Stara Volta - co i kogo pamiętacie ?
tak teraz patrze, to wogole nie ma takiego uzytkownika.
Nalle, konstruktywnych? 🤔
Jak najbardziej konstruktywnych - w tamtych odległych czasach zdarzało mu się jeszcze takie prowadzić. 😉
tak teraz patrze, to wogole nie ma takiego uzytkownika.
oraz jego postów 🤔
ale w wyszukiwarce pojawiają się jego cytowane wypowiedzi itd.
Badziewiak kope lat :kwiatek: :winko:
Przypomniało mi się jak dziewczyny założyły Linko-Sznurce wątek z okazji jej 9999 wiadomości na forum 🙂
Teraz Burza przekroczyła tę 'magiczną' granicę 😁
a ja pamiętam nesta i jej konia nigerie, co z nia jest w ogóle?
Ja pamiętam nestę-nigerię, bo taki chyba nick miała na starej volcie. A kto pamięta Karolinę - dziewczynę, która studiowała chyba w UK, czy jest też na voltopirach? Jeśli tak, to jaki ma nick? 🙂
kenna, chodzi Ci może o Kaprioleczkę?
kenna, a nie karolina_ ?
Nesta nawet się chyba tu udzielała, na pewno jest na fb.
Nesta pojawiła się jako "nesta" narobiła zamieszania, połamała regulamin, dostała moderowaną więc co ? założyła nowe konto "nesta - cos tam" [dokładnie nie pamiętam] i dostała banana za 2 nicki 😉
ninevet, aaaa widzisz. No cóż- prosiła się widać 🙂
kenna, a nie karolina_ ?
Alez ja zyje i mam sie dobrze 😉 Tylko czasu na volte malo.
A Kaprioleczka tez na volcie bywa swoja droga, bedzie bywac wiecej pewnie jak do PL wroci.
Przypomniało mi się jak dziewczyny założyły Linko-Sznurce wątek z okazji jej 9999 wiadomości na forum 🙂
Teraz Burza przekroczyła tę 'magiczną' granicę 😁
pamiętacie
teraz ja na konskie prawie nie zaglądam
wpadam na towarzyskie do kilku wątków, zmieniaja sie czasy, zmienia się "kadra"
karolina_, ja wiem, że ty żyjesz bo widzę Cię w wątkach tylko byłam ciekawa bo może Cię ktoś nie dopatrzył 😀
Edytka, jaaa? :O
sznurka, oj marudzisz, możesz a nie chcesz bo a to coś dłubiesz w krosnach a to w drewnie a to coś 😁
O, właśnie o karoline_ mi chodziło 🙂 Na starszej volcie, przed najazdem xxx989x kuniareczek, były tylko dwie dość aktywne Karoliny- Caroline i karolina_ 🙂 A kaprioleczka to inna para kaloszy 😉
jakieś 6 lat temu 😀
ośmieliliśmy się srytykowac pracę jednego rymarza z ursusa, do teraz nie wiem jaki był ten rymarz- hasło było tylko rymarz z urusa.
Nie mam nic do Pana Marka- dobrą robotę robi 😀
ps. aby wyjasnic, pewnego dnia byliśmy u zaprzyjaźnionych osób pod Warszawą (Ver-cor to pamieta) i pokazano nam "naprawiony sprzęt przez pana rymarza z ursusa" cokolwiek to brzmi- przypuszczam,ze nie był to Pan Marek- bo robota była koszmarna.
No i jakoś tak w watku wyszło ,że zapytalismy sie o tego rymarza...no i Lostak nasz wymiętosiła ostro i do teraz nas nie lubi 😉
bardzo zabawne, hahaha! 😉
ja was lubie, a co do pracy pana marka, moge tylko powiedzieć, ze po ponad 10 latach (zreszta czesc moich oglowi wlasnie tyle lat ma), posredniczeniu w zakupie przynajmniej 200 sztuk, od jakis 6 lat uzywaniu w staji do wszystkich koni w treningu i wiekszosci koni teraz stojacych w centurionie tych oglowi... stwierdzam, ze jakosciowo i uzytkowo je uwielbiam. wejdziesz do naszej siodlarni, masz ursusa w uzyciu i to sie sprawdza🙂
Lostak- dobry towar broni się sam, tak nam nie dawno powiedziała pewna osoba ogladająca nasze siodła 😀
To samo można powiedziec o robocie Pana Marka. I bardzo dobrze,że tak jest, że klienci doceniają pracę polskich rymarzy i siodlarzy.
Edytka, jaaa? :O
no ba, teraz masz już ponad 10k. działasz jak fabryka 😁
Nawet nie wiedziałam, że Nesta została zbanowana 😲 Miałam sie nawet zapytać, dalczego jest aktywna na FB, a na Volcie siedz cicho
Edytka, no widać, że czas mam 😁 i uzależnienie.. 😉
Laguna nawet się ostatnio odezwała 😉
.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] calkowita edycja posta
Laguna nawet się ostatnio odezwała 😉
Wypadek przy pracy 😉
Oj tam.. widzę że troszkę wracasz 🙂
Chwilowo. Póki nie skończę grzebania nad swoją stroną przymusowo siedzę sporo na necie, więc i tutaj. 🙂
Źle Ci u nas było że uciekasz?
ja ze swoich poczatkow pamietam,ze na dzien dobry zjechala mnie Hiacyta a poszlo o jakies przejezyczenie ze zrebak jest od klaczy a nie po.... a po ogierze 🙂
Jakoś tak coraz mniej mnie tutaj trzyma.
RAdzić ludziom na temat żywienia, treningu i postepowania z końmi nie zamierzam, bo są tutaj mądrzejsi i lepiej jeżdżący ode mnie. Jeśli chodzi o wiedze "rodowodową" to tez są juz osoby lepiej w tym zorientowane ode mnie. Nie zaglądam w ogóle na końskie od miesięcy więc nie wiem kto jest kim, jakiego ma konia, co jeździ i komu na odcisk nadepnął. Moich koni już pewnie nikt nie pamięta, a lada moment nowi w ogóle nie będą też mnie kojarzyć. Wszystkie pseudo przyjaźnie voltowe szybko zweryfikowało życie, więc swoje zwierzenia i prośby o rady tez wolę zostawić sobie. Chyba po prostu dorastam 😁
Nie jest to żaden foch czy próba oduzaleznienia.
Po prostu nie czuję, aby moje posty były komukolwiek potrzebne i żeby coś konstruktywnego wnosiły. A wręcz często nie są nawet zauważane. Więc czasami coś poczytam o dzieciach, ślubach i foto i tyle tu po mnie.
A i tak nikt nie płacze 😉
Skoro tak się na tym wszystkim przejechałaś to czemu nie 🙂 dalej została nas tu garstka osób, które 'zaczynały' razem w 2005 i to mnie też trzyma.
LAGUNA:
KWIKWI
mam nadzieję że ten kwik pamiętać będziesz 😉 KWI :p