Howrse gra :)
To siodło Posejdona można ściągać ?
wątek zamknięty
wkręciłam się i jestem na etapie wyboru pensjonatu. Co polecacie?
mój nick to darolga oczywiście 🙂
wątek zamknięty
darolga, uważaj, bo ta gra pochłania czas i pieniądze. 😁
wątek zamknięty
No to już za późno 😁
jestem hodowcą i mam swojego przyszłego czempiona, który będzie wybitnym wirtualnym reproduktorem, o! 😍
tylko nie wiem do jakiego pensjonatu go wstawić :P jest tu ktoś z własnym hotelem? Wolę wstawić do kogoś znajomego z PL 😁
wątek zamknięty
darolga, a jakie konie hodujesz? Wybierz pensjonat z największą ilością gwiazdek. 😉
wątek zamknięty
Hanoverian, a co! 😀
ok.
A powiedz mi jeszcze, tam zaznaczam okres rezerwacji boksu, tzn. na ile chcę go wstawić, tak? 4 dni lub więcej?
wątek zamknięty
darolga, jak już wstawisz tam tego konia to w zakładce "Ośrodek jeździecki" pod nazwą stajni masz datę do której Twój koń będzie przebywał w tym ośrodku. Możesz przedłużyć pobyt naciskając ten plusik. 😉
Jaki ty masz nick, bo nie mogę Cię zlokalizować?
wątek zamknięty
Caira przyjmij zaproszenie z dwóch kont (MsCarmen i Ealo) to Ci z jednego wyślę 😉 nie wiem z którego mogę, dlatego obydwa poszły 😁
wątek zamknięty
MsCarmen, ok, a na które zwrócić? 😉
wątek zamknięty
Caira, dzięki za info!
nick: darolga
o ile nick jest automatycznie identyczny jak login.
chyba, że to gdzieś się zmienia?
wątek zamknięty
Caira na MsCarmen 🙂
darolga ale na polskim założyłaś czy na ang?
wątek zamknięty
Darolga ustaw sobie cena za dzień jaką chcesz dać i wstawiaj. Ja wybieram 11/dzień i wybieram pensjonat gdzie: jest dużo ludzi, a wolnych miejsc jest niewiele.
Ze źrebakami to lipa, bo one najczęsciej wstawiają do słabych pensjonatów.
Ponawiam moje pytanie czy ogłowie i siodło Posejdona można ściągać?
wątek zamknięty
JARA pewnie nie, podobnie jak Podków Hefajstosa, Siodła Atlanty i Uzdy Ateny
Caira poleciał 😉
wątek zamknięty
darolga, nie ma takiego użytkownika... Kliknij na tą ikonkę na górze "howrse" (strona główna) i tam będzie "Witaj ... !" i gdzie są trzy kropeczki powinien być twój prawidłowy nick. 😉
MsCarmen, ok, zaraz wyślę zaproszenie z innego konta i Ci oddam. 😉
wątek zamknięty
Caira - nie wiem, czemu mnie nie ma 🤔 na głownej też mam "welcome, darolga"
właśnie ustawiłam sobie avatar i trochę dopracowałam konto, może teraz będzie można mnie namierzyć?
wątek zamknięty
darolga, aaaa, bo masz konto na angielskim. 😉 Istnieje już polskie howrse kochana. 😉 Jak będziesz zakładać polskie to w sponsora możesz wpisać caira 😁
wątek zamknięty
Aaaa, takie buty.
Dobra, to póki jeszcze tak bardzo nie kocham mojego wirtualnego konia:
przenieść się na polskie czy nie? Gdzie jest fajniej? 😀
wszyscy siedzicie na polskim?
wątek zamknięty
darolga, oczywiście, że polskie lepsze, bo są jakieś szanse na dogonienie elity, a na angielskim to trochę ciężko będzie. Dawaj na polskie! 🙂
wątek zamknięty
hehe, już po tekście "Hanoverian" było wiadomo o co kaman 😁
ej no, niech i mnie ktoś wpisze jako sponsora! 😕 a nie tylko Caira i Caira 👀
wątek zamknięty
ej no, niech i mnie ktoś wpisze jako sponsora! 😕 a nie tylko Caira i Caira 👀
W Twojej wypowiedzi dostrzegam wyraźną zazdrość. Trzeba się dobrze w życiu ustawić. 😎
wątek zamknięty
No własnie, ja też chcę być sponsorem. 😎
darolga witaj w naszym małym społeczeństwie. 😁
Jak to się robi, żeby druga osoba mi zapłaciła? 🤔
wątek zamknięty
Caira jak chcesz pnk. dorastania to mogę Ci wysłać 😉 :p
Tylko później ;p będę na kompie około 18 :p
wątek zamknięty
GaluSka_98, ok. Zawsze chętnie przyjmuję wszystkie punkty dorastania. :kwiatek: Teraz akurat są mi bardzo potrzebne. :kwiatek:
wątek zamknięty
xxflygirlxx np poleć komus żeby założył konto na howrse.pl [ jeśli na nim stacjonujesz ] no i żeby wpisał cię jako sponsor; ] no i jak on się zarejestruje i zaloguje to dostajesz chyba 300E+rzepę czy coś w tym stylu ;]
Caira daję Ci punkcik dorastania :kwiatek:
już mogę od nowa pomagać i robić dobre uczynki, jacyś chętni ? 😅
wątek zamknięty
tajfunowaa przerzuciłabyś mi coś z jednego konta na drugie? 😀
wątek zamknięty
tajfunowaa to wiem chodzi mi o to, że np. ja dałam komuś rzecz a on mi za nią zapłaci. I jak ma to zrobić?
wątek zamknięty
MsCarmen jeśli chodzi o howrse.pl to nie ma sprawy, albo wyślij zaproszenia na tajfunowaa, albo podaj mi swoje nick-i 😀
xxflygirlxx różni ludzie różnie robią, ale najczęściej jest tak, że np dałaś komuś jabłko, ktoś ma ci zapłacić 500E, to on wystawia konia na aukcję prywatną za te 500E a po 10 dniach Ty mu zwracasz tego konia, lub masz już go dalej ale koszt jego będzie troszkę większy... ja się spotkałam z takim sposobem; ]
wątek zamknięty
tajfunowaa, na jakie konto ci oddać? :kwiatek:
wątek zamknięty
tajfunowaa już ślę dwa zaproszenia :kwiatek:
[edit] puściłam Ci chmurkę i na MsCarmen poproszę 😀 dzięki!
wątek zamknięty
poszukuję Ośrodka Jeździeckiego z bardzo dobrymi łąkami i marchewkami! Ma ktoś i mógłby mi zarezerwować dla źrebaka? 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.