Ciągle nie widzę różnicy ❓ albo koń jest gruby albo chabeta. W tym konkretnym przypadku ironiczne byłoby same chabecisko a grube chabecisko to coś nie gra 🤔
Parolowa w czwartek będąc w kortowie słyszałam karaoke jak ktoś śpiewa i odrazu pomyślałam, że to Ty ;d przechodząc obo patrze w okno i kto Parolowa śpiewa 😀
łaa ;d moneta opowiadaj co tam slychac? jak konie itd? jezdzisz teraz czy z zimna dupy ci sie ruszac nie chce? ;> Ja dzisiaj na nowo odkryłam radosc w jezdzie konnej, a dzisiejsza jazda zapewni mi chyba motywacje na dlugi czas (mam taka nadzieje). W sumie wczorajsza jazda tez! ;d Mówiłam juz jak bardzo kocham mojego konia? xdd
magdanik dalej jeżdżę w leśniczówce jednorożec, ale zimą to mało czasu, szybko robi się ciemno, a teraz chlapa na dodatek ; /, ale za to wczoraj zamiast na konie pojechaliśmy na zawody do Robsona, a potem oglądać 2 koniki na sprzedaż. tak w ogóle pierwszy raz słyszę, że kochasz swojego konia haha 😀
łaaaaa! a ja za dwa tygodnie wracam do skokow! aaaaaa!!!!! xddd cieszycie sie? bo ja tak ;d Mam nadzieje ze wszystko bedzie zgodnie z planem, czyli zero kulawizn ;d Szkoda ze ja nie mam zdjec z mojej cudownej jazdy jak Toast chodzil jak champion ujezdzeniowy 🙁 Moneta a widzisz kiedys musi byc ten pierwszy raz. ;d Naprawde bardzo bardzo bardzo go kocham xd A dzisiaj tez sie fajnie na niego patrzyło jak chodzil pod znajoma moja ktora dopiero uczy sie jezdzic, naprawde! ;d Wygladał szałowo xdd
Angeel, otóż po długich debatach z szefem szukamy instruktora najprawdopodobniej na sezon (maj-wrzesień?) i robimy casting. Także chętne osoby prosimy o zgłaszanie się w celu ustalenia szczegółów i przeprowadzenia rozmowy oraz sprawdzenia umiejętności.