Kącik Małolata...:D
fin jesteś naukoholikiem chyba, zaraz zobaczę 😜
idziosława, niiiieee, cośty. Ja się nie uczę w domu prawie wcale, bo mam tak, że wszystko zapamiętuję z lekcji. Przez święta nie zrobiłam zupełnie nic, bo nic nie miałam zadane. Wcale nie uczę się dużo 😉
Jam mogę pomóc w biologii. 😁
A jutro mam jakże świetny sprawdzian z polskiego, z wykresów zdań..łącznych, rozłącznych, równoważników zdań itp. A kompletnie tego nie rozumiem.(choć się uczyłam) 🤦
naciol- świetny konik. 😀
Powiedzcie mi czy to wszyscy czy tylko ja trafiam na dziwne nauczycielki od Polskiego. 😵
Wszyscy, ja nie miałam chyba żadnej normalnej, a trochę ich było... 😁
daliasta to jest dosyć łatwe. Mogę Ci wytłumaczyć 😉
Kawecan, ja od trzeciej podstawówki miałam jedną naprawdę ogarniętą. Uczyła nas w pierwszej liceum, ale zaszła w ciążę i już nie jest tak wesoło ;p
Ja podobno chodzę do najlepszego LO w mieścinie, a tylu dziwnych nauczycieli jeszcze nie spotkałam 😁
W ogóle przeraził mnie skok z gimnazjum do Liceum, strasznie. 😵
W klasie 4-5 SP1 trafiłam na babkę która uwielbia się drzeć, bić, nie przestrzegać wolności słowa itd. Kochała poprostu i nadal pewnie kocha gadać o niebieskich migdałach przez 40 minut , zaciąć się i kazać nam napisać w 5 minut 2 strony listu/opowiadania.
Teraz mi się trafiła taka o za dużych ambicjach. Kazała nam zrobić szatę graficzną do ogłoszenia
której nikt nie zrobił dobrze. Większość klasy źle narysowała, a ci co dobrze narysowali dla niej było za brzydko.
Jedna dziewczyna powiedziała że pracowała nad tym 2 godz, ona ją wyzwała że za mało i wyjęła praca jakiś bardzo uzdolnionych uczniów, pokazała nam je i powiedziała że to rysowali uczniowie kompletnie bez talentu ale się starali. :/
I jutro muszę znów mieć Polski....
Brrr...
Zabijcie mnie . 😵
Miałam się uczyć, miałam się uczyć i oczywiście nie zrobiłam prawie nic, we wtorek będę bardzooo biedna w szkole, no, ale sama chciałam 😵
Kawecan - ja mam fajną babkę od Polskiego . 😎 Jest spoko i w ogóle . Ale moja nauczycielka od fizyki ( stara torba ) 🤬 zabijcie mnie we wtorek ( wtedy mam fizykę ) 😁
Arroch - masz całą noc . 😉
pippi nie strasz. ja teraz właśnie z gim wychodzę 😉
ja mam jutro 2 polskie i o zgrozo... historię. nienawidzę!!
bumbum ja mam jutro 3 polskie 😵 i to od 7.30 😵 i geo i 2 matmy 😍
hm, ja tu wprawdzie pierwszy raz jestem - ale mam taką propozycję, co powiecie na przedłużenie świątecznego weekendu ? ja go chyba zrealizuję 😉
Nienawidzę matematyki! 👿
Zniechęciłam się w gimnazjum przez nauczycielkę, a jestem osobą, która już później nie da sobie wmówić, że mogę być dobra z matmy jak i z innych przedmiotów.
Nauczycielka z biologii w gimn. mówiła o swoim koniu który grał w czeskim filmie, opowiadała o samochodzie który musiała wyciągać ze stawu gdyż chciała pooglądać czaplę i zostawiła na biegu i wiele innych... 🤣
pippi auto chyba zostawiła na luzie. 😉 Bo jak na biegu to on się nawet na 1cm nie przemieści 😎
idziosława- jeżeli byś mogła ? :kwiatek: (może na PW ?)
Bo to jest porażka totalna u mnie.
A ja tak dla pocieszenia codziennie mam polski. 🤔wirek:
pippi auto chyba zostawiła na luzie. 😉 Bo jak na biegu to on się nawet na 1cm nie przemieści 😎
Masz rację. Myślałam o jednym, a pisałam o drugim. Ważne że wiedzą o co chodzi 😁
Poratujcie mnie! 😵 Od 10stycznia zostaje bez konia...
Witajcie laski, dawno mnie tu nie było. 😉 Na sylwestrze mega się rozłożyłam i jutro nie idę do szkoły - szczęście w nieszczęściu. No i Paris ten krwiak się cały czas powiększa. 🙁 Za dwa dni, jak to nie przestanie rosnąć to muszę przedzwonić do weta i będzie musiała to rozciąć, bo się zrobił torbiel. Same złe wiadomości mam dla Was, ale takie życie... Ja i Paris zawsze chorujemy razem, ostatnio jak ona kulała to ja miałam rozwalone kolano, albo się przeziębiłam to ona trochę kaszlała. 😁
I takim oto sposobem nie siedziałam na koniu dwa tygodnie. 😵
I takim oto sposobem nie siedziałam na koniu dwa tygodnie. 😵
Witaj w klubie. Od dwóch tygodni moja noga nie stanęła w stajni, bo byłam mocno chora, a ludzie się mnie czepiają i mają pretensje...Jakieś insynuacje... No ludzie, koń nie umrze od 2tyg przerwy pod siodłem...
Chcę już wiosnę, być zdrowa i móc wsiąść na konia. Bez głupich przytyków.
agniecha930 witaj w klubie, ja też w tym roku 18. 😀
mils wszystkiego naj!
naciol matko co ty za brzydkie zdjęcie pokazujesz, tu jest ładniejsze:
http://www.photoblog.pl/xxflygirlxx/67247659
mils pytałaś czy Damę przeniosłam - nie, jeszcze nie, ale muszę się wynieść do czwartku 😉
a co do facetek z polskiego, to powiem, że mieć normalną nauczycielkę z tego przedmiotu to chyba z cudem graniczy. 😵 nasza sorka jest mega nienormalna, przy okazjo tak nienawidzi naszej klasy, że zrobi wszystko, żeby zrównać nas z ziemią, poniżyć, obluzgać i bóg wie co jeszcze. Ostatnio stwierdziła, że nasz poziom nauki jest niższy od podłogi w autobusie niskopodłogowym 🤣
nightmare, czemu? Co się stało?
xxflygirlxx, a tam, tamto też ładne. Kiedy wpadasz i mi robisz zdjęcia? ;p
Jak będę mieć obiektyw. 😀iabeł:
A w środę dostanę pewnie przepiekny szlaban do wakacji, więc trochę to potrwa.
Na sylwestrze mega się rozłożyłam i jutro nie idę do szkoły - szczęście w nieszczęściu.
witaj w klubie 🙁
Powiedzcie mi czy to wszyscy czy tylko ja trafiam na dziwne nauczycielki od Polskiego. 😵
ja mam normalną o dziwo mojej całej"kariery" w szkole ; ]]
nightmare uuuu, co się stało ? 😕
Caira ach, Wy potworki, zawsze trzymacie się razem 😀
Jestem chora. 😅
Do poniedziałku sielankaa....
Felinka, ale ja mam stajnie przy domu i powinnam jeździć codziennie, żeby nie zaprzepaścić tego, na co pracowałam cały rok, a mi się po prostu nie chce. :/
niemiłek, no to zostałyśmy same. 🙂 Ja mam szczęście, że nie poszłam, bo podobno babka od fizyki zrobiła kartkówkę z 4 zadaniami na 4 minuty, a te zadania wcale takie proste nie są. 😵
tajfunowaa, heh, taka prawda. Teraz wiem, że jak Paris coś jest to i ja zaraz się rozłożę.
nightmare a co się stało? :przytul:
Caira trzymam kciuki, żeby wszystko było z Paris dobrze. :przytul:
Mnie wczoraj Roman prawie wywiózł z hali i o mało co się nie wyłożyliśmy na zakręcie... 🙄 Muszę sobie załatwić jakiegoś trenera, żeby do wiosny się trochę ogarnąć... 🏇
Co do polonistek, to też mam dziwną babkę, która jest zakochana w Kochanowskim. 🤔wirek: