Howrse gra :)

[quote author=ewuś link=topic=1802.msg843170#msg843170 date=1294433526]
słuchajcie potrzebuję pomocy! potrzebuję pilnie pożyczyć 1000 e. Czy ktoś byłby tak dobry i mi pomógł?  :kwiatek:
[/quote]
ja mogę 🙂
wątek zamknięty
Florcik z kaską już sobie poradziłam 😉 - plusy posiadania 2 kont 😉 Ale nie wiedziałam, że jest limit w kupowaniu punktów dorastania :/

i jeszcze w RO żadnych punktów  👿
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
07 stycznia 2011 21:58
Ludzie z elity są naprawdę głupi. Już kilka wiadomości wysłałam z atrakcyjnymi ofertami (1500 + kilka przedmiotów z CR) stanówek, to ci piszą, że nie kryją czystych klaczy, tylko te z domieszką jakiejś innej rasy 😵

Ja na serio tego nie rozumiem.... 🤔 🤔wirek:
wątek zamknięty
Ludzie z elity są naprawdę głupi. Już kilka wiadomości wysłałam z atrakcyjnymi ofertami (1500 + kilka przedmiotów z CR) stanówek, to ci piszą, że nie kryją czystych klaczy, tylko te z domieszką jakiejś innej rasy 😵

Ja na serio tego nie rozumiem.... 🤔 🤔wirek:

bo elita 🙂 Nie daj bóg by ich ktoś dogonił 😀😀 Ehh no ale tak mnie nie pogrzało zeby mieć 33 pkt karmy, ba niektórzy mają po 60  😵 😵
wątek zamknięty
no to już jest chore..
wątek zamknięty
07 stycznia 2011 22:06
I tak ich dogonię. I nie odpuszczę. Już mam źrebaki z 357.80 pg, więc będą lepsze źrebaki.

Aż z ciekawości zapytałam dlaczego nie kryją.

Jebut. total zgon.

''Bo nie planujemy pomagać innym
Nasze ogiery to wynik ciężkiej pracy,która dzielimy się tylko w ograniczonym zakresie''
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
07 stycznia 2011 22:18
ja mam już PG367.55 andaluzów, i niedługo mam zamiar dogonić tych p*********ch debili... Wkurza mnie to jak nic... Pomagają sobie, a jak ich dogonię, i będę miała konie na równi z nimi, to mam zamiar nie włączyć się do ich głupiej elity nawet jak poproszą, i będę sprzedawała źrebaki, żeby wszyscy mieli równe szanse  😫
wątek zamknięty
07 stycznia 2011 22:21
Mało co mnie wkurza na howrse, ale ta ruska elita wpienia mnie jak diabli. Podliczyłam ile mogli kupić tych kuponów za te 33 punkty karmy. To jest jakieś 321 kuponów, na naszą kasę wyszło jakieś 7200 zł. K*rwa dwie pensje mojej matki!!
Małolaty usadzą d*pska przed monitorem, nakupują passów, a kto za to płaci? Zapewne rodzice.

😵
wątek zamknięty
sluchajcie , wyniki zawodow i przy mnie takie cos "1 osiagnięcie " co to znaczy ? a zajelam 5 miejsce  🤣
wątek zamknięty
07 stycznia 2011 22:36
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503260664&message=createdTopic Zapraszam do 'niewygodnej' dla elity dyskusji 😁 😎
wątek zamknięty
07 stycznia 2011 22:54
a noen (tan. alekkk) dostanie zaraz kolejnego bana, już drugiego, za tą wypowiedź :
''bo dochodzi tylko i wyłącznie do rozmowy o ''elicie'' i wszyscy nagle boją się mówić co myślą ? Bo to przecież ''elita''. Na moje są to ludzie zakompleksieni, którzy nie mają przyjaciół tylko siedzą 24h/dobę na howrse, i wydają na głupią gre majątek... A po co ? By w wirtualnej grze zaistnieć, czego nie moga w realnym świecie ? Troche mi przykro patrzec na to, ile musieli wydac kasy na kupony... hellow ? To jest tylko gra 😉 Ale niektórzy postrzegają to jako sposób zaistnienia. A to, ze ''elita'' nie daje pokryć lepszymi ogierami jest żałosne, bo co ? boją sie, ze ktos im tyłek wykopie z rangingu, i już nigdzie nie będą mogli zaistnieć... Ale wątpie, że reszta graczy w howrse, też ma troszkę z główką, i kupuje tyle kuponów. No ale w sumie nie mi się do tego wtrącać. A do ludzi z elity, i tak jesteście żałośni. Do modów zaś, kolejny ban w moją strone nie pomoże, chyba, że na howrse jest zakazane wyrażać swoje zdanie 🙂''  😂
wątek zamknięty
07 stycznia 2011 23:27
BANA DOSTAŁAM NA FORUM! 😵 😂 😂 😁 😜

Normalnie ryczę ze śmiechu! 😂
Żałosne. 😂
wątek zamknięty
07 stycznia 2011 23:28
a ja nie 😂

edit: zapomniałam źrebaki wytrenować  😡 całe szczęście, że mi się przypomnialo 😁
wątek zamknięty
Notarialna, właśnie widziałam. Nie zdążyłam odpisać, bo mi temat zamknęli! 😂
wątek zamknięty
07 stycznia 2011 23:37
najbardziej zastanawia mnie to, dlaczego ja nie dostałam bana  🤔 😂
wątek zamknięty
07 stycznia 2011 23:39
A ja coś czuję, że nieco się wystraszyli i zapewne już drżą przed kontrolą owlientu co znajduje się w ich prezentacjach 😂

Czy ja ich gdzieś tam obraziłam? 🤔wirek: 😂
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
07 stycznia 2011 23:44
Czy ja ich gdzieś tam obraziłam? 🤔wirek: 😂

wystarczy że przemówiłaś do nich  😂 😵
wątek zamknięty
07 stycznia 2011 23:46
Jestem. w. szoku! Dostałam już z 5 wiadomości na pw na howrse z wiadomościami popierającymi mnie! x.x

😁
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
07 stycznia 2011 23:47
👍
wątek zamknięty
08 stycznia 2011 00:10
Uuu, podniósł się bunt, bo dziewczyny też są oburzone taką ilością punktów karmy, chciały napisać kiedyś taki temat, ale się bały. A teraz nie zdążyły odpisać bo zablokowano temat na forum.

Jeśli mój temat był offtopikiem to ja nie mam pytań co do reszty forum 🙇
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
08 stycznia 2011 00:21
a co jakby zakładać podobne wątki aż do skutku?
wątek zamknięty
08 stycznia 2011 00:22
Dostaniesz całkowitego bana za prowadzenie offtopiku. I na forum i na howrse.pl
wątek zamknięty
dam krew meduzy za wodę młodości
czemu jak wykonałam wszystkie zadania niedostałam kuponu  🤔
wątek zamknięty
Trochę szkoda że ludzie są takimi egoistami..
wątek zamknięty
gajara18   "Konia strzeż się z tyłu, psa z przodu, a kobiety
08 stycznia 2011 08:31
hej Czy pomogło  by kilka osób w przeżuceniu rzeczy z konta młodszej siostry której sie znudziło granie na moje konto  🙇

mój nick : gajara18
nick siostry:  ada787
wszystkich przyjmuje do znajomych .
Pilne chcem zamknąć konto siostry i sprzedać jej koniki bo jest bankrutem i gra jej sie znudziła .
wątek zamknięty
Kupię wszystkie rzeczy z CR!
wątek zamknięty
chciałby się ktos zamienić za podkowy hefajstosa na róg obfitości?  🙂
wątek zamknięty
Notarialna, ale u Nathaly w prezentacji wyraźnie pisze:
[quote="prezentacja Nathaly"]UWAGA!!
Ogiery pełnej krwi angielskiej kryją tylko i wyłącznie klacze innych ras.Proszę nie zawalać mojej skrzynki pytaniami o oferty krycia klaczy pełnej krwi angielskiej,bo odpowiedź zawsze będzie taka sama-NIE! 
Wszelkie prośby w sprawie krycia proszę kierować na skrzynkę.[/quote]
Nie kryje anglikami anglików, bo jak masz dobrą klacz, to zaczniesz ich gonić. A to będzie niewygodne (pewnie dlatego ma taką dużą współpracę z innymi - ktoś podchodzi za wysoko, to już lepiej, żeby być z nim niż opadać). Logiczne, że my, ludzie, którzy nie mają za przeproszeniem pie**olca nt gry, nie będziemy kupować miliona kuponów żeby mieć pieniądze na objęcia, kamienie, kronosy, czyli to, co pomaga wznieść szybko konia na szczyt. I tyle.

PS Canticum Venti czyli ta ich spółka ma już ogierki 390 PG. Angliki oczywiście. 😉
wątek zamknięty
Na angielskim howrse fajnie szybko się idzie z hodowlą do przodu dzięki tym ogierom z PG 800. Imam już klaczkę z gwiazdkami i PG 607. Jakiś specjalnych ambijci na ang nie mam, ale fajnie mieć takiego konia jakiego długo nie będę miała na polskim.  😁
wątek zamknięty
mam zadanie 73 !!!

Specjalne: Znajdź Sekretną stronę Nr 2
Nagroda:  1 Kupon

Dzisiaj mam 5 pkt karmy 😀 czyli 1 kupon jak znajde tą stronę to bede miałą 2 kupony 😀

Ma ktoś linka do strony na PL ??  👀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.