Kącik Małolata...:D

dzięki dziewczyny 😉 Niektórzy już myśleli, że się rozstaniemy, ale odkąd mam trenera nie pomyślałabym, że może być choć w pewnym stopniu tak, jak teraz.  💘 choć wiadomo, zawsze po osiągniętym celu chce się więcej i więcej.
i dlatego mam motywację żeby wstać jutro o 7 i tam jechać  😜

mils Rzęsa też bardzo ciekawe 😉 jest twoja?
Małolaty wstawać!  😅
mils   ig: milen.ju
08 stycznia 2011 09:23
daliasta o ludziach z mojej szkoły - są wredni, chamscy, tępi i myślą, że żałosnym tekstem kogoś zjadą. 😂
nopebow hmmm... Można to tak nazwać. 😉
xxflygirlxx śpiochy jakie! Robić naloty na stajnie! 🏇
Ja sobie wczoraj i dziś stajnię darowałam, wczoraj z koleżanki robiłyśmy projekt na polski (Pan Tadeusz) a ptoem pojechałam kupic buty ( a u mnie z tym bardzo cięzko...).
Dziś do południa też zakupy, a za kilka godzin mykam na pierwszą w tym roku osiemnastkę 😉

Co do Torwaru, to ja się jeszczę upomnę tutaj, zawsze chciałam pojechać ale kurcze nigdy nie było okazji, może w tym roku się uda 😀
Happiowa   córka grabarza
08 stycznia 2011 13:07
ja też mam problemy z kupowaniem butów  😉
Lenna, ja to samo! Byłam stajni, zażegnaliśmy kryzys i zagalopowania normalnie się udawały 😁 Właśnie wylazłam spod prysznica, zjem obiad, coś sobie jeszcze obejrzę i lecę świętować pierwszą imprezę tego roku 😎
Ja dzisiaj natomiast jadę do kucyków mojej rodzinki...ale niestety nic nie porobię..bo już za późno.
A jutro wreszcie na jazdę z instruktorem..bo od początku grudnia nie byłam.  😫
ja miałam dziś trening  🙄 i było beznadziejnie, ale cóż. W poniedziałek kolejny to sobie odbijemy  😉
🏇 zaraz idę czyścić sprzęt. siodło, ogłowie, żel leżą i czekają na czyszczenie.. a w kącie jeszcze ochraniacze  😵
Baby! Ja nie chcę nic mówić, ale ferie lubelskie nam się zbliżają. No i w związku z tym, tak po cichu planujemy z Jasnowatą spotkanko w Alexandrze. Także... proponować termin raz dwa!  😎
08 stycznia 2011 16:50
kucyk ciekawe, kiedy ja zażegnam kryzys i się ich nauczę. 😁
Lenna niestety też wiem coś o kupowaniu butów... 🙄
Mnie wsio rybka w jaki dzień, byleby podłoże sympatyczne było, abyście mogli poczuc po czym mnie tak łapki bolą po każdym treningu  😀iabeł:

Ehhh, wyszłabym gdzieś. Chciałam iśc do kina, ale jak to ja, jak to zawsze nie mam z kim. Z desperacji poszłabym sama, no ale babcia zadeklarowała, że nigdzie sama nie będę chodzic. Tak więc siedzę sobie z komputerem. Zaraz mnie pewnie wygonią, bo "ileż można te kunie oglądac" i przerzucę się na "Zatańcz ze mną", znaczy tvn. Takie same zapowiadają się ferie. Ratujcie.
mils, trzymam kciuki, kryzysy są złe 😎
Zmykam na imprezkę 🏇
08 stycznia 2011 17:02
kucyk dzięki. 😁 Miłej zabawy! 😅
Jasnowata na całą ekipę z mojej stajni działa jak narkotyk, więc może na ciebie też zadziała? -->
Jasnowata w ferie będę w Lublinie kilka razy, więc wtedy bardzo chętnie mogę się spotkać i coś ciekawego stworzyć na mieście  😁
na problem z kupowaniem butów rada jest prosta: kupcie glany. glany można nosić od połowy jesieni, całą zimę i do połowy wiosny. jeśli nie chcecie do sukienki butów na obcasie to załóżcie glany. dziewczyny z klasy będą piszczeć, że jesteście słodkie jak Avril Lavigne, a chłopcy, że pociągacie ich jak Amy z Evanescence czy innego szajsu. glany nadają się także do samoobrony, otwierania drzwi z obleśną klamką, otwierania butelek z kapslem, przełamywania wszelkich lodów, pokonywania kałuży, skakania na koncertach, łażenia przy koniach. jeśli jesteście wyższe od swoich chłopaków, to w czasie pocałunku chłopiec może stanąć Wam na glanach, dzięki czemu nie będzie musiał stawać na palcach. glany żyją długo. wydacie na nie sporo kasy, dzięki czemu nie będziecie mieć pieniędzy na niepotrzebne nikomu bzdety. w glanach można chodzić także w drugiej połowie wiosny, całe lato  początek jesieni, ale wtedy nie chcę Was znać  😁. wyjątkiem są koncerty i dreptanie kilometrami po festiwalowych miasteczkach. jeśli jednak wolicie latem bardziej przewiewne obuwie, kupcie trampki. zwykłe czarne z bazaru za 15 zł. idąc na plażę kupcie "Przyjaciółkę" z dodatkiem - różowymi japonkami z kwiatkiem. co z tego, że różowe, co z tego, że z kwiatkiem. kosztowały 2,50 zł. kiedy już obetrą Was do krwi, poproście jakiegoś chłopca żeby ponosił Was na rękach, a potem dajcie rozkwitnąć miłości  😎.
proste, nie?
08 stycznia 2011 17:54
Dziewczyny, jesteście w stanie powiedzieć co ten koń robi? 😁 Jeśli któraś się zgadnie, to będę godna podziwu. 😅
Zabierzcie mnie z tego 'domu'.  :emot4:
mils ten koń pokonuje tor przeszkód, w tym wypadku slalom  😜
xxflygirlxx domyślam się, że mamy podobnie.
08 stycznia 2011 18:02
idziosława ten koń miał skakać w korytarzu, ale...
idziosława nie sądzę, żeby Tobie mama powiedziała, że bez sensu jest utrzymywanie ciebie.
08 stycznia 2011 18:07
xxflygirlxx o rany...! :przytul:
Niby nie pierwszy raz to usłyszałam, więc powinnam się przyzwyczaić, ale niestety mam za słabą psychikę, żeby przestać się tym przejmować. Żałuję tylko, że w tym momencie nie powiedziałam jej, że mogła mnie gdzieś oddać, ale po prostu mnie zamurowało.
xxflygirlxx współczuję. Ja wczoraj (nie od rodziców) dowiedziałam się, że uważam się za idealną. I żebym zdjęła te "okulary idealizmu" i zobaczyła rzeczywistość  😵
Happiowa   córka grabarza
08 stycznia 2011 18:23
Ankers  🤔 nie służy Ci to siedzenie w domu... 😜

kurcze, jak ja się cieszę że nie mam takich problemów z rodzicami...
Baby! Ja nie chcę nic mówić, ale ferie lubelskie nam się zbliżają. No i w związku z tym, tak po cichu planujemy z Jasnowatą spotkanko w Alexandrze. Także... proponować termin raz dwa!  😎

Buuu... to ja się nie piszę  🙁
dziewczyny głowa do góry.  🥂 Ja też mam ciężko sytuację w domu, ale w sumie nie chce pisać o tym na forum  🙄
mils twój koń propaguje nową dyscyplinę  😁
ankers popieram  😎 też mam glany.
nopebow też bym nie pisała gdybym miała to komu powiedzieć.
08 stycznia 2011 18:34
nopebow to nie mój koń! To koń, którego dzierżawi koleżanka. Ja nie wzięłabym skoczka, który łazi po snopkach siana, żeby tylko nie skakać. 😀 Poza tym ja... będę mieć konia tak jakby. I to nawet nie jest pewne... Jak zdobędę zdjęcia, to pokażę. 😉
Jasnowata ja nie chcę nic pisać, ale mieszkam w Lbn, a na wypad do kina jestem chętna ZAWSZE!  😁

Spotkanie w stajni, znowu? Nie lepiej się gdzieś na neutralnym gruncie zobaczyć, bo w stajni zimnooo jest  😕
Arroch no! I to by było dobre! 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się