niemiłek trzymaj się . 😉 :kwiatek:
nightmare przekonałaś mnie . 😍
Mówie wszystkim wszem i wobec - wszystkie drogi prowadzą do Gutowa 😍
nightmare jak będziesz miała terminy turnusów i ceny to mi powiedz . :kwiatek: Ok ? A na który turnus będziesz jechać ? 😁
Prestige jak bede wiedziała co i jak to od razu wrzuce do Małolatów 😀
Najprawdopodobniej 2 turnus, ewentualnie 3 😍
pippi, tylko co zrobić jeśli liczba wzlotów i upadków się nie równoważy, na korzyść tego 2? 🙄
dziękuję . :kwiatek: To powiesz mi dokładnie na który turnus jedziesz , to z tobą pojadę . 😜 🏇
niemiłek , ja miałem tak samo . Dzięki mojej przyjaciółce dostałem " moc " dzięki której to co miało się udać , udało się . Nie martw się . 😉 😡
Kto chce zdjęcia z gutowa ? 😀
Małolaty z okolic Lublina mam apel :kwiatek:
Znaczy prośbę taką niby... bo mamy się spotkać o 13, a ja mam busy na stajnię ze 3 na dzień i akurat jeden leci spod mojej stajni do Lublina o 13 właśnie, więc gdybym mogła się spóźnić jakieś 40 minut, albo przełożyć całe spotkanie o ten czas, to mogłabym w środę zahaczyć o konie i wtedy bym was ozłociła! 💃
Ale to tak niekoniecznie, jak wam się to widzi 😉
nightmare ja chcę. :kwiatek:
nightmare ty, chyba się skuszę na ten Gutów. 😉
niemiłek trzymajcie się z kopytnym!
[b]mils[/b prawidłowa decyzja 💃
fin aktualnie zdjęć pod jeźdźcem nie mam, ale może kiedy wypadek pozwoli o sobie zapomnieć, uda mi się coś upolować. 😉 Ewentualnie, może uda mi się znaleźć coś starego... Przepraszam za pomyłkę, tamto zdjęcie jest z maja zeszłego roku. 😡
niemiłek kryzysy i "upadki" sa bardzo potrzebne w karierze każdego jeźdźca. Gdyby ich nie było nie moglibyśmy poznać słabości swoich i konia. Takie kryzysy są jednymi z najlepszych nauczycieli. Uczą nas wytrwałości i cierpliwości oraz doskonale odkrywają wszystk oto, co kryje się pod kurtyną spraw dobrych - mam tutaj na myśli rzeczy, które należy dopracować. Chociaż teraz taki kryzys wydaje się zły i dołujący, za jakiś czas zobaczysz, że bardzo się przydał. 😉 Powodzenia.
nightmare możesz mi coś powiedzieć o atmosferze, trenerach i czy można zdawać odznakę? Na PW może, żeby nie zaśmiecać wątku. 😉
aracas to weź poszukaj! :kwiatek: Ile on ma lat?
Małolaty
przez te informacje o Gutowie zachciało mi się wakacji! 😍
a co z wakacjami się wiąże? Gutów i Branicz! 😀
Vana jeśli przełożymy, mi pasuje, a jeśli nie przełożymy i się spóźnisz też nie będę miała nic przeciwko.
Aaa... Byłam dziś w stajni i to na prawdę pechowy dzień. Dwie osoby spadły z Hasana, przy drugim upadku rozwaliło się siodło. Hipiska też wariowała i generalnie masakra jakoś 🙄
mils poszukam, poszukam. Algar ma teraz 4 lata i 8 miesięcy. Na zdjęciu miał trochę ponad 3. 😉
nightmare tak, też chcę wakacje!
aracas super, czekam na zdjęcia! Niecałe 5? Jaki młody, myślałam, że starszy jest.
mils no młody, młody. Jak tylko znajdę, to wrzucę. 😉
Mi ostatnio mama powiedziała, że jak chcę to mogę gdzieś jechać w pierwszy tydzień ferii. Szybko mówi, nie ma co. 😵
A przed wakacjami małolaty organizujemy się na jeden obóz i się spotykamy. Ja jeszcze zaciągam naciola i git będzie. 😎
nightmare jesteś moim wudu . 😀 Jadę z tobą na obóz ( może ) 🤔
flygirl wspólny obóz, świetna spawa. Ale mnie raczej nie puszczą z powodu funduszy.
Apropo wsparcia rodziców moi są anty, sądzą, że się zabiję itd... Gdyby nie wolontariat wątpię, że bym jeździła w ogóle.
mils , przeszkadza Ci to , że mimo to , że jestem twoim przyjacielem nie chcę z tobą jechać do Żarnowa ? 🤔wirek:
Prestige nie tyle, co mi to przeszkadza, co cały czas boli, że perfidnie mnie okłamywałeś, że chcesz tam ze mną jechać... To po prostu bardzo przykre...
[ZA PRZEPROSZENIEM] Żal Ci dupę ściska , dlatego , że nie chcę z tobą jechać do Żarnowa . Chciałem , ale zdecydowałem się na Gutów . Nie jestem twoją torebką podręczną , że mam wszędzie za tobą jeździć . Może lubisz Żarnowo , ale ja wolę Gutów . Bo tam masz znajomych , i konia którego lubisz , ale mi to [ZA PRZEPROSZENIEM] wisi . Mi Gutów bardziej się podoba , i już , nie ma żadnego ale . :/
nightmare ech... Jak się uda to pojadę na oba obozy, ale to nie o to chodzi. 😉 Widzisz? Tak traktuje mnie przyjaciel...
W takim razie ja sobie pojadę gdzie indziej . :/
Ej serio nie musicie się kłócić... do wakacji jest jeszcze masa czasu 🙄 wszystko się może pozmieniać