Kącik Małolata...:D

Ja wezmę! Ale mam taki słabiutki.

A w Alexandrze od poniedziałku wymieniają podłoże  😎 . Zabierze mi to kilka dni ferii i kucyk będzie się obijał (chyba, że jakimś cudem przestanie padac, albo spadnie gruby śnieg).
A w Alexandrze od poniedziałku wymieniają podłoże  😎 . Zabierze mi to kilka dni ferii i kucyk będzie się obijał (chyba, że jakimś cudem przestanie padac, albo spadnie gruby śnieg).

U nas w tym roku wymieniali w lecie i zajęło to jedną noc, a potem było tak jasno na hali, że konie bały się wejść  😁 i zakopywały się strasznie i ślizgały, i masakra była, ale plusem szkółki jest to, że ubiła podłoże dość szybko  😂
Mogę wziąć aparat.

Vana, napisałam też do Break 😀
świetna sprawa takie lustro na hali.  🙂
ankers Jasnowata w sumie to niewiem  🤔 możliwe, że po 2 dniach przerwy (choć wydaje mi się, że w środę nie pochodził za mocno, a wtedy właśnie opuchlizna mogłaby się pojawić jeśli po wysiłku, bym go nie ruszyła). albo uderzył się w boksie.

oby jutro było ok.  😉

w poprzedniej stajni mieliśmy tak strasznie twarde podłoże.. Uh.
Aaa... Dziewczyny, nie mogę się doczekać.
Swoją drogą, ja chcę albo śnieg, albo mega ocieplenie bo u mnie nie ma gdzie jeździć...
Kto aparat bierze?  👀

Mój wygląda ładnie, ale takie zdjęcia robi że oczy bolą oglądać, więc go zostawię w domu  😁
Tylko oczywiście ten, kto takowy sprzęt będzie miał podzieli się pięknie ze wszystkimi po powrocie do domu!  😅
Vana, myślę że jak ja wezmę i Jasnowata, to trochę fajnych zdjęć będzie 😀
Mój lumix po ostatnich przeżyciach odmówił posłuszeństwa  😂 a ja go tylko na 20 minut dałam siostrze do ręki  😁 także prawdopodobnie do urodzin zostałam bez aparatu 🙁
mils   ig: milen.ju
15 stycznia 2011 19:23
Wróciłam ze stajni. O rany, czeka mnie duuużo pracy, żeby się ogarnąć...
Aaa, laski zaraz spadniemy na drugą stronę, tak nie może być  😀iabeł:
Cóż czynicie w ten jakże cudowny weekend?
Kompletnie nic.
A jutro czytam Pana Tadka (naprawdę, czytam nie tak jak dzisiaj) i mam ambicję przygotować sie do innych lekcji pierwszy raz w życiu.  😜
Ja teraz niby mam ferie, ale w nowym semestrze mam zamiar zabłysnąć i się starać. Już mam dwie oceny, za prace dodatkowe na nowy  🤣
15 stycznia 2011 21:40
Ja siedziałam sobie w wannie, myłam włosy i... dostałam nagle takiego kopa determinacji, że zrobię wszystko, wszyściuteńko w sprawie Rzęsy, żeby ją tylko zdobyć. I jeśli się nie uda (tfu, tfu!), to nie z mojej winy... Wanna czasem bardzo się przydaje. 😎
a właśnie, mils, jak tam w stajni było? 😉

no i dobrze, tak trzymaj i się nie poddawaj!  😅
15 stycznia 2011 21:58
Mika cóż... Dzisiaj wycisk miałam niezły. Koleżanka dała mi zasmakować pracy zawodowego luzaka. Najpierw szybko wyczyścić i osiodłać Derwiego, potem rozprężenie, potem biegiem do Fryzika. Walka z Fryzikiem była strasznie męcząca, nie pozwalał mi na założenie ochraniaczy, potem mordowałam się z jego nieszczęsnym ogonem. Kiedy się uporałam z niewychowanym murzynem, poszliśmy na halę i lonża poszła już gładko. Kiedy Fryzio został przejęty przez właścicielkę dostałam Derwiego do rozstępowania na oklep. Tyle się nabiegałam, że Matko Bosko, ale dzień zaliczam do udanych, bo znowu miałam mały trening z hallie i nauczyłam się pracować z niewychowanymi dzieciakami.
Dzięki ogromne za wsparcie! :kwiatek:
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
15 stycznia 2011 23:06
Dziewczyny prosimy foty z waszego jutrzejszego spotkania :kwiatek:
Małolaty, prawda że prosimy ? 😀iabeł:
madmaddie   Życie to jednak strata jest
15 stycznia 2011 23:07
prosimy amigos🙂
mils marudzisz, świetnie dziś miałaś  😉

Muszę Was zmartwić, ale spotkanie jest w środę  😁
Muszę Was zmartwić, ale spotkanie jest w środę  😁

Spaliłaś... tak przynajmniej mogłyśmy udawać, że to było nie do nas  😁 a teraz trzeba będzie wrzucić kompromitujące zdjęcia  😵
Arroch z nich to takie stare kobiety i pewnie zapomną  🤣
ChingisChan   Always a step ahead! :)
16 stycznia 2011 07:43
Małolaty wstawać!! Zaraz jadę do brudasa ciekawe czy znowu będzie oblepiony skorupką gnoju 😎.
ja już w stajni. chcę mi się spać, a tu do koni trzeba iść  🤦
Kastorkowa   Szałas na hałas
16 stycznia 2011 09:44
a ja bym chętnie do koni pojechała a tu lipa bo jestem chora i wogule tydzień temu mój podopieczny miał kolke bo uciekły i się za dużo najadł owsem
Kastorkowa, zacznij używać znaków przestankowych, bo Twoich postów nie da się czytać  😉
Kastorkowa   Szałas na hałas
16 stycznia 2011 10:18
Sorry czasem zapominam jak piszę na szybko
16 stycznia 2011 12:07
niemiłek weź nie narzekaj, dobra? 🤬
Mika fakt, dzień był świetny! Już nie mogę się doczekać, co będzie w ferie! 😜
mils , to cierpliwie czekaj do ferii . 😉
Mnie dzisiaj czeka poważna rozmowa z moją mamą . :/
pandora   czaprakomania...XD
16 stycznia 2011 12:41
Na jaki temat ??? 😎
pandora - na temat " Mamo błagam nie psujcie mi wakacji , proszę wyślijcie mnie na obóz jeździecki " .  😲
16 stycznia 2011 12:46
Prestige szkoda, że nie ze mną... :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się