Notarialna, kuuurde. :P
Aaa, kupili tego jednorożca. 😀 Teraz potrzebuję 5 piramidek, żeby postarzyć konia, błagam, kto mi pożyczy? 🙇
wątek zamknięty
czy mogę usunąć konia z mojego ośrodka (konia zakwaterowanego w moim ośrodku a nie mojego)
wątek zamknięty
Potrzebuję 1 punktu dorastania, oddam jurto🙂
jest ktoś chętny? dorzucę jabłuszko😉
wątek zamknięty
Czy ma ktoś pożyczyć puszkę pandory? Właśnie zabiłam swojego najlepszego konia. 🤔
wątek zamknięty
Caira faktycznie masz byc z czego dumna 🤣 Zreszta nie mam napiecia przedmiesiaczkowego bo jestem facetem 😜 A temat tyczy sie doswidczen z konmi, a nie gdzie i jak mozna obejrzec filmy, czy do przekazywania sobie "usciskow". Czasami warto czytac miedzy wierszami, a nie doslownie. Staramy sie pisac jak najbardziej ogolnikowo, zeby tresc dotarla do "dzieci" bez wdawania sie w szczegoly. I radze na przyszlosc nie dolewac oliwy do ognia, bo znow sie poparzysz 😉
wątek zamknięty
Niedobra Caira, najlepszego konia zabić 🤬 😁 Ja mogę pożyczyć 😉 Na jakie konto słać?
wątek zamknięty
Caira faktycznie masz byc z czego dumna 🤣 Zreszta nie mam napiecia przedmiesiaczkowego bo jestem facetem 😜 A temat tyczy sie doswidczen z konmi, a nie gdzie i jak mozna obejrzec filmy, czy do przekazywania sobie "usciskow". Czasami warto czytac miedzy wierszami, a nie doslownie. Staramy sie pisac jak najbardziej ogolnikowo, zeby tresc dotarla do "dzieci" bez wdawania sie w szczegoly. I radze na przyszlosc nie dolewac oliwy do ognia, bo znow sie poparzysz 😉
a co to za wypowiedź?? a propo czego?? To nie jest forum howrse, więc do widzenia.
wątek zamknięty
[quote author=Mirmil link=topic=1802.msg841349#msg841349 date=1294341693]
a co to za wypowiedź?? a propo czego?? To nie jest forum howrse, więc do widzenia.
[/quote]
Właśnie.
Ha! Gość specjalnie dla mnie zarejestrował się na volcie, dobre sobie!
wątek zamknięty
Sprawy z forum na howrse załatwiajcie na PW portalu, a nie na niezależnym serwisie 😵
Jeszcze donieś adminom, że ludzie rzucają się na modów na innych serwisach - powodzenia! 😁
wątek zamknięty
Ej, ale respekt dla faceta, za to, że przeszukał cały internet by mnie odnaleźć!
wątek zamknięty
Caira już wcześniej był zarejestrowany ale i tak żałosne ;/
wątek zamknięty
Caira, Ale jaki to problem odszukać na google wpisać 'howrse gra forum' ? 😉
wątek zamknięty
Myslenie nie boli 😀 Sprawdz date od kiedy jestem na Revolcie. A temat jest poswiecony Howrse, wiec skoro Caira moze sie przechwalac co to nie ona wyprawia na forum, to ja tym bardziej moge krytykowac takie postawy.
wątek zamknięty
czy jest jakiś przepis na to żeby źrebak urodził się z gp 350 lub wyżej?
wątek zamknięty
właśnie kupiłam anglika z PG 364 i coś za 1000 eq xd
Jak ja kocham prywatne !
EDIT : bajaderka-zorro - pokryj dobrą klacz ogierem z wysokim PG i wyjdzie ; >>
wątek zamknięty
Nooo wow, staż na forum godny podziwu 👍
Mirmil, ale sprawy na howrse (dotyczące ichniejszego forum) załatwia się za pośrednictwem howrse, a nie rv. Sorry, to trochę nie poważne jest. Jeszcze doczekamy się tego, że zaczną śledzić każdego kto ma inne zdanie od modów na forum howrse.
wątek zamknięty
Notarialna, ale nie odszukać forum o howrse, tylko mnie. 😉 W sumie to żaden problem, ale ja bym sobie np. nim głowy nie zawracała. 😉
Mirmil, hmm, to powiedz proszę wszystkim tu zgromadzonym, za co dostałam bana. 😀iabeł:
wątek zamknięty
Haha ale jestem szczęśliwa 😁 😅 Mój 8 źrebak od jednorożki jest jednorożcem i dzisiaj 9 też !!! 😲
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1310713I w dodatku znowu klacz 😅 Nie wiem jak to możliwe 😁
Tu link do poprzedniego źrebaka i matki :
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1270674http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=704898
wątek zamknięty
Pacia sprzedać nie chcesz? 😀iabeł: Chociaz i tak pewnie mnie nie stać.
Aż boję się otworzyc Róg, żeby się nie rozczarować. 😀
wątek zamknięty
Kto przygarnie źrebaka do ośrodka z marchewkami? :kwiatek:
wątek zamknięty
Na razie nie chcę bo z nich wyhoduję kolejne i kolejne jednorożce to dopiero się wzbogacę 😁 😀iabeł:
jett ja mogę :
http://www.howrse.pl/centre/fiche?id=5096
wątek zamknięty
potrzebuję różdżki płodności!
mam na wymianę:
Konik Morski
x 2
Krew Meduzy
x 1
Powiew Eola
x 1
Puszka Pandory
x 1
Laury Dafne
x 1
Złote Ostrogi
x 1
Podkowy Posejdona
x 1
wątek zamknięty
xxagaxx kryjesz może ogierem Hounderd?? Była bym zainteresowana 😜
wątek zamknięty
jeśli mam zadanie mieć konia starszego niż 30 lat to może to być koń z kamieniem?
sprzedałam konia za kupon 💃 💃
wątek zamknięty
Pacia, nie masz wolnych miejsc...
wątek zamknięty
Pacia, nie masz wolnych miejsc...
Mam dla siebie zarezerwowane podaj nick to przepisze na cb 😉 I zdejme wymagane umiejętności na moment 😉
wątek zamknięty