A ja miałam dzisiaj jazdę z instruktorem. Fajnie, fajnie. Moja koleżanka spadła 2 razy, i o dziwo przez konia, który nigdy nie ma tyle energii aby porządnie bryknąć, a tu proszę.
A mam pytanie: Prestige i inni, jeżeli jedziecie na jakieś obozy, to ciekawi mnie gdzie..bo napaliłam się na wakacje ze Skrętem, ale już teraz wszystkie miejsca są zajęte. 😵
daliasta Żarnowo! Byłam w tym roku i jest super! 😀 Może nie jest to jakaś super sportowa stajnia - bez hali itp., ale jest fajna atmosfera, świetna trenerka. Jazdy są na crossie. 😀 Parę zdjęć jest u mnie w galerii. 😉
mils- słyszałam, ze podobno jacyś niemili właściciele etc. Ale wole poznać opinie różnych ludzi, niż zniechęcać się od razu. A co do Żarnowa, to czy mogłabyś podrzucić stronkę..bo ja znalazłam, ale nie znalazłam tam nigdzie ceny turnusu(oprócz ceny turnusu w ferie zimowe).
daliasta aktualnie pewnie cen nie będzie, a stronka, którą znalazłaś jest dobra. 😉 Cena to 1500zł za 2 tyg. albo 2130zł za 3 tyg. (jeśli jest turnus 3 tygodniowy, bo nie zawsze organizują). A właściciele są bardzo sympatyczni i fajni. 😀
A mam pytanie: Prestige i inni, jeżeli jedziecie na jakieś obozy, to ciekawi mnie gdzie..bo napaliłam się na wakacje ze Skrętem, ale już teraz wszystkie miejsca są zajęte. 😵
nightmarez tego co przeczytałam to fajna oferta. Ale może pamiętasz ile płaciłaś za turnus tam ?Bo na razie są tylko informacje dotyczące ferii zimowych 2011. A wybierasz się może tam w tym roku ?
ja byłam na skróconym, 10dni bo juz nie było miejsc, i chyba 1300... 🙄 a pełny 2 tyg (w tym roku takowy planuje 😀 ) chyba 1500... coś w tym stylu... pewna nie jestem, ale serio warto 😀
nightmare dziękuję . :kwiatek: Obóz po opisie wydaję się zajebiaszczy . 😍 A był tam ktoś i by mi napisał na PW co sądzi o tych obozach ? Ja pierwszy raz na oczy widzę . 😲