I jeszcze Farino, ktory dzis wytarzał sie na hali , z calym osprzetem
No nie mogę się napatrzec na te Twoje rudzielce
Jak pojedziecie na jakieś zawody to same pierwsze miejsca wasze z Carmen ;d bosko skaczecie 😍
🏇 mój synek dziś ćwiczył dosiad w galopie na Larym
🏇 i Larutek dziś poskakał trochę z Hanią 🙂
Ty mama ćwicz, bo niedługo wymiękniesz przy Czarku 🏇
A poniżej koń z powyłamywanymi nogami 🤣
Masakra!!!!! Dziewczyny!!!!!Wy boga w sercu nie macie 😉
moneta dzieki , ale bosko skacze Carmen 😉, Frytkens, rudzielce sa fajne 😀
[quote author=fajna_jula link=topic=216.msg857097#msg857097 date=1295210804]
Ty mama ćwicz, bo niedługo wymiękniesz przy Czarku 🏇
A poniżej koń z powyłamywanymi nogami 🤣
[/quote]
ja mam taką nadzieję , że będzie o niebo lepszy odemnie 🙂
😲 powyłamywanymi - jakie trudne słowo hehehe
Jacek wiem, bo ja zawsze kochałam się w rudzielcach, ale zawsze dawano mi siwe 😜
Grzecznościowo poszukuję stajni dla 1,5 rocznego ogierka. Do 30km od Olsztyna, musi być codziennie wypuszczany. Ktoś ma jakiś pomysł?
teskno mi czasami jacek za tymi wyprawami do kowmaru hahah...z drugiej strony jak sobie pomysle jak w zime rok temu bylo trzeba jechac spacerkiem z pol godz w jedna strone to niedobrze mi sie robi hahah... ty to pewnie jedziesz tam teraz z 45 minuto co??? a carmen sie wyrabia wyrabia!!! 😀 😍
a tak w tajemnicy to...wsiadlam dzisiaj na shreka silverstar 😀 pierwsza krotka bo jakos 15sto minutowa jazka i nawet roszke klusme pocisnelam na luzniejszej wodzy hihi 😅 pewnie wieczorme bede beczec z bolu reki bo moge zaczac jezdzic dopiero pod koneic marca no ale ... nie moglam sie oprzec 😍
Aga dzieki bardzo!!!!! :kwiatek: 🏇 😜 😅
Ola , spoko nie powiem nikomu ze jezdzilas 😀, a Carmen kochana jest 😉, ja na hale jade z dobrą godzine,,, a tak mi tez brakuje tych wyjazdów na konie, zawsze smisznie było , heh zawsze jakas przygoda 🤣, no i Frodo... 😁
aaaaaaaaaa i tesknie za tymi emejzingowymi maszynami😲
hahahah Frodo byl superancki 😂 i jego Fiona ktora czyscila go zgrzeblem hahahah 😁 😵 😂
swoja droga to ja tak super pisze na klawiaturze ze nei wiem czy mnie ktos zrozumial hahaha 😅
co to jest ten cały Kowmar? Jest tam jakiś pensjonat?
fajna_jula, co to za hala? w jakiej stajni?
DanceOfDevotion to ta hala chyba w Kowmarze : )
tak to hala w kowmarze.zamknieta dla osob z zewnatrz.stajnia prywatna-sportowa.bez pensjonatu kolo barczewka. startuje tam na chwile obecna 1 chlopak Pawcio G. 😀
Jacek dojezdza na ta hale na swoich kuniach bo nidaleko ma swoja stajenke.zna wlasciciela- jezdzil ze mna do tej stajni z konmi ktore mialam w treningu i o to w ten sposob poznalismy wlasciciela oraz caly kowmar 😅 Jacek tam pracowal nawet przez krotki okres czasu i o to po znajomosci wpada czasami na hale 😉
ps. fajna_jula tez jest razem z jackiem na tej samej hali w tej samej stajni.
Ola to Michał już nie jeździ w Kowmarze?
A Gadowe konie sa jeszcze czy wszystkie sprzedane?
Michal juz od dawna tam nie jezdzi-czemu sie nie wypowiadam bo mi nie wypada 😉 no a gadowych koniaczkach ...tez sie nie wypowiadam bo niestety mi nie wypada hihi 😉
Szkoda, bo chłopaki tworzyli tam niezły duet, ale wiadomo jak to bywa..
Eee tam nie wypada.. 😎
Poszło coś stamtąd czy komplet stoi?
AKZZI , Niestety nic nie poszło.
Ola , ja wrócilem do Kowmaru, od dzis pracuję
edytuj posty! 🤦
juuuupi - pozdrow Pawła xD powiedz ze sie 🥂 5-6 luty u robsona na zawodach 🏇
MAm do Was olsztynianie pytanie.
Którym autobusem w tą i spowrotem dojadę Alfa-Real.?
[quote author=szalonakobyła link=topic=216.msg859233#msg859233 date=1295345782]
[/quote]
24, 34, 21 (?)
to co kochani kto z konskiej ekipy odwiedza mnie w czwartek w korto w strefie zapraszam
[quote author=szalonakobyła link=topic=216.msg859233#msg859233 date=1295345782]
24, 34, 21 (?)
[/quote]
21 nie jedzie spod Alfy. 25 na pewno, tylko ma przystanek jak się wjeżdża na Nagórki i jeszcze 11 o ile dobrze pamiętam.