Zabawa- "Jak wyobrażam sobię osobę wyżej"

jett   success is the best revenge
15 stycznia 2011 17:33
konstancja88, szatynka jeżdżąca długonogiego kruczoczarnego ogiera. Twardo stąpająca po ziemi, wytrwale dąży do swoich celów.
madmaddie   Życie to jednak strata jest
15 stycznia 2011 22:25
jett odlotowa, pomysłowa, pozytywna osoba.
(ostatni raz, już znikam z tego wątku :hihi🙂
madmaddie niska dziewczyna, słuchająca ostrej muzy  😉
mils   ig: milen.ju
15 stycznia 2011 22:30
Tercet sympatyczna dziewczyna, która potrafi być w 3 miejscach na raz. 🙂
ovca   Per aspera donikąd
17 stycznia 2011 12:12
Konstancja kojarzy mi się z miłą, zawsze uśmiechniętą i pokręconą dziewczyną, zawsze otoczoną najróżniejszymi zwierzakami (końmi, psami, kotami)  🏇
ovca-  wydaje mi się być związana z harcerstwem, nie tylko z podpisu pod avatarem (kojarzy mi się mocno z piosenką Per aspera ad astra)
Pozytywna dziewczyna, ceniąca sobie wolnośc, nie wiem, czemu, ale wydaje mi się, że masz kręcone włosy 🙂
Happiowa   córka grabarza
17 stycznia 2011 17:54
Szczupła blondynka średniego wzrostu, wesoła, pomysłowa, szalona, nie bierze życia na serio 😉
ovca,  to ze zwierzakami to święta racja!!! 😉

Ty mi się kojarzysz z osobą pewną swoich przekonań i dążąca do celu, ale też wrażliwą. Poza tym czytając twoją wypowiedź o książkach do których wracamy po latach i zupełnie inaczej je widzimy uważam, że znalazłybyśmy wspólny język!
Happiowa zgadza się, a wzrost średni to dla mnie komplement 😉 mam 157cm  😁

Happiowa z dużym poczuciem humoru, skoro lubisz "Łap Gołębia" masz duży dystans do siebie 🙂 wygląd ciężko mi rozszyfrowac 🙂 ciemnowłosa?
konstancja marzycielka, która dąży uparcie do celu, trochę z głową w chmurach, potrafi cieszyć się chwilą  🙂
wyglądu nie opiszę, bo widziałam na filmie  😀
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
17 stycznia 2011 18:05
Pinesska, taka mała, drobna blondyneczka, jak szpileczka 🙂 Wesoła z wielkim koniem.

Meise rude loki, piegi, szczupła w muszkieterkach.
JARA luzaczka, słucha hiphopu i ubiera się bardzo kolorowo, ma modną krótką fryzurkę  👀
Pinesska lubi dzieci i jest baaardzo cierpliwa.
Happiowa   córka grabarza
17 stycznia 2011 18:18
Pinesska tez jestem takiego wzrostu  😁 Chociaż może jeszcze urosnę...
blondynka jestem  😉

Flygirl wesoła, nie poddaje się, ładna dziewczynka z grzywką 🙂
Happiowa wiecznie uśmiechnięta , radosna, szczęśliwa
dodofon - mam falowane, czytaj; jak nie rozczeszę po myciu to wyglądam jak mop XD

tajfunowaa - kobieta cyklon :P zostawia po sobie ślad wszędzie (oczywiście ten pozytywny!)
aien Widzę ją jako odważną kobietkę z dłuuugimi blond lokami, zdecydowaną i mająca poczucie humoru. Za to nie lubisz żenujących ludzi i takich, którzy myślą, że są "fajni"  🙂
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
17 stycznia 2011 18:40
Alabamka, kojarzy mi się z taką malutką, młodziutką (14 la), blond włosy, prosta grzywka i wielkie oczy. Taka malutka, a z wielkimi końmi się "przepycha" 😉
JARA, Kojarzy mi się z 25-30 latkom z czarnymi włosami, prostą grzywką noszącą ciuchy z japan style i słuchającą hiphopu  😀
Wszystko się zgadza prócz prostej grzywki bo ja mam zadziorka  🙂
Alabamka, raczej małolata (bez obrazy). Miła, grzeczna, spokojna. Nierzucająca się w oczy. Sporo wie na temat koni. Jest tu poto żeby wiedzę poszerzać a nie robić dym wokół  własnej osoby. Blondyna?
szalonakobyła wysoka, szczupła, włosy ciemny blond i niebieskie oczy. raczej spokojna, czasem się zdenerwuje, zawsze uśmiechnięta  😀
jett   success is the best revenge
18 stycznia 2011 08:17
borkowa, szczupła blondynka, pomykająca na hucułach (nie wiem dlaczego akurat hucuły xd)
jett, dziewczyna z charakterem, która zawsze musi mieć ostatnie zdAnie
Kastorkowa   Szałas na hałas
18 stycznia 2011 10:29
szalonakobyłaszalona wysoka włosy proste bląd
Kastorkowa, małolata, dająca popalić huculastym. Lubi skakać. Włosy ciemny blond i niebieskie oczy 😉

a i Kastorkowa,  BLOND
18 stycznia 2011 13:56
no wiem zapomniałam,a co do tego to zgadłaś jestem ciemną blondynką mam niebieskie oczy i skakać też lubię 👍 👍
Jakbyś normalnie mnie już widziała
Kastorkowa, może, może. Tylko ja z kompletnie drugieko końca polski.
Szalonakobyła - brunetka, krótkie włosy. Posiada wesołą kobyłkę lub sama jest dosyc rozrywkowa  😁 Nie wiem czemu, ale w myślach widzę taką dobrą mamę o wielkim sercu 😉
18 stycznia 2011 17:14
wysoka brunetka krótkie włosy rozrywkowa
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się