Kącik Małolata...:D

laga stuletniego Juziowego ;*
Arroch, nie wiem jak to wygląda, ale u nas jest chyba tak, że trzba wszystkie działy zaliczyć w wyznaczonym terminie 😉

uuu no to ja współczuję kołkowiczom, 2 tygodnie ferii na opanowanie wszystkich działów, to jest awykonalne  🙄
U mnie w klasie większość osób ma 2-3 kołki, także ciekawie... Ale moim zdaniem u mnie w gim za łatwo mimo wszystko przepuszczają. U nas raczej nauczyciele każą się starać na drugi semestr i załatwione, także dziko.

Zrobiłam sobie słit filmiczek z qunisiem  🤔wirek:
mils   ig: milen.ju
13 stycznia 2011 20:29
Mika o jak "słitaśnie"! Pokazuj! 😀
Fizyka... W sumie u mnie 5 stało się możliwe w tym roku? 😲 A rodzice zamiast się cieszyć, to dziwią się jakim kosztem. Niech poczekają na chemię i biologię, to się dowiedzą... 😁 Aczkolwiek u mnie z fizyki jest trochę ciężko. Już nawet nie o sam przedmiot chodzi, ale o nauczycielkę. Cała szkoła zgodnie twierdzi, że ma nieźle naplątane w główce. Ostatnio świdrowała moją koleżankę przez całe 10 minut, po tym jak dostała 6 ze sprawdzianu i wytłumaczyła się mniej więcej tak: "Wybacz kochana fizyczko, ale musiałam cię zapamiętać i zapisać w pamięci. I przepraszam, że wstawię tę ocenę tylko do komputera, ale nie mam dziennika... Bez dziennika czuje się jak nietoperz (pod nosem)..." Cała klasa się brechtała, a koleżanka stała ze sprawdzianem w ręku i nie wiedziała co zrobić. Nic dziwnego, że babka podobno dostała kiedyś doniczką w twarz... 🤔
xxflygirlxx mój tata tez ma takie momenty. Najpierw produkuje się po niemiecku, potem przechodzi na angielski, następnie na francuski i na końcu na rosyjski. 😂 Jak skończy monolog bierze swoją trąbkę i zaczyna trąbić. 😎
Z serii... anegdotki ze szkoły (bo tak mi się przypomniało)  😁

Nasza sorka rzekł... wrzasnęła dziś tak: "Przez 5 minut szukałam tego waszego zasranego dziennika, a wy się nawet zamknąć nie potraficie!" po czym dodała do kolegi "A Ty nic nie robisz tylko się przekręcasz z jednego półdupka na drugi!"  😂
13 stycznia 2011 20:39
Vana  😁 Takie anegdotki są the best. 😀 Moja nauczycielka od angielskiego kopie uczniów w du*y za 5 zł. 😁
mils http://www.youtube.com/user/Speelgroep#p/a/u/0/4k7_iktkCog a proszę Cię bardzo ;>

Hum... Mi się przypomniał tekst pana od historii:
-Monika, rozumiem, że nie masz czasu, dom, rodzina, praca ale od czasu do czasu do tej książki mogłabyś siąść kobieto.

Ostatnio ktoś otworzył dolne okno w sali, ja się potknęłam a kwiatek wylądował za oknem. Oczywiście musiałam panu kwiatka przynieść nowego 😉
13 stycznia 2011 20:56
Mika e tam, "słitaśny"... Ja tu już się nastawiłam na różowe tło, słit foteczki na qunisiu itp., a to to jest bardzo fajny filmik. 😀 No i poza tym, piękny ten twój chłopak. 🙂 Chciało by się takiego wierzchowca. 😀
mils żeby to on był mój, to uh, ah... Ale coś Ty to szkółkowy facet, niestety... Chciałam go wydzierżawić, ale niestety i don't have money...
13 stycznia 2011 21:00
i don't have money...

Ech... Skąd ja to znam...? 🙄
To jest "słitaśny" filmik -->
Niecały rok temu. I dlatego jestem wam wdzięczna, że zrobiłyście ze mnie kogoś normalnego i obdarłyście mnie ze skóry "słitaśnej quniareczki". 😉
Mika, ojeej, czy to nie jest LKJotowy Hanesio? 😀
mils no niestety, życie... A filmik racja, słitaśny, no ale oj tam 🙂

fin ano, to własnie on.
13 stycznia 2011 21:22
Mika właśnie, życie...
Idę napisać tą rozprawkę.
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
13 stycznia 2011 21:44
Kochani już niedługo zaczynam treningi na uwaga, uwaga IKARII . Jak tylko wyzdrowieję to śmigam na trening 😅
13 stycznia 2011 21:55
Hermes wow! Gratulacje wielkie! 😅
13 stycznia 2011 21:57
mils, jestem taka szczęśliwa, że znów na nią wsiądę i znów za karę 12 kółek w półsiadzie xD
13 stycznia 2011 22:00
Hermes no to wykorzystaj twoją radość 5-cio krotnie! W takiej sytuacji, każdy byłby szczęśliwy. 😀
13 stycznia 2011 22:07
mils, ja się cieszę 10-cio krotnie  💃 Jak tylko o tym pomyślę, że znów usiądę na jej grzbiecie to aż mnie radość ściska w środku  😜 💘
13 stycznia 2011 22:09
Hermes to teraz tylko dobrze wykorzystaj swoje szczęście i nie zważaj na sytuacja złe, bo takie niestety w każdym życiowym wyzwaniu muszą się pojawić. Mam jednak nadzieję, że pojawią się one w ilości możliwie jak najmniejszej. Tego ci z całego serca życzę! :kwiatek:
13 stycznia 2011 22:12
mils, tobie też życzę z caaałego mojego serca szczęścia w życiu :kwiatek:

Postaram się poprosić kogoś o jakieś fotki jak wsiądę 😉 To się pochwalę, a co! 😀
Powiedzcie mi, co powoduje u facetów zły humor?
U kobiet to rozumiem...

W-fista miał 'ciężki' dzień  😁
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
13 stycznia 2011 22:27
co u mężczyzn powoduje zły humor ? PROSTATA 😁
Oj, biedny Stanisław  😁
Nie dość, że flegmatyczny to jeszcze spuchnięty ze złości, po prostu aż miło takiego na w-fie słuchać... 🤔
madmaddie   Życie to jednak strata jest
13 stycznia 2011 22:47
a ja mam zwolnienie, a ja mam zwolnienie 😅 🏇
ani razu w tym roku nie ćwiczyłam
A ja gram za tydzień w meczu półfinałowym z inną szkołą w siatę.  😍
hie, hie.
macie ankersa na dobranoc, gdyż udało mi się znaleźć zdjęcie... zupełnie niezobowiązujące  😎.
z maja, 6 kilo wcześniej ( 😎 x2)

i kto tu jest generałem?
13 stycznia 2011 23:28
będę miała koszmary😉 fajna fota, i fajne ciuchy 😎
mowa  😎.
13 stycznia 2011 23:53
Czy może mi ktoś wytłumaczyć po jaką cholerę ktoś stworzył wagę ?! : 😵  👿
13 stycznia 2011 23:54
Hermes jakieś problemy 🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się