Kącik Małolata...:D
Jutro jadę do On-dita wsiąść oficjalnie po raz pierwszy 🏇
Nie miałam dzisiaj geo, a miał być sprawdzian 💃 dobrze, że się nie uczyłam 😁
Vana! super że wróciłaś 🏇 jakoś tak smutno było bez Ciebie 😉
naciol zdjęcia będą? :kwiatek: Mnie niestety fotograf zawiódł... :/
Vana o, wreszcie jesteś! Stęskniliśmy się za tobą. 🙂
naciol nie będzie mieć zdjęć z prostej przyczyny - mnie jutro z nią nie będzie.
Lenna, cudowny temat na plakat. szkoda, że w mojej szkole nawet nie skorzystali z okazji i rok chopinowski przeleciał zupełnie bez echa. nędza. a młodzi ludzie nawet nie wiedzą, że ta muzyka jest tak wspaniała. bo niby skąd? 🙄
a co do tematu polonistek sprzed kilku stron... ja zazwyczaj trafiałam na całkiem fajne, ale moja teraźniejsza z gimnazjum jest cudowna. nie wiem jak bez niej przetrwam w liceum. jest niezwykle tolerancyjna, otwarta, szanuje cudze zdanie. moje poglądy na niektóre tematy są dość kontrowersyjne, ale ona to wszystko rozumie i nie ocenia mnie wedle tego. poświęciła mnie i moim koleżankom mnóstwo czasu, żeby przygotować nas do olimpiady polonistycznej. tchnęła we mnie polonistycznego ducha. pokazała mi wiele dobrych książek, zachęciła do czytania poezji... naprawdę, jest wspaniała.
xxflygirlxx ach, jaka szkoda... No, ale trudno. 🙂
Ale jeszcze będą, nie martw się ;p Tylko nie wiem, czy to się nadaje na upublicznianie. Dawno nie wsiadałam ; )
jeju, dziewczyny muszę się pochwalić ;D
tak cudownej jazdy jak dzisiaj jeszcze nie pamiętam 😀
ostatnio trochę się zawiodłam, ale dzisiaj coofam 😉
hala puściutka, więc jak mogłam nie skorzystać z okazji i nie poskakać 🙂 doszłam z Damą do 110. chyba 1. raz skakałam coś wyższego bez nadzoru.(biorąc pod uwagę, że poprzednie skoki samopas skończyły się upadkiem i miesięczną przerwą w jazdach to jestem dumna ;p )
byle więcej takich dni 😅
naciol bez przesady. 😉
daram no to świetnie! 😅
Kto mi napisze pracę na polski ? 😵
Dla mnie to czaaara magia
Vana o, wreszcie jesteś! Stęskniliśmy się za tobą. 🙂
Vana! super że wróciłaś 🏇 jakoś tak smutno było bez Ciebie 😉
Oj tam oj tam, już nie kłamcie 😁
Edit: No i się nabyłam 😉
Spadam do książek i spać, bo moja kuracja anty-internetowa nadal trwa, nie żebym przerwała 😎
Także ten, wszystkiego dobrego w Nowym Roku bo tu jeszcze tego nie pisałam i od jutra oczywiście czytam tu i piszę regularnie, ile wlezie 🙂
Kto mi napisze pracę na polski ? 😵
Dla mnie to czaaara magia
Poproś mils - ona bardzo lubi język polski . 😁
Prestige błąd! Ja bardzo lubię pisać. 😀iabeł:
Opowiedz w formie pisemnej barwnie i żywo wątek miłosny Wacława i Klary. z "zemsty"
Na polskim myślałam, że dziś nie wytrzymam. 😁 Mieliśmy przerabiać "Pana Tadeusza" zaraz po świętach. Oczywiście prawie nikt nie przeczytał, cisza w klasie jak nigdy, nagle nauczycielka pyta: "Dziś mieliśmy przerabiać lekture, czy robić coś w ćwiczeniówce". Każdy z takim uśmiechem, ostrożnie chowa książkę i "ćwiczeniówkę prosze Pani, ćwiczeniówkę...".
Idziecie w piątek do szkoły czy macie wolne? U nas wymyśliła, że idziemy, ale już powiedziałam mamie, że mamy wolne, więc... 😁
Hermes ja już piszę, powinnam się niedługo z tym wyrobić. 😉
mils, będę Twoją dłużniczką :kwiatek:
A u nas wymyslili że idziemy, jestem zła bo wcale mi sie nie chce iśc..
A nas zwolnili dwie godziny wcześniej. Pana od historii nie było, a na pierwszej chemii pani mówi do nas 'W nagrodę za to, że tak ładnie piszecie sprawdzian i nie ściągacie możecie iść do domu' no i nie mieliśmy drugiej chemii. A na jutro nie trzeba się niczego uczyć. 🏇
3 klasistki, jak wyniki egzaminu? U mnie z polskiego na razie tylko oddali, mam 41/50 więc nie jest źle (genialnym uczniem to ja nie jestem, a wynik 3 w klasie).
u nas jeszcze nie ma wyników. Czuję, że będę mieć po 30 pare punktów... porażka.. a jestem jedną z najlepszych w klasie 🤔
daram gratulacje :kwiatek:
Sisisa nam oddali angielski [ z tym, że pisaliśmy tylko ok. 30minut, bo moi genialni koledzy zaczęli sobie gadać więc zaczęła wszystkim zbierać prace 🤔wirek: mogła tylko im, ale oczywiście nie! 👿 no i trzeba było szybko strzelać żeby coś w lukach zamalować, co prawda wyszło mi całkiem , całkiem, ale zadowolona z tego powodu nie jestem, bo jak wiem , że gdyby nie oni i wyszło mi lepiej to mnie w środku przekręca ! 😫
natomiast z chemii wiem że dostałam ponad połowę z zadań otwartych i muszę się pochwalić, bo jako jedna z kilku osób w klasie miałam max [ 3 na 3pkt ] ze stężenia procentowego, może dla niektórych to będzie nic, ale że ja jako osoba nie rozumiejąca i nie umiejąca chemii [ typowa humanistka ] jestem zadowolona z moich wyników z chemii ; ] a z innych przedmiotów nam nie zdradzali... w sumie mają czas do 11.01.11 ;]
U mnie dzisiaj sprawdzian z polskiego był..dość trudny.
Ale dzięki idziosławie nie było najgorzej. 🙂
Dziękuję bardzo idziosława..nie wiem jakbym to napisała gdyby nie ty. 🙇
A jutro znów sprawdzian z polskiego, z romantyzmu. 😵
A jak tam z waszymi średnimi na półrocze ?
jeśli chodzi o mnie i moja średnią to powiem jedno- katastrofa 😤 ale w sumie sama na nią w taki sposób zasłużyłam...
No to pojawiam się ja 😀 Więc 4 września 2011 roku, będę mieć 13 lat 😀 Chyba jestem najmłodsza, prawda??
daliasta nie ma sprawy, i przepraszam Cię bardzo, że nie wróciłam później ale musiałam pomóc rodzicom, na komputerze byłam dopiero na moment koło 23. Powiedz jak Ci poszło 😉
tajfunowaa ja też tak mam. U nas tylko 2 osoby z klasy NIE MAJĄ zagrożenia 😜
Jejjejejejeje mam 4 z WOSu 🏇
My też w piatek idziemy, ale to bardzo dobrze, bo 27 osób z mojej klasy ma zagożenia z francuskiego, a w czwartek nam przepada, w piątek jakbysmy nie szli też by przepadł i co, oblałaby 27 osób? 😵
My w piątek mamy wolne! 😅 Mam fajnego dyrektora w szkole i zawsze w podobnych przypadkach robi nam wolne. 😀 Poza tym jestem z siebie zadowolona jak nigdy w mojej szkolnej karierze. Świetnie napisałam 2 sprawdziany z geografii, wyjaśniłam technikę z tym dziwnym facetem i poprawiłam angielski z 4 na 5. 😅 Jeszcze teraz tylko trzeba będzie wziąć się do roboty z następnymi sprawdzianami... 😵
Fanabella a właśnie, że nie. Psycha jest od ciebie młodsza. Weź się przedstaw bardziej? :kwiatek: