Niech Pani wyczyści swojego winteca 2000 bo zdaje się, że ktoś kto chce go kupić, właśnie ostatecznie się zdecydował. Mi nie pozostaje nic innego jak dokończyć tą honorową i deficytową finansowo transakcję.
Wszystko dla Pani szczęścia i dziękuję za cierpliwość wykazaną w tej transakcji.
czy DAW MAG SYLWESTER nadaje się dla długonożnych?? i czy uszycie siodła na miarę w daw magu bardzo różni się od cen tych siodeł w sklepach internetowych?? z góry dziękuję za odp :kwiatek:
Można zamówić dłuższe lub krótsze o 3-4 cm. w danym rozmiarze siedziska. W Sylwestrze dla 17" i 17,5" standardowa długość tybinki to 44 cm, a w 18" 46 cm. O ile mi wiadomo wszystko w cenie siodła 😉
dziewczyny pomocy! szukam sprawdzonego rymarza z małopolski (ew. śląsk, podkarpackie)! Mam używane siodło westowe, właśnie je odnawiam, ale potrzebuję kogoś kto miałby sprzęt żeby mi to siodło podszyć miśkiem bo misiek jest najbardziej zniszczony.. Pomocy😉
dziewczyny pomocy! szukam sprawdzonego rymarza z małopolski (ew. śląsk, podkarpackie)! Mam używane siodło westowe, właśnie je odnawiam, ale potrzebuję kogoś kto miałby sprzęt żeby mi to siodło podszyć miśkiem bo misiek jest najbardziej zniszczony.. Pomocy😉
Endurka Ja miałam keidys siodło brazowe a czarny popręg i tego nawet w sumie za bardzo widac nie było. Kiedys mi ktos nawet nie chciał uwierzyc ze mam czarny popreg, był przekonany ze mam identyczny jak siodło 😉 Więc wydaje mi się ze ludzie srednio zwracaja na to uwagę.
Endurka, nie wygląda to źle i nie rzuca się w oczy 🙂 Sama miałam miec brązowy popręg do czarnego siodła, bo akurat brązowe były dużo tańsze - fakt, że nie byłoby szału, ale wtedy liczyła się funkcjonalność.