Kącik Małolata...:D
Arroch 😁
Prestiżu drogi, nauczyciele muszą informować o zagrożeniach kika tygodni przed końcem semestru. wtedy Ty, grzeczny chłopak, przestajesz nękać ludzi w internecie, siadasz przed książką i wściubiasz w nią nos przyswajając zawartą w niej treść. "naumiany" idziesz do nauczyciela, który nie potrafi tłumaczyć i zadziwiasz go swoją wiedzą. dostajesz ocenę, może nawet kilka. i to pozytywne na pewno. zagrożenie nie grozi.
naprawdę trzeba umieć o siebie zadbać, bo zginiesz. człowieku men!
nightmare mój kolega z klasy, swoją drogą fajny chłopak, ma średnią 6.0 czy jakoś blisko. W drugiej klasie gimnazjum.
Swoją drogą są też osoby, które wybroniły się z 8 zagrożeń, na zero zagrożeń 🤔
Mam masę zdjęć ostatnio, bo koleżanka mi robi, ale publikować lepiej swojej facjaty nie będę...
Mika
w drugiej a nie w trzeciej! 6.0 w trzeciej to ja moge i mieć,ale podstawówki a nie gimnazjum! 🙇
Na razie jestem w pierwszej i mam luz 😀
W tamtym roku na koniec pierwszej klasy mój kumpel był zagrożony ze wszystkiego oprócz w-f 😀 Stwierdził, że będzie siedział w pierwszej klasie do 18... I rzeczywiście na dzień dzisiejszy na semestr ma znowu ze wszystkiego zagrożenia...
hm, w mojej szkole z niektórych przedmiotów po prostu nie da się dostać 6. nie wiem, czy to taki wysoki poziom czy co 😁. napisanie tylu olimpiad z tych przedmiotów, żeby mieć 6 zupełnie pozbawia życia towarzyskiego. ja wiem, czy warto?
a ja mam w klasie dziewczynę o rok starszą, powtarzała 1 klasę. nie musze chyba mówić, że to istota ze śladową ilością mózgu 😁.
nightmare mój kolega z klasy, swoją drogą fajny chłopak, ma średnią 6.0 czy jakoś blisko. W drugiej klasie gimnazjum.
Swoją drogą są też osoby, które wybroniły się z 8 zagrożeń, na zero zagrożeń 🤔
ja z zagrożenia skończyłam z 3 z francuskiego 😂 a miesiąc temu jak z resztą cała klasa, miałam jedną ocenę, jedną gołą dzidę 😁
ankers chyba taki wysoki poziom oo' A u mnie, moja koleżanka jest tempa jak stodoła, ma wszystko gdzieś a i tak zdaje... A czasami człowiek się stara i za chu chu nie udaje mu się wyciągnąć powyżej 2, ba nawet 1. Co to za sprawiedliwość?
Arroch no to gratuluję 😀
Ja dzisiaj wróciłem do szkoły po chorobie , więc jak miałem poprawić ? 😲
Prestige a przez okres choroby siedziałeś choć czasem z nosem w książce i coś umiesz, czy tylko: re-volta, re-volta, net, net 😀iabeł: ?
a jeśli leżałeś w szpitalu (no, przypuścmy :hihi🙂 na pewno byli tam nauczyciele. zapraszasz takiego do siebie, on Cię trochę nauczy, popyta, wystawi ocenę na specjalnej kartce, a Ty już zdrowy zanosisz tę kartkę do szkoły i tam przepisują Ci te oceny do dziennika.
ale życie jest proste, no nie mogę 😜
No, dokładnie. Na oddziale dziecięcym zawsze oferują naukę.
Kopnijcie mnie w dupsko żebym poszła do książek, PROSZĘ! 🙄
aaaaj tam, uczyć się będziesz... 😎
nudzi się komuś i chciałby zrobić kilka zadań z matmy, bo mam meeega dużo 😵
Nie idę jutro do szkoły z okazji zapalenia gardziołka 😀 to znaczy uwielbiam moją szkolną pielęgniarkę 😁 poszłam dziś do niej i taki dialog. J(a) P(ielęgniarka)
J-Nie żebym umierała,ale bardzo boli mnie gardło i mam kaszel, ma pani coś do ssania?
P- Dziecko! Dawno nie widziałam takiego gardła! Nie chce Cie jutro widzieć w szkole,jazda do lekarza
😂
No i jestem w domku calutki dzień,no oprócz tego lekarza!
Omija mnie kartkówka z Niemieckiego, sprawdzian z Rosyjskiego i rozprawka z Angielskiego! 😀
Ja też kombinuje co zrobić, żeby jutro nie iść, bo jutro jest najgorszy dzień --> nie ma matmy i mamy 8 godzin 😵
Arroch ja jutro mam 10 godzin więc się ciesze z mojego dzielnego bolącego gardła.
nightmare 10 godzin? 😲 masakra, i jakie lekcje masz? tzn. byś miała?
Arroch ja jutro mam 10 godzin więc się ciesze z mojego dzielnego bolącego gardła.
Co to za szkoła, w której tyle trzeba siedzieć? 🤔
Prestige trudno otworzyć książkę, nie ? 😁 Lepiej się poużalać na r-v jak to się głową uderzyło w chodnik, będąc w centrum handlowym 😁 U nas w galerii są panele i gdzie niegdzie bodajże marmur (nie znam się na tym xD) ale ani razu nie udało mi się gdzie kolwiek zaryć głową, nawet tracąc przytomność 😁
Tak po za tym dostałam dziś 4+ i 4 z matmy 🏇
No i od godziny, nie mam aparatu na zębach 😅
Tak 10 ! To tak, Dwa angielskie, historie, niemiecki, matmę, polski, wf, rosyjski, biologię i zpt. (zła kolejność,ale nie znam planu po kolei 😀)
Mysza jakie to uczucie mieć aparat przez tyle lat? 😁
Ja mam w paszczy tak krzywo, że boli patrzeć i mam propozycję dostania aparatu, ale samodzielnego opłacania sobie wizyt... tya 😉
Jeszcze 4 dni ii... feriee! 😜 🏇
Jeszcze 4 dni ii... feriee! 😜 🏇
Taa...fajnie masz 😉 a ja mam ferie od 14 lutego 😵 jeszcze cały miesiąc...
nightmare ale jak Ty się będziesz cieszyć swoimi feriami to ja o moich już zapomnę 😉
ja mam ferie teoretycznie od 31.01, ale wyjeżdżam już 23.01 😎
Vana im bardziej wbijam sobie to do głowy, tym bardziej nie mogę wysiedzieć w szkole tych 4 dni.
A tak w ogóle... dziewczyny... 😁
Ale to masakra, bo potem będzie bardzo długi 2 semestr, bez żadnej przerwy :/ wolę jak mamy ferie w lutym 🙄 chociaż do szkoły chodzić mi się nie chce, ale to dlatego, że oceny są już wystawione, a spr. ani kartkówki w tym tyg. nie może być i siedzimy i nic nie robimy 🙄
Vana oj ... Dziwnie w mordce 😁 Jakoś tak ... Pusto 😀
nightmare ja też mam od 14 lutego ... 😵 Na szczęście albo 11, albo 12.02 do niemiec, i tym się jakoś pocieszam ... Że jeszcze TYLKO miesiąc i 2 tyg. wożenia dupy na misiakach umięśnionych tak że mniam i wytrenowanych że to bajka 😜