Miałam iść dzisiaj do stajni i jakoś się nie zebrałam. Siedzę jeszcze w piżamie. Czasem się przydaje taki dzień lenia. 😉
Ja też miałem dzisiaj jechać , ale pogoda jest okropna i nie pojechałem . 🙄
Prestige no, no... Ty uważaj na te czynniki zewnętrzne...
E tam, dla chcącego nic trudnego. 😉
A ja wyprodukowałam filmik, generalnie szalona twórczość 🤣
Prosz:
Lenna mi się podoba🙂 co to za muzyka?
A my również nie możemy trenować, więc przebrałam Paris w nowy prezent i wygląda w nim obłędnie. 😜
mils , ja nie mam organizmu . 😀
madmaddie dziękuję, cieszę się 😉
a piosenka to Andreas Johson - Glorious 💘
Co was tak nie ma? Wszyscy imprezują? Nie wieerzę 😎
Ja mam gorączkę... i wybieramy z siostrą jaką pizzę zamówić 😉
Fin to smacznego 😉 i zdradź miejsce spotkania 😁
fin popieram Vanę. No i smacznego.
a ja dziś byłam w stajni i jakąś godzinę moczyłam szkółkowemu kucykowi nogę zimną wodą, żeby zmniejszyć opuchliznę. Co mu jest - jeszcze nie wiem, w poniedziałek ma być wet. Dzięki Bogu, że jest ciepło, bo inaczej łapy by mi zamarzły 😵
A mnie boli część lędźwiowa mego organizmu...i ledwo co się ruszam.
A najlepsze jest to, że jutro mam jazdę. 😵
Ale ' trzeba być twardym a nie miętkim'. 😁
Mika, Vana, napisałam Wam PW odnośnie daty i miejsca :kwiatek:
Fin, ja też poproszę o info :kwiatek: No i może godzinę jakąś, czy jeszcze nie? 🙂
A mój kucyk jest smutny i nie wiem dlaczego 🙁 Pomęczyłam go dzisiaj galopem, a raczej nieudanymi lotnymi 😁 A jutro skoki z trenerem, więc może w końcu będzie szczęsliwy 🙂
Może o 13? Tak praktycznie dosyć 😉
Może być :kwiatek:
Tylko nie podawajcie tutaj miejsca, tak na wszelki wypadek, bo już raz miałam nieprzyjemności jak za dużo publicznie napisałam 🙄
A bd jakiś znak rozpoznawczy? 😉 Dla osób które na takie spotkanie wybierają się pierwszy raz? 👀
Jett, a co Ty też się wybierasz? 🙂
My to się już znamy (tzn, Fin, Arroch, Vana, Mika. Break zna Vanę 😀), ale możemy coś wymyślić 🙂
Jak coś o 13 mi pasuje 😉
No i myślę, że jakoś damy radę z rozpoznaniem. Jakby co będę miała czarno-fioletową kurtkę 😉
Finku wysłałaś też PW do Breakawayy? :kwiatek:
Ale macie fajnie, że możecie zrobić takie re-voltowe spotkanie.
W końcu będzie nas dużo 💃
Ja, Fin, Break, Jasnowata, Arroch, Mika, Jett... kto jeszcze? 😀
Ja standardowo czarny płaszcz i włosy w kucyk 😁 I nowośc: buty na obcasach 😎
Jasnowata, nom wybieram się 😉 Chciałam namówić forumową kortinę, ale ona nie ma ochoty ;p
Vana i chyba tyle, przynajmniej nie przypominam sobie jeszcze jakiejś osoby z Lublina z naszego kącika.
fajnie macie, że tak blisko wszystkie mieszkacie i możecie takie spotkanie sobie urządzić. 😉
ja dziś dotarłam do stajni. Wyprowadzam konia z boksu, patrzę, a tylne nogi spuchnięte na banie 🤔
Postępowałam nim koło 20 minut, trochę pokłusowałam i część opuchlizny zeszła. Nogi umyłam, ale było widać że go boli 🤔 no nic, zobaczymy co będzie jutro.
nie dziwne, że przy ruchu opuchlizna zeszła. dzwoniłaś do weterynarza?
Wcale nie tak blisko 😁 Ja np. 50km od Lublina. W sumie tylko 3 osoby są z samego Lublina 🙂
Nopebow, niech konik zdrowieje. Wiesz dlaczego mu spuchły?
Kto aparat bierze? 👀
Miejsce jak rozumiem się nie zmieniło?
Zamontują lustra u nas na hali i będą nowe szyby jutro 😅 ale fajnie już nie mogę się doczekać 😜