Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

Pytam jeszcze raz, bo wcześniej nie dostałam odpowiedzi  😀 : ile kosztuje przesyłka z hooksa? i jak u nich z rozmiarami - full jest taki, że mój kucokonik wlazłby i przelazł na drugą stronę czy raczej z tych mniejszych, które do coba da się dopasować?  👀

to nie pytaj jeszcze raz tylko wysil się troche i przeczytaj wątek...
equi.dream, czy potwierdzasz na pw otrzymanie listy rzeczy do zamowienia?

Napisałam Ci w sobotę pw i nie dostałam zadnej wiadomosci zwrotnej, nie wiem czy moje zamówienie do Ciebie doszło
Dance łap pw 😉
Wszystkie osoby, które już przesłały mi listę, hooks sprawdza jeszcze stan magazynowy, wstępnie wszystko jest, ale wolę dopytać zwłaszcza o Artemisy, których zamówionych jest sporo, żeby nie było sytuacji typu zły kolor, zły rozmiar. Ostateczne zamówienia zbieram do piątku, natomiast wyjeżdżam w tej chwili i będę rzadziej sprawdzać pw i maile, dlatego wszelkie domówienia proszę kierować do Edytki, której także zostawiam numer telefonu, gdyby ktoś miał jakieś jeszcze pytania. Wszyscy spóźnialscy do czwartku wieczorem mogą się jeszcze dopisać. Na tą chwilę mamy 10 osób, więc wszelkie koszta powinny się zamknąć w 19 zł. Wklejam pełną listę osób zamawiających, mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, po prostu chce się upewnić, że w potoku pw nikogo nie zgubiłam:
-Edytka
-kittajka
-DanceofDevotion
--Somebody
-Rudazaraza
-kcj90
-Kodusiowata
-Stokrotka***
-Andre
dzieki. udalo sie zaladowac jeszcze jedno. Naczolek jeszcze sie nie uklada jak powinien. Wywija sie troche w gore diamencikami po srodku.

A czy sam taki naczolek mozna zamowic w hoksie?

nie cytuj zdjęć 🤬
nie
kupilam...i tylko przymierzylam w hooks to glowie (swoja droga jest przepiekne, jeszcze lepsze niz na zdjeciach...ta mieciutka skorka, te kolory, wykona nie mmmm...)
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300430&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC - jak za dlugi link (choc strony nie rozciaga) to prosze o skrocenie bo nie umiem;/ probowalam;/
no i ja mam rozm cob...ale jest troche za male, jesli ktos by potrzebowal coba, a mialby full - chetnie sie zamienie, albo gdyby zamiawial dla siebie ...i moglby full zamiast cob i sie ze mna zamienic...bylabym strasznie wdzieczna  😍
czy ktos we Wrocławiu ma może Artemisa COBa i mógłby pożyczyć do przymierzenia? :kwiatek:
rtk Zairka ma 😉
Wiadomość z hooksa 😉 Wszystkie rzeczy z poprzedniej listy (czyli osoby, które zamawiały na początku) są dostępne od ręki. Czekam jeszcze na potwierdzenie dostępności reszty rzeczy osób, które nie dawno coś zmieniały lub domawiały. Hooks wycenił już wysyłkę, wraz z kosztami przelewu powinno się zmieścić w 20 zł.
Monny   bez odbioru .
16 stycznia 2011 01:06
Ktoś teraz robi zamówienie? 😀
Andre   I am who I am
16 stycznia 2011 11:15
Monny, 🤔trzałka: equi.dream, ale chyba już zamknęła listę chętnych, musisz zapytać
Ach spóźniłam się! Jeśli ktoś będzie robił zamówienie to czekam na pw lub tu  :kwiatek:
Wklejam jeszcze jedną oficjalną inf 🙂
Wszystkie chętne osoby proszę o wstępną deklaracje co do zamawianych produktów. Komunikacje z Hooksem ułatwi nam moja szwedzkojęzyczna kuzynka, także nie powinno być problemu. Zamówione zostaną tylko rzeczy, które będą dostępne od ręki lub z krótkim czasem oczekiwania, ponieważ nie chcemy czekać na paczkę miesiącami, rzeczy będą zamówione do końca przyszłego tyg i zgodnie z deklaracją Hooksa pod koniec następnego będą w PL ( Hooks twierdzi, że nie ma problemu z terminowością paczek). W temacie pw proszę o wpisanie Hooks ( na pw bez tematu nie będę odpowiadać) i produkty. Wstępny mail z zapytaniem o dostępność poszczególnych rzeczy idzie do Hooksa już dzisiaj.
W razie gdybym nie odpowiadała na pw, koordynacją tego wszystkiego zajmuje się też Edytka, żeby uniknąć sytuacji kiedy nie mamy ze sobą kontaktu 😉

ja dobrze wnioskuję, ze skoro post byl pisany w zeszla sobote, to z koncem tego tygodnia (obecnego) rzeczy juz zostaly zamówione, a w przyszlym tyg (tym od jutra) hooks juz wysle przesyłkę? kiedy wpłacać kasę?
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
16 stycznia 2011 15:26
xxxagaxxx Mam pytanie tak jak Ty robisz zamowienie, to ile srednio od wplaty czekasz na paczke z Hooksa?
Bo jak robilam zamowienie u naski to bylo ponad pol roku, w zwiazku z czym sprzedalam cala paczke tak bylam zla.
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
16 stycznia 2011 15:32
DanceOfDevotion czekamy jeszcze na odpowiedź hooksa odnośnie dostępności niektórych produktów.
xxxagaxxx Mam pytanie tak jak Ty robisz zamowienie, to ile srednio od wplaty czekasz na paczke z Hooksa?
Bo jak robilam zamowienie u naski to bylo ponad pol roku, w zwiazku z czym sprzedalam cala paczke tak bylam zla.

u mnie to zależy od znajomego, kiedy on jest w szwecji a kiedy wraca do Polski. Jak hooks ma wszystko na stanie to od zamówienia 2-3 dni robocze paczka jest u znajomego w Szwecji.
16 stycznia 2011 16:03
O to ladnie....
A w Polsce zeby byla? Miesiac? Dwa?  :kwiatek:
Daj znac w takim razie kiedy przewidujesz zamowienie?  😀
adrianna tak jak mówię że to zależy, problemy z czytaniem? Może być tydzień moze być i miesiąc.

I nie planuje już żadnych zamówień w najbliższym czasie.
16 stycznia 2011 16:21
acha dzieki
Czy ktos z forumowiczow robi jakies zamowienia?  😎
Anderia   Całe życie gniade
16 stycznia 2011 16:38
adrianna32 przejście kilka stron wstecz nie boli...
16 stycznia 2011 16:52
Kilka stron wczesniej rowna sie przeszlosc. Chodzi mi o kolejne zamowienie.
Nie rozumiem po co ten nic nie wnoszacy post.... Mysle ze szybciej i wygodniej nie pisac nic, niz pisac bzdury.
Ps. Czytalam, jednak widocznie sie nie zrozumialysmy.  🙄
Dziewuchy ! 😉
Jutro dostanę ostateczne potwierdzenie od hooksa wszystkiego, dlatego, że niektóre osoby coś zmieniały albo domawiały. Wtedy też będę wiedzieć czy wszystkie osoby, które zamawiały będą ostatecznie brać udział w zamówieniu i na ile rozbiją się koszta wysyłki. Jutro więc każdy dostanie informacje z dokładnie wyliczoną kwotą i danymi, przelew zrobię do hooksa jak wszystkie wpłaty dotrą do mnie przez konto walutowe, wiec szybko powinno być w szwecji. Są dwie opcje wysyłki: albo od razu do Polski albo najpierw do mojej kuzynki w Szwecji, a potem do nas, zobaczę co wyjdzie szybciej. Hooks wysyła jak tylko dostanie pieniadze, czyli myślę, że na początku tego tygodnia zacznę zbierać wpłaty i licząc, że wszystkie dojda bez zwłoki na czwartek będą w hooksie, w następny poniedziałek ślą paczkę do nas.
Adriana, Geronimo, jeżeli wasze zamówienie będzie na stanie mogę je jeszcze przyjąć, ale to już wszystko, bo zrobiło nas się bardzo dużo. Amen
:kwiatek:
dziękuję za informację,

powiem szczerze, że już nie mogę sie doczekać 🙂
Anderia   Całe życie gniade
16 stycznia 2011 21:39
No ja też, chociaż trochę się boję że ogłowie okaże się zrobionym z mielonki ale - do odważnych świat należy  😀
nie jestem jeszcze w domu i nie mam dostępu do listy kto co zamawiał, ale generalnie 3 rzeczy nie ma, będą w lutym dopiero. Są to gumowane wodze brązowe, artemis cob brązowy i derka w pasy brązowa 155. Reszta rzeczy jest. Proszę o osoby, które to zamawiały o informacje, czy rezygnują czy decydują się na coś innego. 

Poszły już do wszystkich informacje z danymi i kwotami do wpłaty, jak tylko zbiorę wszystkie wpłaty ślę przelew do hooksa, myślę, że w poniedziałek powinni wysłać nam już paczkę  💃
Proszę o pw osobę, która zamawiała kantar nylonowy kolorowy za 39 koron. Nie mogę jej namierzyć  😡
Bardzo proszę wszystkie osoby, które wpłaciły o przyznanie się do tegoż czynu, bo nie wiem od kogo mam pieniądze 🙂 Proszę te osóbki o tytuły przelewów lub dane kont, z jakich był puszczany przelew, bo tylko nieliczni wpisali nick re-voltowy 😉 Prześlijcie też od razu adresy do wysyłki.
Osoby, które z jakiś przyczyn jeszcze nie wpłaciły też proszę o kontakt i określenie się kiedy na wpłatę można liczyć, bo wszystkich nam zależy na tym ,żeby paczka nie wędrowała do nas miesiącami 😉
Hmmm. W wyszukiwarce znaleźć nie mogę a mam pytanie, czy któraś z was mogłaby mi wysłać dokładny adres Hooks'a ? Ulice miasto itd. Bo rodzina moja się do Szwecji wybiera i jestem ciekawa czy to jakos będzie w okolicach.  🙂 :kwiatek:
SrokateSzczęście
www.hooks.se
Wejdź na stronę główną i na samym dole masz kraje i miejscowości w których znajdują się sklepy.
Lub tu: http://www.hooks.se/assets/ContentPages/butik/but_malm.aspx?deptid=91
Najlepiej w wyszukiwarce google, która ma opcje tłumaczenia strony wiec będzie łatwiej.
Stokrotka*** dobra dzięki już mam  :kwiatek:
Poszły już do wszystkich informacje z danymi i kwotami do wpłaty, jak tylko zbiorę wszystkie wpłaty ślę przelew do hooksa, myślę, że w poniedziałek powinni wysłać nam już paczkę  💃
Proszę o pw osobę, która zamawiała kantar nylonowy kolorowy za 39 koron. Nie mogę jej namierzyć  😡

jak tam sytuacja na froncie? wysłali juz paczke?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się