Hej Zielona33 to kiedy wsadzisz nas do swojej bryczki zaprzężonej w konia, który jest zdziwiony, że coś do niego przyczepili i ze złością zjada patyk do poganiania??? 😅
zioms w drugi tydzien ferii moge isc gdzies ;d karaoke + balety? 😀
to daj znać, ja jestem w gotowości imprezowej 😎 😎 😎
i co obejrzy sie i powie wysiadka bo ja nieciagne za grube baby :P
okej napewno sie odezwe ;d
i co obejrzy sie i powie wysiadka bo ja nieciagne za grube baby :P
Ej ej 🤦 wypraszam sobie, baby to są w nosie!!!
ale ty trzymasz bacika 😂
bo jak cos to Lary ci go pożre 🤣
ale ty trzymasz bacika 😂
Dobra będę trzymała bacika jak już sobie kupisz tego z gałką... 😂
[quote author=fajna_jula link=topic=216.msg847426#msg847426 date=1294692246]
ale ty trzymasz bacika 😂
[/quote]
ale z gałką to jak mówiłam wynajem 5 zł przygotuj się
[quote author=fajna_jula link=topic=216.msg847264#msg847264 date=1294688487] Kosteczka kochana czy Ty może widziałaś jak ktoś jeździ na kulejącym Dolarze??? [/quote]
Ej, ej, stwierdziłaś, że nikt pewnie nie miał kulejącego konia, to tylko mówię, że ja miałam i wsio.
Franek miał już prawdziwego kucyka jak miał niecały roczek, ale że cholera jedna mało by nam jednego dzieciaka żywcem nie zjadła taka wredna była to wolałam sprzedać ją gdzieś, gdzie będzie bezpieczniejsza dla otoczenia. A tak się cieszył jak na niej siedział.
parolowa , czy dobrze myślę, że sąsiadka z pensjonatu zza lasu?
To fakt, kucyki wredne są ale przecież nie wsadzisz Franka od razu na wielgaśnego konia 🙂 chyba będzie czekała Cię jeszcze przeprawa z kucykiem 🏇
[quote author=fajna_jula link=topic=216.msg847426#msg847426 date=1294692246]
[quote author=zielona33 link=topic=216.msg847420#msg847420 date=1294692041]
ale ty trzymasz bacika 😂
[/quote]
ale z gałką to jak mówiłam wynajem 5 zł przygotuj się
[/quote]
Dobra przygotuję się wolę zapłacić te 5 zł przynajmniej swojego bacika oszczędzę a Tobie Lary gałkę pożre 😂
nie pisz posta pod postem 🤦
[quote author=fajna_jula link=topic=216.msg847486#msg847486 date=1294693730] chyba będzie czekała Cię jeszcze przeprawa z kucykiem 🏇
[/quote]
A nie, a nie, mam w planach odzyskanie mojego starego, dobrego, grubego chabeciska, która wzrostem może i kucykowa nie jest, ale Franek spokojnie będzie mógł się jej nawet zębami za ogon uwiesić i będę miała pewność że ona mu nic nie zrobi. Mówcie co chcecie, ale takie konie naprawdę istnieją i o!!! 🙂
[quote author=fajna_jula link=topic=216.msg847486#msg847486 date=1294693730] chyba będzie czekała Cię jeszcze przeprawa z kucykiem 🏇
A nie, a nie, mam w planach odzyskanie mojego starego, dobrego, grubego chabeciska, która wzrostem może i kucykowa nie jest, ale Franek spokojnie będzie mógł się jej nawet zębami za ogon uwiesić i będę miała pewność że ona mu nic nie zrobi. Mówcie co chcecie, ale takie konie naprawdę istnieją i o!!! 🙂
[/quote]
He he chciałabym zobaczyć to "grube chabecisko" 👀 to chyba jakis oksymoron 😉
kosteczka my z parolem w dorotowie teraz stoimi wiec nie wiem gdzie ty moze i sasiedzi🙂
Ja i Jacek też jesteśmy gotowi na dance 😅
wy to zawsze i wszedzie :P
iszka to jak najbardziej zapraszam czwartki korto srody od lutego staroweczka🙂
ostro parolowa, gdzie grasz w korto i gdzie bedziesz na starowce? 🙂 (jakby co tu Moniczka :P)
parolowa to w takim razie już nie. Ale przez jakiś czas staliście u Anki D-N, prawda? No chyba że to był jakiś inny Parol 🙂 Jakoś tak ostatnio nie mogłam się tam doliczyć jednego konia 🙂
ano to bylo dawno i naszczescie teraz mamy super stajnie 🙂
moniczka korto ds 4 strefa a w lutym powiem gdzie na starowce a wogole na cale reszte konskiej ekipy rowniez licze
No to się ciesz kobieto, że Cię już tam nie ma bo teraz to dojazdy by były straszne, cały czas wszystko pozawiewane. A ja sobie 4 kilometry dajel, po drugiej stronie Pasłęki urzęduję 🙂
no viesze sie mamy tu super atomosere tzn w dorotowie czysciutko jedzonka nie zlauja i mam pewnosc ze mojego konia nie bierze nikt na jazde:P
a to gdzie to takie zwyczaje ze czyjes konie na jazde biorą?
Hej Kosteczka!!! To nasz miły kucyk, nawet psa chce zjeść 🙂
i mam pewnosc ze mojego konia nie bierze nikt na jazde:P
No ładne rzeczy! Kurde, no tego bym się po nich nie spodziewała! A znam ich już tyle tat. To szefowa taka mądra?
Dorotowa jeszcze nie widziałam, chociaż miałam możliwość wieźć tam komuś konia, ale niestety chyba w końcu zrezygnowali.
fajna_jula , a istnieje taki koń, istnieje. Trochę poszperałam w starych zdjęciach i na dowód, moja szetlandowa 😉 w rozmiarze XXXL
hehz dowodow nie mam ale mialam podejrzenia a to mi wystarczy zreszta widzilam jedna dziwna akcje i dlatego zabralam konia stamad
[quote author=parolowa link=topic=216.msg848734#msg848734 date=1294775782] i mam pewnosc ze mojego konia nie bierze nikt na jazde:P
No ładne rzeczy! Kurde, no tego bym się po nich nie spodziewała! A znam ich już tyle tat. To szefowa taka mądra?
Dorotowa jeszcze nie widziałam, chociaż miałam możliwość wieźć tam komuś konia, ale niestety chyba w końcu zrezygnowali.
fajna_jula , a istnieje taki koń, istnieje. Trochę poszperałam w starych zdjęciach i na dowód, moja szetlandowa 😉 w rozmiarze XXXL
[/quote]
Wiem, że są grubaśne konie mój tata Egona upasł o Zyziu nie wspomnę, chciał żeby mu Birysa przywieźć to zrobi z niego konia grubasa, a chodzi mi o samo sformułowanie "grubaśna chabeta" chabeta to raczej chudy koń jest 😁 Pozdrawiam! A konik fajny, lubie grubaski 🙂
hehz dowodow nie mam ale mialam podejrzenia a to mi wystarczy zreszta widzilam jedna dziwna akcje i dlatego zabralam konia stamad
I ja temu świadkiem 🤔
parolowa na bank w najbliższym czasie Cię nawiedzimy 🤣
stajnia Dorotowo to ta stajnia, którą widać po prawej stronie jadąc na Olsztynek?