wiedziałam, że wcisne post tam gdzie nie trzeba 😡
Edytka dziekuje za podlinkowanie.
mam pytanie. jaka jest dopuszczalna ilość zdjęć do dodawania w jednym pście? i czy pożyczę-wymienię-oddam i ogłoszenia obowiązują takie same zasady ze zdjęciami??
Skoro można dodawać tylko 2 zdjęcia, w wątku o pożyczę-wymienię-oddam to dlaczego chocby użytkownik majeczka ma ich kilkadziesiąt??
jak wyłączyć powiadomienia o prywatnej wiadomości na poczcie? zapycha mi to skrzynkę.
Profil -> Opcje prywatnych wiadomości -> Powiadamiaj przez email -> Nigdy
Otóż dziś miałam taki przypadek, iż niechcący napisałam post pod postem. W jaki sposób je połączyć? Niestety nie udało mnie się odnaleźć odpowiedzi.
Będę wdzięczna :kwiatek:
ahawa, taka mozliwosc maja tylko moderatorzy, mysle, ze jakos przezyjemy ta wpadke, pilnuj, zeby wiecej sie to nie zdarzalo.
Ponieważ nadal otrzymujemy sporo zgłoszeń (przycisk "zgłoś do moderatorów"😉 bez opisania przyczyny zgłoszenia, to za katiją jeszcze raz bardzo proszę:
Prosimy o wpisywanie powodu zgłoszenia przy używaniu funkcji "zgłoś do moderatora". Na zgłoszenia bez wpisanego powodu, nie będziemy reagować.
oraz druga bardzo ważna sprawa:
Prosimy użytkowników, z których komputerów korzysta więcej niż jeden re-voltowicz o zgłaszanie tego do moderatorów (np. PW). Ułatwi nam to prace, a wam pozwoli uniknąć nieprzyjemności w postaci banów i wyjaśniania całej sprawy.
od razu z głowy wypisuję tych użytkowników, o których oczywiście wiemy 😉
Lovely, Dzionek, korsik, Ktoś, Pacia, dziewczynka, wrotki, insanity, zen, miel, Dzionka, shark, Shaver, Papiton5.
i jeszcze trzecie ogłoszenie parafialne 😉 - podpisy i suwaczki - ponieważ sporo z tym ostatnio było wątpliwości:
po pierwsze: przypominamy, że regulamin jasno mówi, że w podpisach, awatarach, sygnaturkach, etc., NIE MOGĄ znajdować się żadne reklamy ani ogłoszenia. również ogłoszenia o chęci zakupienia jakiegoś czapraka 😉 NIE i KROPKA.
po drugie: przypominamy, że regulamin jasno mówi, że w podpisie mogą znajdować się grafiki nieprzekraczające rozmiarów 100x500 pikseli. W naszym rozumieniu stosownego postanowienia regulaminu oznacza to, że żadna z grafik, które się w podpisie znajdują nie może przekraczać takich rozmiarów, nie oznacza to jednak ograniczenia do wstawiania wyłącznie jednej grafiki w podpisie.
w podpisie jest ograniczona liczba znaków, ale jeśli ktoś zdoła tam upchnąć linki do dwóch lub więcej grafik, a żadna z nich nie przekroczy wymiarów 100x500, to nie będziemy się tego czepiać 🙂 z jednym wyjątkiem - jeśli komuś uda się tam tyle lub w taki sposób upchać grafik lub tekstu, że jego posty będą bardzo przeszkadzały/utrudniały innym użytkownikom czytanie forum. wtedy będziemy interweniować.
...nie ma lekko... przypomniało mi się jeszcze jedno ogłoszenie parafialne 😉
wstawianie linków - przypominam o prośbie naszego Admina o wstawianie linków z użyciem tagów URL oraz skracanie długich linków.
acha i jeszcze najnowszy hot topic 😉
Jeśli chcecie wstawić fotki znalezione na reitforum.de, to bardzo proszę wstawiać TYLKO linki do zdjęć i nie tagować ich aby wyświetlały się jako obrazki. SAME LINKI. w przeciwnym razie będziemy musieli - z powodu próśb użytkowników tamtego forum, które niestety naprawdę są uzasadnione - edytować wasze posty i zamieniać wstawione zdjęcia na linki.
Witam. Mam pytanie - jezeli mam w domu dwa komputery,raz uzywam jeden,raz drugi(logujac sie) czy jest to "karalne"? Pozdrawiam
Gosc10, nie, możesz się spokojnie logować. Nie możesz mieć natomiast dwóch kont.
Mam jedno konto (na co mi dwa??), dziekuje :kwiatek:
a jak czasami loguje się od koleżanki a one ode mnie a jest użytkowniczką r-v?
to nic sie nie dzieje 😉 po sprawdzeniu twojego ip wyskakujesz tylko ty.
to cieszę się bardzo 🙂
czyli mam rozumieć że jednorazowo lub sporadycznie ( powiedzmy raz w miesiącu) można się logować od kogoś innego na chwile?
czy jest opcja w prywatnych wiadomościach, dzięki której każda wysłana wiadomość będzie się automatycznie zapisywać?
zakładka "profil" ---> opcje prywatnych wiadomości ---> zaznaczasz "domyślnie zachowuj kopię każdej prywatnej wiadomości w wysłanych
Nie chciałam zakładać nowego tematu, więc wrzucam tutaj. Co chwile pojawia mi się alarm na komputerze i wielka czerwona strona, że strona jest zainfekowana 🤔
Amarotsa, nie dobrze. jakiego masz antywirusa?
Mam Nod'a i Nortona. Zarówno na jednym jak i drugim wyskakuje mi alarm. Co najciekawsze najczęściej w wątku o Psach. Nie mam pojęcia o co chodzi. Wolę napisać, bo może to bardziej "globalny" problem.
ktos w suwaczku moze miec. powinno ci wyswietlac nazwe zainfekowanego pliku.
Wyskakuje mi, że problemem jest podłączony zainfekowany serwis "naobcasach.pl" ? pff o co kaman?
mam identycznie, też w wątku o psach. na przedostatniej stronie mi wyskakuje
mi kaspersky nic nie pokazuje.
koenicke, grafika w twoim podpisie jest za duza. zmniejsz ja lub usun.
Nie umiem skracać linków 😡 powiecie mi jak to się robi? :kwiatek: