Zabawa- "Jak wyobrażam sobię osobę wyżej"
new.day, osoba żyjąca wg zasady "carpie diem" niska, brunetka
gimnazjalistka, stosunkowo niska, skupiająca się na sobie i nie lubiąca zozoli 😀
yesad osoba lubiąca zwiewne tkaniny, elfy, te sprawy. opanowana, ubierająca się w jasne kolory
madmaddie W 2 słowach
Roześmiana "satanistka" 😁
przyprawię tobą potrawkę z kota za tą satanistkę
Alabamka jasne włosy, dość niska, trzeźwo myśląca, bardzo sympatyczna 😀
madmaddie szalona dziewczyna słuchająca dobrej muzyki.
xxflygirlxx
Blondynka, grzywka obcięta na prosto. Ułożona, grzeczna, dobrze się ucząca ale zawsze uśmiechnięta i zakochana w swoim króliku.
madmaddie, Tuż to przez twój avatar 😁 A z kotem mnie najpierw zapoznaj. Chcę wiedzieć z czym spędzę ostatnie sekundy mojego życia w kociołku 😀
Alabamka, fanka kalifornijskiego punk rocka 😎.
Alabamka oprócz zakochania w króliku nic się nie zgadza. 😉
ankers jasna blondynka z niebieskimi oczami, zaradna i bezproblemowa
xxflygirlxx To ty nie blondynka? 😲
Brunetka, bez grzywki, wysoka, brązowe oczy ? 👀
[s]No ba 😍
ankers- Młoda dziewczyna, rockmenka, ciągle ze słuchawką w uchu i trzepiąca głową ale za to trzeźwo myśląca i optymistycznie patrząca na świat.
Zapewne jakieś czerwonawe włosy? 🙂
[/s]
A mi się zawsze wydaje, że Alabamka to szatynka o długich włosach, nie wiem czemu 🤔
kiedy mówię "ikarina" widzę...
wysoką, krzepką brunetkę zawijającą owijki smukłemu kasztanowi...
🤔wirek:
Brunetką byłam, ale blond farba poszła w ruch 😉 A kasztanów w naszej stajni mnóstwo, więc możliwe, możliwe
ankers kojarzy mi się z dziewczyną z ciemnymi włosami w czarnej koszulce z nazwą jakiegoś rockowego zespołu 😀
ikarina kojarzy mi się z fajną, silną babeczką, która zawsze wie, czego chce i jak to osiągnąć 😉
ovca - pulchna niska roześmiana dziewczyna z krótkimi kręconymi blond włosami 🙂
udorka- Średniego wzrostu, krótkie ciemne włosy, kolo trzydziestki
remendada, dość wysoka, blondynka, przed 30, dość "poukładana" i bardzo inteligentna 😀
fin, szatynka, szalona nastka, w motorkiem 'z tyłu'. 😀
Krupnik., sympatyczna blondyna po trzydziesce. Herszt baba. Niczego się nie boi.
Wysoka, chuda szatynka z długimi włosami do pośladków 🙂
Alabamka ja mam kolor nijaki, niby to ciemny blond, ale niektórzy mówią, że jestem szatynką, więc tak do końca to nie wiem. 😉 Za to ty jesteś niewysoka, zamknięta w sobie, ale wesoła i ludzie cię lubią.
Alabamka, nastolatka o dziewczęcej urodzie, jeszcze niewiele wiedząca o życiu.
fin, miło mi słyszeć z inteligencją 😁
165 wzrostu, blondynka i" przed 30-skąą", bo do niej jeszcze 9 lat 😎
edit
chyba ktoś mnie przegonił 😀iabeł:
xxflygirlxx, szczupła nastolatka, z niewiadomym kolorem włosów 😀
remendada, wesoła, "swojska" kobitka ( i tu nie wiem czemu, mam w wizji słomkowy kapelusz na głowie)
ikarina dość poważna, ambitna osoba
Frania Dobrze zbudowana blondynka z wyjątkowym śmiechem
Alabamka kojarzy mi się z USA bo ciągle w uszach mam "sweet home alabama.."
aien - wielbicielka długich konnych wypraw 😉.
ankers, chuda, ciemne włosy, przebojowa, zawsze ma swoje zdanie i dąży do realizacji swoich celów
fin - brązowe włosy za ramiona, marzycielka słuchająca starych piosenek...
Mika, Hmm... jestem nowa na forum, nie znam nikogo jeszcze. Także mogę tylko przypuszczać po nicku jaki wybrałaś, że jesteś wesołą, prorodzinna osóbką i coś mi podpowiada, że sentymentalną.
zgadłam chociaż trochę?