Mysza z Wrocławia, a jakże ;P a ty gdzie mieszkasz?
Ale ja inteligentna właśnie stopiłam plastik na kuchence 😵 😵
😅 brawo ;] ja kiedyś stopiłam, wspólnie z siostrą, pokrywkę do parowaru 😁
haha to ja kiedyś wracam i byłam głodna, myślę sobie, zjem monte. Ale było zimne, z lodówki...mam kuchnię na prąd, a że ktoś coś wcześniej grzał coś tam, to palnik był gorący. Myślę sobie, postawię to na tej płycie, to się trochę ogrzeje. Niestety, okazało się, że kuchnia jest za gorąca... :zemdlal🤔ame się domyślcie końca :P
Ok, co do miejsca, trzeba się do Fin uśmiechnąć 😎
Ja już mam plan na miejsce 😜 😜
Środa jest ok :kwiatek:
Ktoś wie jak się pozbyć takiego osadu od plastiku ❓ ❓ ❓ A co do opakowania po słodziku do chyba się go delikatnie mówiąc pozbędę 🤣
ja dzisiaj pierwszy raz, na własne oczy widziałam jak kierowca autobusu przytrzasnął drzwiami staruszka 😂
Ehh, czemu moje życie musi być tak skomplikowane ?
Czy wszystkie małolaty a)poszły oglądać Kevina ❓
b)poszły spać ❓
c)czy zaganiłam wszystkich do nauki 🤣 ❓
Hermes nie narzekaj, moje jest mega nudne. :/
Z powodów osobistych musiałam sunąć posta.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] calkowita edycja posta
xxflygirlxx co ty wiesz o nudnym życiu 😎
Jej Wysokość Królowa Nudy-Magdalena
Hermes masz rację, życie jest bardzo skomplikowane... :/
madmaddie mogę zostać v-ce Królową? 😁
Ja sobie oglądnęłam jakąś komedię na TVP1. Tak, nie obchodziłam tradycji oglądania Kevina... Zła ja! 🤬
U mnie nic kompletnie się nie dzieje. NIC. Kompletne zero, a czasem chciałabym mieć jakieś towarzyskie problemy. 🤔
ja nie posiadam towarzystwa, z domu wychodzę na pocztę, do biblioteki i czasami z aparatem ale nic mi z tego nie wychodzi, więc odpuściłam. nie byłam na żadnej imprezie oprócz paru szkolnych w podstawówce. w kółko szkoła-dam
mils pozwalam 😁
madmaddie no, ja czasem gdzieś wyjdę, ale i to sporadycznie.
Eee..jak to nie macie towarzystwa, a szkole ?
uznajmy że nie mówimy o koleżankach ze szkolnej ławki, ja jestem samotnikiem w szkole, często siedzę sama.
Hermes trzeba być peacefull 🤬
a co rozumiesz przez frajerstwo?
Hermes, serio komuś obijesz buźkę? jestem zniesmaczona 🙁.
frajerów trzeba zostawić w spokoju, niech egzystują w swoim świecie. niestety oni też mają prawo do życia :/. poza tym, byle frajerem będziesz się przejmować? Ty? 😎
Hermes ankers ma rację. 😉 Frajerów to się ignoruje! Jak już masz komuś dać w buźkę, to chociaż tak, żeby go przynajmniej mamusia poznała.
dla mnie sprawa jest prosta, frajera zwyczajnie się olewa. po co się zadawać z kimś takim? jeśli wypaplał, po trudno, nauczka na przyszłość jak sobie wybierać słuchaczy "w zaufaniu". albo szczera rozmowa z delikwentem. bicie jest takie... ogólnie przemoc to okazanie bezsilności.
ankers masz rację. Dlatego ja jestem z siebie dumna, bo nigdy nikomu nie walnęłam w twarz albo coś w tym rodzaju. 😉
róbmy miłość, nie wojnę!
edit: nie, ta ikonka jest niepotrzebna.
ale produkujecie 🙂
daram z Lubina, mówi Ci to coś ? 😁 94 km od Wrocławia 😉
Edit:
Hermes ja dzisiaj pobiłam dziewczyne na w-fie 😁 Szmata mi na plecy skoczyła i z pięści w bark przyje*** to rzuciałm piłkę koleżance a dziewczyna (pusta blondynka) dostała taki strzał w pysk że upadła i walnęła glową w parkiet 😁
Według mnie przemoc to taki objaw bezsilności. Człowiek nie wie jak ma to załatwić, jak ,,pozbyć się problemu'' to w ryj. Ewentualnie dużo osób robi to dla szpanu, pobiję kogoś, będę fajny/na, wszyscy będą czuli respekt itd.
Generalnie wkurza mnie to bo w dzisiejszych czasach coraz więcej małolatów się bije, bo chce być fajna i o.
Takie przynajmniej jest moje zdanie.
fin zdradzisz nam to miejsce spotkania? A no i o której godzinie?
Hermes weź Ty się za naukę czy coś konstruktywnego. <ściana>