Przypomni mi ktoś tytuł? Od paru dni chodzi mi ta piosenka po głowie i nie mogę sobie przypomnieć: :kwiatek:
"Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty. Ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże. Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze."
to ja nie wiem co Ty z debetem bedziesz robic w nocy 😂 u mnie tam leci od rana na lepszy poczatek dnia! zreszta klamczuch jestes mialas juz isc spac a siedzisz na rv 🙄
rasmentalism-pierwszy i ostatni leci dobra muzyka ładne zycie
karolinaaa - ja jak się przyczepię do czegoś to wałkuje do znudzenia. A jeszcze z wyżej wspomnianym kumplem "wkręcamy" się w to samo i potem wiecznie i wciąż i w kółko i bez przerwy męczymy jakiś kawałek 😜 Mam też takie natręctwo, że chodzę i śpiewam i co gorsza podryguję do rytmu (potrącając przy tym ludzi na korytarzu bądź chodniku) 😎
emade - ooooj, fajna noc była 😜 (poszłam za chwilę spać, nie kłamałam!) tulipan, ja też tak mam 😁 stoję na przystanku i bujam głową...ale tak lżej niż na koncertach 😁 chciałabym zobaczyć Waszą przyśpiewkę Wiz'ową 😎 dwazera-progres
passion, music, hh...to jest przegięcie, leci non stop