cieciorka - dzięki, a wiesz, że bardzo poważnie zastanawiam się nad powrotem do brązów 🙂 fin - niestety 17-18 skończyłam dawnooooo temu 🙁 Dzionka - dziękuję bardzo 😡 W takim razie musimy się gdzieś, kiedyś spotkać 😀 Ponia - vice versa, tylko bez tego synka 😁 baffinka - Ty już tak nie słodź :emota2006092:
Horciakowa też jestem za brązami na Twojej głowie, jasne Cię postarzają - wyglądasz na 17-18 lat, a w ciemnych na maksimum 16 😁 😂 Zdecydowanie brąz 🏇 😅
Jako naczelny fotograf z własnego aparatu mam jedno jedyne zdjęcie z najpiękniejszą uczestniczką imprezy. Jak zdobędę pozostałe zdjęcia, to zobaczę czy nie mam jakiegoś dowodu na to, że mój wyjątek, potwierdzi regułę:Stwierdzam, że społeczność re-voltowa ma ponadprzeciętny współczynnik urody 😁 😎
yga :kwiatek: emade z twarzą obawiam się, że już zdjęcie nie będzie takie fajne.. 🤣 no ale jedno z tej samej imprezy mogę wstawić (niestety nie mam kolorowego) a jak Ty niewinnie wyszłaś na tym zdjęciu 😉
jejku jejku wszystkie śliczne, dlugowłose i długonogie 😜 emade jakbym była chłopakiem to bym sie zakochała chyba 😀 Mia Twoje oczy są hipnotajzin jak to mawia Dżoana Krupa 😁
Mia, ja też chce takie oczy! 😜 nie wiem czemu mnie matka natura obdarowała w takie małe i brzydkie zielone 😀 i jak się uśmiecham to wyglądam jak chinka 😀