Kącik Małolata...:D

xxflygirlxx, cała przyjemność po mojej stronie  😎

Muszę wstawić, muszę! (wiem, że zostanę za to zabita jutro 😁 )

flygirl i bardzo biały koń
http://img510.imageshack.us/i/image036i.jpg/

no i my
http://img4.imageshack.us/i/image038fi.jpg/

reszta zdjęć wymagałaby zbyt dużej cenzury ;p
porażka z tym aracasem ... Ferie się zaczęły i ludzie nie mają co w domu robić  🤔

przeżyłam wtorek!  💃 teraz już z górki. We wtorek mamy : niemiecki, fizyke, polski, gegre, biologie, chemie, matme.. totalna porażka z tym planem  😫

eh, mam kompletny mętlik w głowie jeśli chodzi o szkołę... nie wiem gdzie mam iść 🍴
naciol weź, jak ja wyglądam, noga podkurczona, twarz jak kretyn i siedzę jak worek kartofli.
\\twarz jak kretyn i siedzę jak worek kartofli.

Cała Ty :*
No, ja też cię kocham.  :przytul:
jutro idę w końcu do szkoły po miesiącu. trochę się boję  🙄
Arroch, ilość s idealna 😉).
A jakby go przebrać za wielbłąda to w ogóle by furorę robił 🙂😉.
mils   ig: milen.ju
18 stycznia 2011 21:29
Vana na tym, że nie przyjmują nowych osób, ale koleżanka spróbuje właścicielkę udobruchać, żeby dała mi szansę. O ile koleżanka na ten temat w ogóle porozmawia...? 👀 W każdym bądź razie, mam nadzieję, że tak oraz, że właścicielka zgodzi się dać mi szansę i jednak wszystko się uda... Dlatego po raz kolejny poprosiłam was o ogromne kciuki, modlitwy czy co tam jeszcze wymyślicie, żeby... No, żeby po prostu jakoś się to udało...
daram postaram się... 😉
Wiem, wiem kto zrobił mi aferę u modów! Mój brat! 😤 Właził na kompa, kiedy wychodziłam z pokoju, otwierał Explorera i z konta "aracasa" pisał. Dowiedziałam się, że się przyznał, kiedy wróciłam z orkiestry. W ramach odszkodowania mogłam wymyślić mu karę oraz dostałam zgodę na założenie swojego profilu i hasła na komputerze. 😀 A bratu kazałam zabrać nowego laptopa i odciąć go od wszelkiej cywilizacji. 😀iabeł:
W niedzielę będę miała fotografa, który zrobi fotoreportaż z mojego luzakowania! 😅 Dobrze, że luzakowanie, które w mojej sytuacji pozwala mi zapomnieć o przyziemskich sprawach.
Małolaty z lubelskiego, może ktoś chce labradorka..?
mils dzięki za skrót, no i będę kibicować oczywiście 😉

Co do drugiej części postu, na moje nie brzmi ta wersja poważnie, czyjemu bratu chciałoby się włazić do kogoś na konto, wcześniej olaboga wyszukać forum na którym siostra urzęduje, wątek w którym pisze, cały jego sens i wtrynianie się tam tylko po to, by dostać e... karę? Czy co tam...
Teraz napiszesz, żebym wyobraziła sobie, że Twój brat to jest taki, a taki, i ależ naprawdę na to go stać! 😉
Ja Tobie nie mam nic za złe, o wszystkim zapominam i żyjmy dalej.

Edit: Sisisa a Ty się nie wybierasz na miting?  😎
18 stycznia 2011 21:39
Vana dziękuję... Cóż, dzielimy komputer, a on jest w stanie zrobić wszystko (do rękoczynów też dochodziło) no i taką wersję usłyszałam od rodziców, no, ale tak jak mówiłaś - zapomnijmy może o tym... 😉
Co do drugiej części postu, na moje nie brzmi ta wersja poważnie, czyjemu bratu chciałoby się włazić do kogoś na konto, wcześniej olaboga wyszukać forum na którym siostra urzęduje, wątek w którym pisze, cały jego sens i wtrynianie się tam tylko po to, by dostać e... karę? Czy co tam...
Teraz napiszesz, żebym wyobraziła sobie, że Twój brat to jest taki, a taki, i ależ naprawdę na to go stać! 😉
Ja Tobie nie mam nic za złe, o wszystkim zapominam i żyjmy dalej.

Ale ip i co ważniejsze nazwa hosta była ta sama, tak więc to musiał być ten sam komputer 🙂 więc myślę, że brat jest najbardziej sensownym podejrzanym...

Sisisa e tam za wielbłąda, za słonia od razu! Razem z Faktem się przebiorą i będzie gejowska miłość w cyrku  😜
18 stycznia 2011 21:43
A tak a propos - co to jest ten "host"...? 😡 W komputerach jestem do bani... 😡
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
18 stycznia 2011 21:43
mils brat nie brat, ale gdzie on zapisywał te wszystkie zdjęcia, które ściągnął ? Nie zauwyżyłaś ich ?
No i to że aracas nieraz na bieżąco nam odpisywał Tobie też, więc ... Troche nie bardzo w to wierze.
Ale zapomnijmy o tym 😉
18 stycznia 2011 21:46
Mysza zdjęć zapisanych nie mam żadnych, może linki...? Cóż, mówię, co stwierdzili rodzice po rozmowę z bratem - ile w tym prawdy nie wiem, wiem, że to nie ja. 😉 Mniejsza...
Dziwi mnie i martwi, że koleżanka, która ma rozmawiać o tą stajnię nie odpowiada, mimo że jest dostępna... 👀 🙁
A tak a propos - co to jest ten "host"...? 😡 W komputerach jestem do bani... 😡

host to po porostu komputer podłączony do sieci, w wielkim skrócie 🙂
18 stycznia 2011 21:47
Arroch dzięki... 😡
Vana, nie, jutro jadę ujeżdżać dzikie kucyki i wracam dopiero pod koniec ferii, może na następny wbiję ;PP.
Arroch, noo też o słoniu pomyślałam, ale trochę za chudy trzeba by mu kupić strój spidermana z pompowanymi mięśniami ;D.
Sisisa czy ja wiem czy on taki chudy... popręg 125  zapinam na 1 i 2 dziurkę  😁 ledwo  😂 spiderman niee, może Jocker? Kocham Jockera  😍

mils proszę bardzo 😉
Arroch, no wiesaz, swego czasu ja na Horsa miałam 130 ;D. Patryś ostatnio kupił sobie popręg 170 haha, ten to chyba na słonia.

Kiedy na Wieżę wpadasz?
tak dla wyjasnienia: moze sie zdazyc, ze ktos kto ma zmienne ip, moze sie zalapac na czyjes, oraz ta wersja z osiedlami na jednym ip (choc tak szczerze to jeszcze sie to tutaj nie zdarzylo). jednak jest jeszcze cos takiego jak nazwa hosta, czyli indywidualna nazwa danego komputera. i z cala pewnoscia posty byly pisane z komputera mils. ban zostal nadany na inne parametry niz ip, wiec mils moze korzystac z forum. jednak jest "pod nadzorem". z nia przemawia to, ze sama zglosila tego uzytkownika.
18 stycznia 2011 22:00
katija rozumiem doskonale dlaczego jest nadzór itp. Nie będę się wykłócać, bo nie ma to sensu. Dlatego jestem wdzięczna za nienałożenie na mnie bana, a obserwowanie mnie...
Sisisa ale Hors to Hors, ja teraz też 130 muszę kupić... Patryś jest z pewnością inny  😀 nie wiem kiedy wpadam do Wieży, a kiedy Wy wpadacie do Bon?  😁
Arroch, ja bardzo chętnie wpadnę do Bon ale pewnie dopiero po feriach. Wgl. sama tam nie pojadę, bo się przecież zgubię w busie ;PP.

Spadam spać,pap ;D.
No dobra wredoty, to do jutra, do 14!  💃
Arroch, ja bardzo chętnie wpadnę do Bon ale pewnie dopiero po feriach. Wgl. sama tam nie pojadę, bo się przecież zgubię w busie ;PP.

dobra dobra, daj znać to się jakoś zgadamy, albo wycieczkę zrobimy, ja nawiedzę Wieżę, a potem razem śmigniemy do Bon 😉

Małolaty na 2 stronę spadły  🤬 nie ładnie  😤

Lecę suszyć włosy i wybywam na lubelski meeting  😍
Siedzimy sobie właśnie w KFC 🙂 w 5 osób, bo jett nie przyszła...
19 stycznia 2011 14:33
fin standardowe miejsce spotkań - KFC. 😁
KFC jest dobre na spotkania. 😀

[quote author=Sisisa link=topic=30353.msg860500#msg860500 date=1295388528]

dobra dobra, daj znać to się jakoś zgadamy, albo wycieczkę zrobimy, ja nawiedzę Wieżę, a potem razem śmigniemy do Bon 😉
[/quote]

Zabierzcie i mnie!  👀

Dobra, to tak. Nasze spotkania trwają zdecydowanie za krótko! Wchodzę do domu i co widzę? Moda na sukces się jeszcze nie skończyła!
A tak ogólnie, to było miło, najadłam się. Arroch ciągle nawijała o szkole (no dobra, tak, wiem, że masz dziwną sorkę od francuskiego  😁 )  😁 . Mika w ogóle się nie odzywała.  😁 Vana gadała o kościach sarny gdy piłyśmy czekoladę  😁 Fin i ja wysłuchałyśmy upierdliwej histerii dziecka o ślicznych, niebieskich oczach, które jechało z nami autobusem.  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się