Kącik Małolata...:D

Zasadniczo nie rozumiem o co chodzi. Może mi ktoś wyjaśnić, bo ostatnio ma mózg przyćmiony?  😜
Arroch masakra jakaś jest z tymi ludźmi.

to internet, każdy myśli, że jest anonimowy i może siebie wykreować jak mu się tylko podoba, a szkoda, bo uważam, że "my" w sensie posiadacze/lub nie posiadacze konia z bajki wcale nie jesteśmy mniej wartościowymi osobami od takie aracasa... i na pewno jakby był sobą traktowalibyśmy go tak samo miło itd. jak każdego* w tym wątku  :kwiatek:

*pomijając skrajne przypadki...
xxflygirlxx w sumie to ja też nie do końca, ale truudno.
ChingisChan   Always a step ahead! :)
17 stycznia 2011 21:21
To ja też się dołączam do grona niewiedzących
O, a myślałam, że to tylko ja taka nieogarnięta.  😁
mils   ig: milen.ju
17 stycznia 2011 21:23
Powiem krótko - kolejny fałszywy użytkownik volty. 😉
Domyśliłam się. A dokładniej?
17 stycznia 2011 21:27
Sama nie wiem. Chyba po prostu ktoś założył sobie konto i wykreował sam siebie na jakiegoś super człowieka. Arroch kliknęła na jedno "jego zdjęcie" i po adresie i stronie wszyscy się skapnęli, że to ściema.
Chodzi o tą stronę internetową, są tam wszystkie zdjęcia domniemanego konia aracasa.

http://www.black-stallion.co.uk/gallery.htm
No dobra, a czemu to wyklucza posiadanie go przez aracasa?
I właśnie tego nie rozumiem  🤔
Happiowa   córka grabarza
17 stycznia 2011 21:32
jedyny argument przez który go podejrzewam to to, że zamilkł.
Pojechał do stajni  🏇
Doczytałam, że ten koń jest pierwszym ogierem w tej stadninie i został importowany do UK. No i ma na imię Gran Culom i ma 10 lat.
A koń nazywa się Gran Culom i ma 10 lat :]
Jakby zapisał zdjęcie u siebie na kompie i przepuścił przez iimageshack'a to ja też bym go nie podejrzewała ;]
Tylko po co udawać kogoś innego ?
17 stycznia 2011 21:38
Niespełnione marzenia ❓
Albo kompleksy w realnym życiu, albo jedno i drugie...

Arroch masakra jakaś jest z tymi ludźmi. Btw moderatorzy mogą usunąć konto z volty nie?

a dlaczego o to pytasz? dlatego, ze chwileczke wczesniej wyslalas do caroline pw z tamtego konta z prosba o usuniecie? i nadal jestem ciekawa jakie masz wyjasnienie tego, ze konto aracas, ma takie samo ip i nazwe hosta, bynajmniej nie ze stanow, a z olsztyna.
17 stycznia 2011 21:45
Przygnębiające to a wydawał się taki szczery... To tak jak okłamanie nas...
17 stycznia 2011 21:47
katija napisałam ci na PW. To naprawdę nie ja! Pytałam z ciekawości, bo jakoś nigdy nie widziałam takiej funkcji u siebie na profilu. Mówię, ze to nie ja! Nie mam powodu, żeby tworzyć sobie dodatkowe konta i jakieś postacie sobie kreować, bo mam kompleksy czy coś. Kiedy mam jakiś problem, piszę tutaj, a dziewczyny mnie pocieszają, więc nie mam powodów, żeby tworzyć sobie wyimaginowany świat. To naprawdę nie ja! Już tłumaczyłam tobie na PW... 🙁
Jakby człowiek nie miał w życiu dość problemów... 🙁
mils, to odpowiedz na pytanie, czemu interesowalo cie czy modzi moga usunac konto, zaraz po tym jak aracas wyslal taka prosbe do caroline?
17 stycznia 2011 21:53
katija 1. Zawsze interesowało mnie co to są ci "Goście" w starszych wątkach. 2. Nie widziałam nigdy u siebie takiej opcji. 3. Spytałam tak a propos banowania. 4. Bo uważam, że lepsze jest usuwanie konta niż banowanie. 5. Zanim wysłałam mojego posta z tym pytaniem byłam w salonie i brałam od mamy materiały na jutrzejsze zajęcia.
mils, bana dostaje twoj rzekomy brat na razie.
17 stycznia 2011 21:57
katija dziękuję bardzo...
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
17 stycznia 2011 22:29
To co by za dużo kłamstw nie było wrzucam link

Corvatsch (zwany również po ojcu Carabasem) po Carabas
Następca Engadina w Gestut Lilienhof 😜
Jeszcze rok temu to taka nieudolna sierota była 😁 Próbował ogierzyć to się przewracał, potykał, jednym słowem nie udawało mu się za bardzo 😁 Dla porównania wrzucam fotę z kwietnia ubiegłego roku 🙂
przecież można sprawdzić po IP czy to mils, a ja w to raczej wątpie. Już bardziej pasuje mi kolejne wcielenie  goldenhorse'a ...
17 stycznia 2011 22:47
Mysza koń z waszej stajni<-?
daram nic nie sugeruję, nic nie mówię, mi samej nie chce się w to wierzyć, ale katija właśnie napisała, że mają to samo IP.

Aaa... Masakra, niby tak nie wierzyłam temu arcasowi, ale jednak nutka przekonania co do niego we mnie była.
Mika a to może nie doczytałam.
ale to dziwne ... aracas wzbudził moje na samym początku, jak mówiła, że ze Stanów jest no i teraz, pokazując nam "swojego" konika ...
a czy np. 2 różne osoby mogą mieć takie samo IP??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się