Kącik Małolata...:D

Super pomysl. Spotkajmy sie gdzie indziej 🙂 No, a ja jeszcze tylko jutro w Lublinie. Wieczorem wyjezdzam na 4 dni do szkoly i znow Lbn az do konca ferii. Tak wiec, wyciagajcie mnie, bo zwariuje.
Happiowa   córka grabarza
08 stycznia 2011 20:36
zawsze możesz iść z babcią do kina  😎

ja jeszcze jakiś...miesiąc? do ferii
Super  😅 tylko ja wyjeżdżam w II tyg. to dobrze by było się zobaczyć w pierwszym

Jasnowata, jak coś to dzwoń  💃
xxflygirlxx- trzymaj się tam.

Ja natomiast byłam u rodzinki i kucyków...są takie malutkie i grubiutkie, i takie prze ' słłitaśśne' 😂
Babcia nie lubi moich filmow 😀 Arroch, bede dzwonic 😉
Psycha ♥   okrutna rzeczywistość .
08 stycznia 2011 21:19
Mam pytanie. Czy na re-volcie jest wątek o K.J.Hubertus ?
Też chce sie spotkać w pierwszym tygodniu 👀 😀
daliasta jakoś dam radę, a jeśli jutro mi się uda to idę do stajni i wsiadam.  💘
Też chce sie spotkać w pierwszym tygodniu 👀 😀

Tylko gdzie? znasz jakieś fajne, niesyfiaste miejsca w Lbn? bo ja, jak się zaczęłam zastanawiać, to doszłam do wniosku, że nie bardzo, bo nigdzie nie chodzę  😵
Mam nadzieję Małolaty, że jutro choć 5zł wrzucicie do puszki WOŚPa. Ja jutro po raz pierwszy wolontariuszką będę, zawsze tylko towarzyszyłam, bo puszek brakowało. Ktoś jeszcze będzie chodzić? (:
Graba.   je ne sais pas
08 stycznia 2011 22:51
naciol, ja chodzę 🙂
Jak się wybiorę na rynek, to coś dorzucę wolontariuszom...a jak mnie nikt nie podrzuci..to lipa.
Fioliola   Gdzie nas nogi poniosą ?
08 stycznia 2011 23:23
A ja mam 11  🤣 także nie mam się co chwalić xd
xxflygirlxx na Karmela będziesz wsiadać?  😀
daram nie, w jego stajni już dawno mnie nie było, wsiadam na Platfuza Frani. 😉 A właśnie muszę jechać do karmelowej stajni po resztę rzeczy. Eh.
xxflygirlxx a zdjęcia będą?  🏇
Nie sądzę. Chyba że sama sobie zrobię.  😁
xxflygirlxx to będzie ' słłłiiit focia z łapki'  🤣
Hahahah ok, zrobię.  😎
Ja jestem pazerne dziecko i nie wrzuciłam do puchy tylko poszliśmy z bratem na loterię  😁
I wygrałam pieniążki euro do zabawy i kalendarz z Owsiakiem!  😅
mils   ig: milen.ju
09 stycznia 2011 14:05
Jejku dziewczyny! Po 4 miesięcznej przerwie... chwilę poskakałam. Tragedia! Półsiad jak na 140cm, często wychodziłam przed konia, nie oddawałam za bardzo ręki... 😵 Jedyne co mi się dzisiaj udało, to to, że łydka mi nie uciekała. I to też tylko kilka razy mi się udało... 🙄 Jak tak dalej pójdzie i nie znajdę sobie kogoś, kto mnie trochę potrenuje, to dojdę do etapu nauki ruszania z miejsca. :/
mils nie martw się .  😉
Nudzi mi się . :/
To idź się poucz.  😉

I zrób mi tę przyjemność i nie stawiaj spacji przed znakami przestankowymi.  🙄
Moje konisko dzisiaj pierwszy raz od miesiąca wolno galopowało  😅 i tylko raz chciał mnie wysadzić z siodła  😁

Powinnam się uczyć polskiego, bo mam łamaną ocenę, ale jak zwykle siedzę ze zbiorem od matmy na kolanach, z nadzieją, że Soreczka zadała jeszcze coś, co przeoczyłam i niezwłocznie muszę zrobić  😂
Ja dzisiaj byłam na jeździe..podłoże masakryczne.
Więc dzisiaj na oklep, 'doszlifowywanie' samego siebie.
Zwroty na zadnie, cofania, zatrzymywanie, ruszanie...i tak cały czas.
Nie było najgorzej.Powiem nawet, że było OK.
dalej jestem chora i muszę siedzieć w domu, a za oknem koncert! może rodzice się nie zorientują, że zniknę na godzinkę...  🤔wirek:
Happiowa   córka grabarza
09 stycznia 2011 16:24
Daliasta to tak jak u mnie, tylko ja byłam z siodłem  😉

Kurcze, macie u siebie lidla? ale tam są genialne płatki-poduszki waniliowe...mogę jeść tylko je  😜
niemiłek masz Nate'a na avatarze.  😜

Ja zaraz wam pokażę słit focię, specjalnie dla daram.  😁
Psycha ♥   okrutna rzeczywistość .
09 stycznia 2011 17:05
Nikt nie wie ?  🙁
Psycha wpisz w wyszukiwarkę to się dowiesz.

Obiecana słit focia:

Koleżanka uratowała mnie od konieczności robienia sobie samej.  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się