Kącik Małolata...:D

mils   ig: milen.ju
16 stycznia 2011 19:19
Prestige przenieśmy się na PW, żeby nie robić OT i nie zaśmiecać wątku.
Ile żeście naprodukowali! Nie mam siły nadrabiać ;o

Powiem Wam, że Pan Tadeusz ssie. Zostało mi 140 stron  😁
Prestige, tak fochaj się bo dziewczyna Cię lubi i chce pojechać z tobą na obóz... Na prawdę, porażka.
Graba.   je ne sais pas
16 stycznia 2011 19:20
biorąc pod uwagę bujną wyobraźnię prestige ciekawa jestem co z tego Wam wyjdzie 😁
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
16 stycznia 2011 19:22
Prestige jesteś... wieśniak 🤔 Sorry ale tak jej pojechałeś że ja bym Cię swoim przyjacielem już więcej nie nazwała (na miejscu mils) Dziewczyna się z Tobą przyjaźni chciałą z Tobą jechać na obóz a ty jej ciśnesz o jakiejś podręcznej torebce 🤔
mówiłem żeby sobie nadziei nie robiła , bo na początku nie wiedziałem czy pojadę w ogóle na obóz . Teraz wiem , że pojadę , ale podoba mi się inny obóz . Nie Żarnowo . Po prostu . :/

Mysza - pozostawie to bez komentarza , ona mi już się od dłuższego czasu wydaję obca . :/
Nie wspominając o tym, że ni stąd ni zowąd nagle jedzie do Gutowa.
16 stycznia 2011 19:24
Prestige dziwne, bo na PW mi napisałeś, że "nie chcesz jechać ze mną na żaden obóz, koniec kropka"...
16 stycznia 2011 19:24
Prestige wydaje Ci się obca, i nie robisz NIC w kierunku ratowania przyjaźni ? Fajnie masz na bani 🤔
Nie no, to jakaś żenada jest...

flygirl ja to stawiam, że niedługo pojedzie do tej stajni co Mysza, czy coś.
mils powiem ci jedno: miej wyje*ane, a będzie ci dane!  😀
Mika no dokładnie, tylko dlatego, że napisze, że jest fajnie.  😜
16 stycznia 2011 19:27
Mika ale o co Ty do mnie cierpisz?
Mysza, czy ja powiedziałam coś nie tak o Tobie, czy o Prestige? Przeczytaj lepiej jeszcze raz... Chodziło mi o to, że mu się spodoba ta stajnia, do której jedziesz Ty i ni stąd ni z ową tam pojedzie sobie na wakacje...
16 stycznia 2011 19:28
Proszę...  🙁 Ja mu pomagałam znaleźć stajnię, motywowałam do działania, załatwiałam taką jedną sprawę...
mils, na prawdę daruj sobie go bo to jest jakiś dziwny koleś  🤔
16 stycznia 2011 19:30
Aaaa Mika nie zajarzyłam przepraszam :kwiatek:
Prestige 🤬 Fajny przyjaciel jesteś !
Mils Nie przejmuj się, kopnij w du** niech idzie swoją drogą, jeszcze wróci i będzie błagał żebyście znowu przyjaciółmi byli 🙂  :przytul:
Edit: Tak swoją drogą, gdyby Prestige chciał przyjechać do niemiec, ze swoimi umiejętnościami i bajkami, to nie wiem czy by nie wyleciał stamtąd na kopach szybciej niż do tej stajni wszedł 😁
Z tego co wiem to nie wolno cytować PW 😉

I kolejny dziś apel, tym razem do całego świata - pięknie proszę, nie nadużywajcie słowa Przyjaźń...
Ja mam jedną prawdziwą przyjaciółkę i szczerze, to mi ona wystarczy. 😉
Nie , Mysza , jak coś zaczynam to zaczynam a jak kończę to kończę . I basta . :/
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
16 stycznia 2011 19:33
Ja mam jedną prawdziwą przyjaciółkę i szczerze, to mi ona wystarczy. 😉

ja mam tak samo. 🙂 jedna ale zaufana  😀
16 stycznia 2011 19:34
Vana zgadzam się, miałam wielu 'przyjaciół', którzy korzystali na mnie, a jak im się urwało to się poprostu odwrócili 😉
nightmare i to jeszcze jak, dosłownie wszystko można powiedzieć, nawet największą głupotę bez ryzyka wyśmiania, akceptuje to jaka jestem, wsparcie w ciężkich chwilach, dyskrecja, no wszystko, skarb po prostu. I nigdy się nie odwraca plecami.
16 stycznia 2011 19:37
flygirl

dokładnie. A zresztą więcej mi nie potrzebne bo i tak 100% wolnego czasu spędzam z nią  😁
Szczerze to nie chciałabym mieć takiego pseudo przyjaciela...  😵
Brak słów jeśli ktokolwiek to przyjaźnią nazywa.
nightmare No ja niestety nie, bo w innym mieście jest, ale to nic. 😉 Czasem chciałabym mieć kogoś takiego tu na miejscu, żebym mogła w każdej chwili do niego pójść, ale koniec końców mamy gg, telefony. Musi mi wystarczyć.
16 stycznia 2011 19:39
no to w sumie ja mam dwie takie zaufane osoby, tylko że jedna 320km ode mnie  🙁 Ale tak jak u ciebie, mamy gg i telefony  🙂
16 stycznia 2011 19:44
Widzicie... On jest taką osobą przy której potrafię się uśmiechać nawet, gdy jest źle. On ma w sobie to coś co sprawia, że mogę cieszyć się życiem... Nie wiem dlaczego robi, to co robi...  🙁
Jest wiele niesłownych osób.
Na pewno każdemu z Nas zdarzyło się obiecać czy poświadczyć, coś czego nie wykonaliśmy.Ale moim zdaniem przyjaciół, tych prawdziwych i nawet tych pseudo nie powinno się tak perfidnie okłamywać.
16 stycznia 2011 19:46
mils
:grupa: :grupa: :grupa:
mils a teraz spójrz w swój podpis i się nie łam. Dobrze, że okazał się tym kim jest prędzej czy później, przynajmniej czasu nie będziesz tracić na pseudo przyjaźnie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się