmmm bardzo mega ciemny, bez wyrazu, nie wiem jak to powiedzieć. Ale nie wiem czy to wpływa zbytnio na czapraki 😉 Walnut i tak czy siak bedzie wyglądał brzydko 😁 😁 Ta wiem upierdliwa jestem :kwiatek:
wątek zamknięty
sei naprawde 😲 dla mnie sie tak gryzie że poszedł na samo dno paki i czeka na zbawienie 😉
aga hehehe mam do Ciebie jakis nieokreslony sentyment 😉
wątek zamknięty
Miło mi 😉 Ja do Ciebie też dlatego zawsze Ci mówię co myślę 😀😀
Jak dla mnie lavender wygląda cudownie, niezależnie od siodła 😉
wątek zamknięty
zairka, śmiało możesz go odkopać. naprawdę! wygląda pod twoim siodłem tak samo dobrze jak wygląda pod czarnymi 🏇
wątek zamknięty
Zairka , maly of twoje siodło nowe to bylo czarne po latach zbrazowialo 😎 😎
wątek zamknięty
A co do brudzenia czapraków, które siodło zrobi to bardziej - czarne czy czekoladka? Chyba że nie ma różnicy 🙂
wątek zamknięty
Eee, a w jaki sposób siodło brudzi czapraki? 🤔
wątek zamknięty
niektore siodla, tak jak buty po smarowaniu potrafia przybrudzic czaprak - chyba o to chodzi.
wątek zamknięty
Tak, właśnie o to, tylko dziwna sprawa, ja nigdy nie smarowałam siodła od "wewnętrznej strony" tzn od strony która styka się z czaprakiem a mimo to zawsze mi się odbarwiały. Siodło złe nie było - jakiś Daw-mag, chyba max
wątek zamknięty
Misia i to jest trafna uwaga! Aga ma taki kolor osprzetu ze nie zuca sie w oczy i kazda szmata pasuje...ja juz zeswoim mam problem 🙄
np lavender zyciowy kolor Groty okropnie gryzie sie z moim osprzetem ( na szczescie siodło mam ciemny braz), jest jeszcze pare takich szmat.
Ale np polopadowi Flax ten osprzet jeszcze dodaje uroku 😉
foto podglądowe
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/72/1255#i
zastanawiam sie tez jak bedzie copper i wallnut wygladal 🙄
Na tym zdjęciu bardziej mnie gryzie ten gruuuby nachrapnik ,Grocie ładniej by było w czymś cieńszym.
wątek zamknięty
A mnie się brązowy sprzęt w ogóle nie podoba, nieważne czy na siwkach, czy na kasztanach, czy na karych 😉 Takie moje zboczenie, że nie i koniec 🙂
Natomiast co jest fajne, to to, że coraz więcej rzeczy można dobrać tak, żeby idealnie do siebie pasowały i odcień brązu był ten sam. Kiedyś chyba nie było takich możliwości 🙂
Zairka, mnie też się gryzie lavender z brązem 😉
wątek zamknięty
Kastorkowa 😵 a co mnie obchodzi że dla Ciebie Grota ładniej wyglądałaby w ,,czymść cieńszym"? 🤔 Czy to wątek o ogłowiach czy szmatach 👀 ostatnio jak czytam Twoje posty odbiegające od tematu to mi cycki opadają... chyba naprawde w push upa zainwestuje 🙄
Livia a no właśnie... zobaczymy jak będzie milka z brązem wyglądała
wątek zamknięty
ale ja tylko mówię że według mnie, więc nie naskakuj odrazu 🤔 😵
wątek zamknięty
Livia a no właśnie... zobaczymy jak będzie milka z brązem wyglądała
Mi się wydaje, ze super bedzie wygladac w koncu milka ma w srodku czekolade 😁
edit: lit.
wątek zamknięty
Wie może ktoś z was jak nazywa się pudrowo różowy czaprak eskadrona z kolekcii briliant
wątek zamknięty
Właśnie zakochałam się w tej derce 😜
http://www.atos.sklep.pl/?p=productsMore&iProduct=148&sName=derka-polarowa-london-miał ktoś kiedyś derkę Fair play? Jak jakościowo ten polar? Bo chyba jestem skłonna zapłacić za niego taką kasę....
wątek zamknięty
libella, rzeczywiscie piekna 😍
wątek zamknięty
Pochwalę się

nówka z metką, ganc nie śmigany 😁
wątek zamknięty
Zairka- na zdjęciu troszkę kolor jest przekłamany, bo ten fiolet jest taki inny troszkę bardziej intensywny po prostu cudowny 😍 Nie mogę się na niego napatrzeć.
wątek zamknięty
piękny 😍 czekamy na fotki na modelu.
wątek zamknięty
piękny 😍 czekamy na fotki na modelu.
na tą chwilę w kolejce na debiut czeka już 4 czapraki 😁 Póki co model na chorobowym, chyba mu się L4 przedłuży do marca. Ale może będzie jakiś godny zastępca niebawem.
wątek zamknięty