domiwa jestem 😉
zastanawiam sie caly czas co mam sie dowiedziec z Twojej wypowiedzi bo w sumie nic mi to nie pomaga. 😉
sorry 😡 Domiwa :kwiatek: tą wypowiedzą chcialam "udowodnic" ze nie tak trudno znalezc ,poszukam jakiej firmy jest moj, i podlinkuje jak znajde brązowy
Tylko w tym tkwi caly problem ze szukam tylko paskow od wytoku do napiersnika. Bo cale napiersniki brazowe to fakt latwo znalezc 🙂 ale tak czy siak mozesz podlinkowac.
Tak szukam wytoczku ciemnobrazowego ze srebrnymi karabinkami i reszta.
Dramka problem wlasnie sie rozwiazal🙂 dostalam odpowiedz z Daw-Maga. Mysle ze ciemny braz napiersnika nie bedzie bardzo odbiegal od ich wytoczku. I cena tez przyjemna.
Mam napiersnik Euroriding. 😀
Myślę nad zmianą na Daw-Mag bo w pierwszej kolejności miałam taki zamiar.
Jednak koleżanka kupiła mi Euroridinga. 🤬
Więc waszym zdaniem lepszy Daw-Mag czy Euroriding?
Jeśli chodzi o jakość, wytrzymałość i sam wygląd w rzeczywistości.
Z góry dzięki za odpowiedź ! 😉
Ciężka decyzja 🤔
Ja z jakości mojego napierśnika Euroriding nie byłam niestety zachwycona
Dramka mam taki sam jak twój. Ale raczej z jakości jestem powiedzmy dostatecznie zadowolona.
Teraz mam prestige, nie ma porównania
Wiadomo że Prestig będzie o wiele lepszy od Euroridinga.
Ciężko przebić prestige 😎
Ciężko przebić prestige 😎
skoro dla ciebie nic innego nie istnieje, to trudni się dziwić 😁
Istnieje 🤣 np. Stubben, passier, devoucoux..
stubben ma mieciutka skore ale chyba prestige jest najbardziej trwały 😎
stubben ma mieciutka skore
wolne żarty... w zyciu nie miałam w rekach nic tak twardego za taką cene 😲
ale chyba prestige jest najbardziej trwały 😎
To chyba też jakiś żart 😉
Produkty mają owszem, ładne. Ale trwałością to nie grzeszą 😉
Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma 😉
Puma mój po 3 latach używania codziennie wygląda idealnie, więc chyba nie jest z trwałoscią tak źle
na hippologica'e kupilam skorzanego euroridinga - miodzio
Miałam napierśnik euroriding i nigdy więcej 🤔 ❗
Ok. Mój błąd, ponieważ nie dopisałam, że odnoszę się do wszystkich produktów Prestige. :kwiatek:
A jakie produkty PRESTIGE użytkowałaś?
Użytkuję ogłowie, siodło. Tutaj akurat nie mam zbyt dużo do zarzucenia.
Ale popręgi i puśliska to jakiś koszmarek jak za cenę, którą wołają za te produkty.
Ooo tak, co do puślisk zgodze się, najbardziej dziwi mnie fakt że przez tyle lat nadal ich jakość się nie zmienia, nic nie ulepszają w nich, a szkoda.
W sumie co do popręgów też się zgodzę, za te pieniądze mogłyby być trwalsze.
A ja mam taki problem, konik dosyć okrągły i przy wsiadaniu siodło zawsze zsuwa się na lewą stronę. Czy napierśnik w takim wypadku mógłby pomóc? A jeśli tak to z gumami czy zupełnie nie elastyczny?
dramka, dlaczego?
jestem bardzo zadowolona z popregu i puslisk prestige'a i bym kupila je jeszcze raz - nie zaluje.
margaritka skóra do bani, już zdecydowanie lepsza ma skóre Daw-mag
A co powiecie o napierśnikach HKM? skóra porządna czy jakaś mielonka?
A ja mam taki problem, konik dosyć okrągły i przy wsiadaniu siodło zawsze zsuwa się na lewą stronę. Czy napierśnik w takim wypadku mógłby pomóc? A jeśli tak to z gumami czy zupełnie nie elastyczny?
Nie wiem czy pomoze. Moze warto wsiadać ze schodków, wtedy nie bedzie jakiego obciążenia na strzemię przy wsiadaniu.