flygirl faktycznie, słit focia 😀
xxflygirlxx fajne zdjątko. 😉
Powinnam się uczyć, ale tak jakoś nie mam na to ochoty. :/
niemiłek masz Nate'a na avatarze. 😜
poprzednio też miałam 😎
niemiłek a to mi umknęło, dopiero teraz go zauważyłam. 😉
mils mam jeszcze drugie, ale koń nie wyszedł za wyjściowo. 😁
Mils ja też.A ty mi nie odpowiedziałaś na pytanie ! 🤬 😀
A ja jutro idę do ortodonty na zgryz ! Brr, naszczęście tylko jutro i potem odbieram aparat.
Psycha jakie pytanie? Przeoczyłam chyba... 😡 Wybacz, to przez dzisiejszy humor.
Mils na pytanie na facebook'u. Czy też lubisz Travie'go ;D
Psycha a, jestem neutralna w stosunku do niego. 😉
niemiłek a to mi umknęło, dopiero teraz go zauważyłam. 😉
luz, wcześniej miałam innego 😍
http://gfx.filmweb.pl/an/867323/8990.$.jpg[/img]
Skoro tamtego nie zauważyłam to znaczy, że ten jest lepszy. 😍
xxflygirlxx dziękuję za dedykację ;D fajne zdjęcie ;p
a ja z okazji nudy zrobiłam filmik z Damą ;>
właściwie mogłam się pouczyć, ale jak zwykle mi się nie chciało 🤣
xxflygirlxx, każdy Nate i Chace jest dobry! 😁
W sumie racja, ale ten lepszy. 🙂
daram nie ma sprawy. 😀
A teraz żegnam was małolaty, bo idę na światełko do nieba focisze robić. 😀
daram- jak jesteś z Wro. to jak mogę wiedzieć to w jakiej stajni jeździsz ? 😉
W Smolcu, jeszcze ...
a ty też z Wro??
daram Nie...ja mieszkam 60 km od Wrocławia.
Czemu jeszcze ?
daliasta bo miałam się przenosić, ale zbieżność sytuacji doprowadziła do tego, że moja klacz w celu doszkolenia się (jest młoda), wyjeżdża na trening do naszego przyjaciela i jednocześnie poprzedniego właściciela Damy 😉
Psycha tak się trochę wcięłam już nie w temacie .. Ale ja jutro ide aparat ściągać 😜 nareszcie ... Po 6 latach ! 😅
Mysza albo coś przeoczyłam, albo nie widziałam cię tu od ... nie wiem od kiedy, ale od bardzo dawna 😉
No nie było mnie prawie 2 tyg. 😁
Na święta u chłopaka byłam 😁
Od czwartku do dzisiaj zresztą też 😁
Trochę mnie ominęło, i czytać mi się tego wszystkiego już nie chce, ale teraz postaram się być na bieżąco ...
A jak tam Prestige ? Odzywa się coś ? Bo naprawde nie chce mi się czytać 20 stron 😁
ankers ja tam mam swoje zielony martensy, kocham je miłość największą, niezniczalne, nieprzemakalne, no uwielbiam 😍 ale nie przepadam za połączeniem glan/martens + kiecka
na jesień kupiłam pierwsze obcasy i też je kocham 😍 a trampki to już w ogóle uwielbiam 😁
xxflygirlxx trzymaj się, zaczynam doceniać swoich rodziców jeszcze bardziej.
Mysza tak, odzywa się, chociaż mniej. 😉
Lenna :kwiatek:
Wiecie co. Szczecin to dno. Światełko do nieba lewdo było widoczne, bo zamiast jakichś efektownych fajerwerków to oni dali jakiejś wiązki świetlne, no ludzie. 😵
co się ze mną dzieje, przestaje mi się podobać mój styl (męskie koszulki i dunki), a zaczynają kręcić sukienki i obcasy. ratunku 🙇
niemiłek dojrzewasz, stajesz się kobietą 😜 mnie w pewnym momencie też zaczęły kręcić buty na obcasie, zaczęłam odsłaniać nogi, zwracać większą uwagę na ubiór. To jest fajne 😎
Aaa ja mam w sobotę studniówkę! A w ogóle nie czuję klimatu ;p.
niemiłek pomyśl o "słitaśnych" plastikach. 😉 I ewentualnie pooglądaj ich zdjęcia, jeśli koniecznie nie chcesz zmieniać swoich upodobań i miłości do dunków. Chociaż taka zmiana wizerunku nie jest zła. Od pewnego czasu też mam obsesję na punkcie fajnych butów na obcasie, spódniczek itp., ale niestety psychika mi na to nie pozwala. Poza tym, jestem chyba jedyną dziewczyną u mnie w klasie, która nie umie chodzić w szpilkach... 😁
niech to dunder, ja też już wolę bardziej kobiece ciuchy. chodzę w rurkach, bo mam niezwykle zgrabne nogi ( :cool🙂, jakieś sweterki wyglądające na damskie, nawet kraciaste koszule mam dopasowane do figury 🙁. gdzie ta stara Anka? moja czapka jest śmieszna jedynie dlatego, że jest czerwona jak tyłek pawiana. żadnych wiatraczków, dziwnych daszków i krojów. starzeję się. ale po domu i tak uparcie łażę w ogromnych męski koszulach, takie z zespołami z ciuchlandów są najlepsze. moją najlepszą zdobyczą jest koszulka Led Zeppelin z jakiejś tam limitowanej amerykańskiej serii. ankers mistrz.
i byłam dzisiaj na kuligu. nikogo nie obchodziło, że mam nogę w gipsie, wrzucili mnie na sanie i heja. niestety pogoda na jazdę saniami kiepska, więc szybko wróciliśmy i siedzieliśmy przy ognisku. od chodzenia o kulach koszmarnie boli mnie zdrowa kostka. chora boli niemiłosiernie od zimna. prawe kolano łamie, bo deszcz. lewe kłuje, nie wiem czemu. bez sensu. ale jeszcze tylko tydzień z gipsem, oł je.
ankers witaj w klubie zgrabnych nóg. 🙂 Tylko moje niestety krzywe. :/
Flygirl jestem zazdrosna. Była mowa o jeździe a nie o przytulaniu 🤬