Wpływ treningu na wygląd. ZDJĘCIA.

caroline   siwek złotogrzywek :)
10 stycznia 2011 15:15
hehe, a ja moge pokokietować? 😉

widzicie jakąś zmianę? 👀

maj 2009

fot. Sierra

sierpień 2010

fot. abre

z tego co ja widzę: włosy mi urosły i koń ma inny nachrapnik... no ale może wy dopatrzycie się jeszcze czegoś... proooooszę... :kwiatek:

😉
też mam już dość osób wstawiających fotki koni bez treningu, bez zmian i bez sensu. jakos musiałam odregować 😉
caroline
Ło, ło, ło!
Jeszcze na pierwszej fotce masz okulary, i ubranie masz inne 😁
caroline ja jeszcze widzę, że na pierwszym zdjęciu Kasz jest niżej ustawiony, ma rzadszy ogon albo tak się ułożył i ma poprzekładaną grzywę. 😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
10 stycznia 2011 15:30
caroline, włożyła konisiowi ostre kiełzno w pysk i się cieszy. Co, myślisz, że taka fajna jesteś?
Averis   Czarny charakter
10 stycznia 2011 15:33
Caroline i Kasz osiągnęli po prostu taki poziom zaawansowania, że progres już jest niemożliwy 😎 Po tym się poznaje Mistrzów.
🙂
masz niefart, bo sama widzialam co tu bylo napisane.  😤
 calkowita edycja posta
oj caro, weź się tak nie chwal, bo nie ma czym. 🤔
😁
crazyfrog   Lots of laught c:
10 stycznia 2011 16:42
Ej to już jest trochę chore .
Zauważyłam, już od paru stron, że niektórzy to tylko szukają pretekstu żeby komuś powiedzieć że jest be.
No sory ale co ma kiełzno do wpływu treningu na wygląd konia?
Oczywiście bez urazy... to jest tylko moja subiektywna opinia  😲
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
10 stycznia 2011 16:50
bo ja taka pofrustrowana jestem i tylko czekam, żeby komuś przywalić. A takiej Caroline się należy!
[center][img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] na specjalne życzenie Strzygi - uciszam ją na czas sesji.
Powodzenia na egzaminach!
[/center]
dokładnie! popieram Strzygę Jeszcze owijki inaczej brudne, a fe! 😁
10 stycznia 2011 16:56
A to niby dlaczego? Wielcy ujeżdżeniowcy na konkursach najwyższej rangi używają ostrego kiełzna. Jeżeli ktoś potrafi to dlaczego nie? W końcu po coś zostało ono stworzone i na pewno nie tylko aby szkodzić. Owszem zgadzam się z tym, że osoby bez doświadczenia nie powinny się tego typu pomocy nawet tykać bo więcej szkody niż pożytku ale to nie znaczy, że każdy kto sięgnie po munsztuk jest fu.  :P
Anderia   Całe życie gniade
10 stycznia 2011 16:58
masz nowe bryczesy a kon sie zrobil narowisty bo musisz mu wkladac cos ostrzejszego do pyska
Heh no nie sposób jeździć wiecznie w jednych bryczesach  😁 poza tym, jeśli się chce to z narowistym koniem można poradzić sobie nawet bez jakiegokolwiek wędzidła. Więc nie ma reguły. A że caro stosuje munsztuk - no cóż, najwidoczniej jest jej potrzebny. 🙂

edit: w zacytowanej wypowiedzi akurat ironii nie wyczułam  😎
crazyfrog proszę przeczytaj kilka powyższych postów a najlepiej stron a zrozumiesz, że powyższe komentarze co do zdjęć caroline to ironia🙂 a widoczny na tych zdjęciach wpływ treningu jest tak oczywisty, że nic tylko patrzeć i podziwiać🙂  😜
Magdzior[/b uprzedziłaś mnie widzę,w uświadomieniu [b]crazyfrog ironii voltopirów  😁
10 stycznia 2011 17:09
hahahahaha  😡
no wiecie! a ja tu się już nakręcam  🤣
i na drugim zdjęciu grzywa się nie przekłada!!!!!
Naprawdę nie widzicie tej zmiany - zmiany fotografa  ❓
wł. Felix-Huston, forever felicis! - A wiesz.. Chciałam to na początku napisać, ale stwierdziłam że przecież fotograf nie ma wpływu na trening.. Chociaż może jednak  😁
caroline wow 😍 zaproś mnie na zdjęcia! 😁
Nord   -"Bryknąć Cię?"-zapytała Łoza
10 stycznia 2011 18:23
Ambrozja Co Ty opowiadasz??? Jak możesz się wypowiadać że fotograf nie ma wpływu...OCZYWIŚCIE ŻE MA...niedouczona Kobieto 😉
W postępie treningów nie ma nic ważniejszego jak dobry FOTOGRAF...
A swoją drogą dobrze że Caroline jest inaczej ubrana, przynajmniej wiemy ze w przeciągu tego czasu chociaż na chwile zsiadła z Kasza...Biedy taki wytrenowany koń. Duży 👍 dla zwierza...
xequus   Miłość na dwa serca i sześć nóg...
10 stycznia 2011 18:52
ja to myślę, że ona mu w photoshopie mięsni dorobiła! bo to nie trudno  😁
tak na prawdę na 2gim to nie Kasz  😉
A więc podsumuję to tak:
Caroline, zmiana spektakularna! Takiej różnicy jeszcze w tym wątku nie było.  😜

[s]Uwielbiam takie zabawy [/s] 😂
Caroline, zmiana spektakularna! Takiej różnicy jeszcze w tym wątku nie było.  😜

pomijając, że Caro wstawia te zdjęcia już któryś raz 😁
croopie - Ahh, to się nie liczy! Ważne, że jest efekt WOW.  😂
taggi   łajza się ujeżdża w końcu
10 stycznia 2011 19:37
Ambrozja - a Ty poważnie mówisz? Bo teraz to ja już zgłupiałam. Jak dla mnie główną różnicą w tych zdjęciach jest ustawienie i to, że na drugim zdjęciu koń wyciąga. a myślę, że obie te rzeczy umiał już w 2009, tak samo jak teraz umiałby iść nisko ustawiony. Jest ładny i mega zadbany - to na pewno, jednak co do porównania mięśni trzeba by było (IMO) wstawić dwa zdjęcia z podobnego ustawienia i tej samej fazy (na jednym wewnętrzna jest podstawiona, a na drugim zewnętrzna, co też zaburza obraz, o czym z resztą kiedyś Lostak pisała)
taggi - Nie, nie mówię poważnie, kontynuuję tylko zabawę, którą zaczęła Caroline. Ma to na celu uzmysłowienie ludziom, że nie ma sensu wstawiania fot, gdzie progres jest bardzo mały albo w ogóle go nie ma. Ale racja, to już czas żeby zakończyć ten offtop i kontynuuować wątek.
:kwiatek:
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] całkowita edycja posta
ahawa, przekoszmarnie siodłasz konia na łopatkach. I nie ma tu treningu, chyba że w kwestii twojego kładzenia się na szyi.
Nord   -"Bryknąć Cię?"-zapytała Łoza
10 stycznia 2011 20:36
Ludzie błagam, wpływ treningu na WYGLĄD(umięśnienie!!) a nie na łeb w dole!!!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się