Notarialna dlaczegoo ?! znowu modzi .. ?
wątek zamknięty
EwuśCa, Dostałaś moją wiadomość na pw, a tego co się dowiedziałam z pewnych źródeł nie skomentuję... Patrz, o dziwo na angielskim pełna kulturka, a tutaj chamstwo i g*wno w jednym.
wątek zamknięty
ma ktoa pożyczyć konia powyżej 30 lat do zadania ? 🙂
wątek zamknięty
ma ktoś miejsce w ośrodku z marchewkami? 😉
edit: już nieaktualne 😉
a polskie howrse - fakt to syf. Niedługo to elita będzie się bić o miejsca w rankingu 😵
wątek zamknięty
ja mam , ale wymagane umiejętności to 325, lub mniej w wypadku, kiedy je podniesiesz do 325 w ciagu 2 dni 🙂
wątek zamknięty
Hej jak mam wysłac prw wiadomosc do ow???
wątek zamknięty
Nie możesz, ma zablokowaną skrzynkę. Piszesz przez kontakt.
wątek zamknięty
wchodzisz w moje konto i tam masz KONTAKT
wątek zamknięty
Potrzebuje pary osób do przerzucenia rzeczy . na pw : >
wątek zamknięty
Notarialna dzieki zadanie zaliczone... Ale mam problem z kolejnym a mianowicie
Rozmnażanie: Wyhoduj źrebaka z klaczy z dodatnim BLUP
Jeju, jak ja to mam zrobić?! Sorry że tyle pytan zadaje... 😕
wątek zamknięty
http://www.howrse.pl/aide/manuel wszystko jest tutaj wytłumaczone 🙄
wątek zamknięty
musisz mieć klacz z dodatnim BLUP, pokryć ją i po wyźrebieniu będzie zaliczone . 😉
wątek zamknięty
konik66 - przeczytaj sobie pomoc i zamilcz 😤
wątek zamknięty
kurechii ale chyba po to(między innymi) jest to forum by sobie pomagać, czyż nie?
wątek zamknięty
pomoże mi ktoś przerzucić ? : > 😉
wątek zamknięty
konik66, Ale w pomocy jest napisane CZARNO NA BIAŁYM co to jest blup, jak hodować by uzyskać dobre wyniki i wiele istotnych spraw jest wyjaśnione
wątek zamknięty
kurechii ale chyba po to(między innymi) jest to forum by sobie pomagać, czyż nie?
Wyobraź sobie, że to nie jest forum do odpowiadania na takie pytania. Odpowiedzi masz w pomocy Howrse, na forum Howrse było milion tematów dotyczących zadań, tu też pojawiły się odpowiedzi więc zadaj sobie trochę trudu i POSZUKAJ zanim zapytasz.
edit: Notarialna, teraz to już w ogóle będzie, że tyrany z nas, bo naskakujemy na małe, biedne, potrzebujące quoniarki 😁
wątek zamknięty
no wiecie to już wolę sie nie pytać bo sie was boję... 🙁
wątek zamknięty
No właśnie, tyrany, demony i w ogóle 😂
wątek zamknięty
😀iabeł: <- Misskiedis
😀iabeł: <- Notarialna
😀iabeł: < - kurechii
koniec świata 😂
wątek zamknięty
mam do sprzedania (na prywatnych) roczną klaczkę siwa jabłkowita, rasy andaluzyjskiej, mojej hodowli. Rodzice z dodatnim BLUP, źrebol PG 350,25. Za 500+ kupon.
wątek zamknięty
kurechii, zuo się szerzy z zastraszającą prędkością 🍴 Jak się trochę postaramy to może ograniczymy ilość kont na re-volcie zakładanych tylko dla tego tematu 😅
wątek zamknięty
A ja chętnie wymienię się:
Dam kamień filozoficzny za objęcia morfeusza.
I generalnie to kupię kupon za 15 000 od osoby mającej dostęp do prywatnych sprzedaży.
I macie rację. To syf, zwłaszcza ta śmieszna elita, która NA RAZIE nie skacze sobie do gardeł.
wątek zamknięty
Misskiedis, Mam nadzieję, ze ograniczymy 😤
Z noen prowadzimy hodowlę andaluzów. 🏇
wątek zamknięty
U mnie z hodowlą powoooli, ostatnio nie miałam tyle czasu (i serca) dla Howrse 😁
mam do sprzedania (na prywatnych) roczną klaczkę siwa jabłkowita, rasy andaluzyjskiej, mojej hodowli. Rodzice z dodatnim BLUP, źrebol PG 350,25. Za 500+ kupon.
Wartusia, ja mam klacz andaluza z PG 357.74 wystawioną za 500 i kupon i nie ma chętnych 😵
wątek zamknięty
Ja mam za to wystawiam klaczkę arabska z PG 364,07 - za 500eq + kupon. Ale oczywiście nikt nie chce kupić... Eh!
Kto pomoże wynająć płatnego morderce, w celu zabicia tej śmiesznej elity? 🏇
wątek zamknięty
Misskiedis no to mnie pocieszyłaś 🙁
Aka Manah możesz powiedzieć o co ci chodzi? bo widze że istniejesz na tym forum dopiero 20 minut.
wątek zamknięty
Notarialna od jutra kryje anglikiem z PG 369.12
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1058369 Punktów mam dużo, to moge kryć ; >
wątek zamknięty
Libeerte,[s] Jestem chętna na krycie w razie czego 🙂 Niestety będę musiała poczekać, bo nie mam kobyły gotowej na krycie, ale to luz, wyblupuje się.[/s]
Pfff, mieszanka. Nic z tego.
wątek zamknięty