Kącik Małolata...:D
mils, ja też ostatnimi czasy mam wrażenie, że są krzywe. zawsze były ładne, proste... a teraz kulasy jakieś. to możliwe, żeby nagle mi się wykrzywiły? a może zwyczajnie kłamię? no nie wiem. w bryczesach wyglądają na proste, w rurkach jakieś dziwne są. nie wiem, ja juz nic nie wiem...
ankers weź pod uwagę, że większość rurek jest szyta tak jakby w łuki. 😉 Moje nogi są niestety krzywe naprawdę (krzywizna typu "O"😉. Szczęście jest takie, że da się je wyprostować za pomocą ćwiczeń. 😅
no to już wiem... zatem nogi mam proste, ole 😎.
ok zaczyna mi powoli przechodzić ta faza, za dużo "Plotkary" po prostu 🤣
Frania bo obiecałam słit focię. 😡
Też mi wielka różnica czy nogi są proste czy krzywe ... :/
Zaakceptujcie siebie i będzie " git " , żebyście wiedzieli ile ja miałem kompleksów na swoim punkcie ... 🤔
dalej siedzę w domu, rozwalił mi się touchpad i muszę iść na pocztę. życie trzeba umieć przeżyć 😜
Prestige proszę cię... :/
Matko, przeżyłam fizykę... Ale pewnie będzie jakieś 2 albo 3... Na koniec mam na szczęście 5! 😅
A ja mega nie w temacie... bo miałam hasło na kompa przez tydzień 😵
jestem zdecydowanie złym dzieckiem dla moich rodziców 😂
nightmare a widzisz, a u mnie z mamą działa to tak, że ona nie potrafi obsługiwać lapka, a nawet jakby chciała mi założyć hasło za 'kare' to i tak nie załóży bo się nie dostanie, poprostu uprzedziłam ją w tym 😁 i jak ktoś coś robi z moim komputerem (kuzyn, wujek, informatyk) to odrazu zmieniam hasło i ni chuuusteczka nie wejdzie 😁
Uffff mam 2 z matmy, a myślałam że jednak polegnę 😁
bądźcie ze mnie dumni, właśnie zamówiłam pizzę SAMA 😅
mam nadzieję że nie zrobiłaś tego tak jak mój chłopak 😁
Ciągle się dziwie jak on wydobywa z siebie te dźwięki i jak on może używać takiego tonu kiedy zamawia pizze, czasami umieram ze śmiechu, tym bardziej że nigdy się takimi dźwiękami i tonami przy mnie nie posługuje 😀
Kiedyś go nagram i na wrzucie opublikuję 😁
Moja szkoła wysyła rodzicom maile z informacjami o zebraniach 😵 masakra, bo mamuśka się dowiedziała, że jest zebranie i na nie pójdzie i będę miała mega przypał za ocenę z zachowania, chemii i historii 😵 a już myślałam, że uda mi się przemilczeć zebranie 🙄
arroch
u mnie też jest zebranie i ja bardzo sprytnie postanowiłam nic o nim nie mówić. A tu jakiś czas temu rodzice do mnie z takim tekstem "wiesz,że 14tego jest zebranie?" 😵
nightmare żółwik :emota200609316:
Już się boję tego,co moja wych. o mnie nagada 😵 zważywszy, że mnie nie znosi 🙄 będzie ciekawie, dlaczego, zawsze muszę trafiać na takich masakrycznych wychowawców? 😵
Arroch nie ty jedna jestem w liceum i nie mogę nazwać mojej wychowawczyni sympatyczna, w gimnazjum było to samo, a może trochę lepiej i narzekalam, myślałam, że gorzej być nie może, no ale jednak może. 🤔wirek:
Wychowawczyni szczególnie za mną nie przepada, takie jest moje wrażenie.. mam chyba największą liczbę godzin nieusprawiedliwionych przez co się mnie czepia, ale sama się do tego przyczynia.. Był taki przypadek ze dostała ode mnie usprawiedliwienie, ale na początku powiedziała że przemyśli jeszcze czy mi to usprawiedliwi bo nie wierzy w to że się źle czułam przez 2 dni, szczególnie że w tym czasie była kartkówka z fizyki i ostatecznie mi tego nie usprawiedliwiła, a w dodatku na każdym usprawiedliwieniu ma być napisany powód nieobecności, a jeszcze potrafi o niego bardziej wypytywać jak jej nie wistarcza to co jest już napisane. 🤔
Ja mam wywiadówkę 21 😵
Chyba tak źle nie będzie , CHYBA . :/
Ja mam oceny dobre, dosłownie. Wyciągnęłam tak że nie mam żadnej 3 😀 ale dla moich rodziców to jest masakra. Oni chcą 5.5średnią 😵 i robią mi problemy o czwórki... Masakra...
moja mama jak usłyszy o 4 to puchnie z dumy, a jak o 5 to ma stan przedzawałowy, najlepsze jest to że i z 2 potrafi się cieszyć bo ja taki 'nieuk' jestem 😁
Ja na moją wych. teraz w gim nie narzekam 😀 przynajmniej przez ostatnie 2 lata 😁
wcześniej była masakra, ciągle się zmieniały, jedna rozumiała np powód nie obecności, a druga za to właśnie wypytywała o wszystko, raz kazała mi przynieść zdjęcie rentgenowskie czy aby napewno byłam na prześwietleniu i wszystkie skierowania 🤔 naszczęście to już stare czasy, a szkoły zostało tylko pół roku co cieszy mnie najbardziej 😁 im bliżej czerwca tym bliżej do nowego życia 😅
a ja jestem zagrożona z matmy 😵 w sumie jakoś może dam radę się wyciągnąc na 2.. jutro 2 sprawdziany,z geografii i angielskiego(klasa z zaawansowanym ang 🤔),a ja zamiast się uczyć to na re-volcie siedzę 😁 😵
zawsze były ładne, proste... a teraz kulasy jakieś. hahahahahha Ankers nie przejmuj się, to gips, nie noga! 😂
Moja propozycja z maty? 5 😎
Ale mi się dzisiaj super jeździło 😅
a ja dzisiaj do stajni, bo przez głupi konkurs z polskiego, spóźniłam się na autobus, a następny planowo miał jechać półtorej godziny później, więc stwierdziłam, że czekanie nie ma sensu (szczególnie, że są korki) ... a szkoda, bo miałam plany. 🤔
Błagam, niech ten semestr się już skończy.
Rodzice mnie zabiją za oceny. Dziś dostałam 1 z fizyki i mama już szczeliła profesjonalnym fochem 😎
To ja się może pójdę pouczyć...
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg846564#msg846564 date=1294665220]
bądźcie ze mnie dumni, właśnie zamówiłam pizzę SAMA 😅
[/quote]
Brawo! 💃
A ja zapisałam się na konkurs 😎 😂
Aflacja też widzę, masz bardzo fajnie 🙄 moja mnie nie znosi, za to, że uwaga cytuję: masz fory u innych nauczycieli i myślisz, że Ci wszystko wolno. 😂 bo jest tak, że ona mówi, że mamy być z nią szczerzy, więc jak ja wygłaszam swoją opinię to jest zawsze na mnie obrażona 😂
Ja jestem zagrożony z geografii . :/
A ja zapisuję się na KANGURA i na konkurs z Biologii . 😀
trzeba być mistrzem, żeby być zagrożonym, zwłaszcza w pierwszej (?) klasie gimnazjum 🤔. masakra, mi byłoby naprawdę wstyd i nie przyznawałabym się głośno xP.
tylko w tym rzecz , że mnie nie było na żadnej pracy klasowej . *-*
Po za tym moja szkoła jest P.R.O i mój nauczyciel nie potrafi niczego wytłumaczyć . A po za tym ... dobra nie będę pisał .
trzeba być mistrzem, żeby być zagrożonym, zwłaszcza w pierwszej (?) klasie gimnazjum 🤔. masakra, mi byłoby naprawdę wstyd i nie przyznawałabym się głośno xP.
Można mieć internet w szpitalu, konia za 100 zł, to można i być zagrożonym w gimnazjum 😁
Hmy znam takich,którzy są zagrożeni w 1 gimnazjum, ale nie w moim 😀
Za to w moim sa ludzie w 3 gimnazjum z 6.0 😵