😅 :hurra🤔zczęśliwego Nowego Roku Małolaty ! 😅 😅 🙂 💃
Szczęśliwego Nowego Roku.. :kwiatek:
Mam coś opóźniony zapłon... 🙄
😅 Wszystkiego najlepszego! 😅
Pamiętajcie, żeby spędzić ten pierwszy dzień Nowego Roku jak najlepiej, bo... jaki pierwszy dzień taki cały rok (podobno :oczy2🙂. 😁
Miałam świetną imprezę sylwestrową. Plan był taki, że przebieramy się na "eleganckich, wyształconych ludzi" i wyszło genialnie - wszyscy wyglądali świetnie. Każdy, prawie bez umawiania, coś przyniósł, było bardzo miło, wesoło. Trochę śpiewania karaoke, trochę tańców, trochę wygłupów, wspólne pieczenie pizzy, potem odliczanie na dworze i szampan. Właściwie oprócz szampana i dwóch czy trzech osób które piły piwo, nie było alkoholu. Przygarnęłam też koleżanki, które wyszły z innej imprezy, na której ludzi popili się do nieprzytomności... Część siedziała do 6:30 i po 2,5h snu byliśmy nieżywi jak się żegnaliśmy rano 🤣 Ogólne wrażenie: super! 😀 Zostało mi tyle jedzenia i soków, że chyba przez tydzień będę miała z czego żyć 🤣
Było mi bardzo miło, że ludzie tak się zaangażowali i pomagali. Na przykład: wstawiłam zmywarkę i po jakimś czasie sobie przypomniałam, że pewnie już umyła naczynia, poszłam do kuchni, a dziewczyny mówią, że wszystko wyjęły i pochowały do szafek. Albo drugi przykład: wydawało mi się że zostawiliśmy tacę z kieliszkami na dworze i zapytałam koleżankę o nią, a ta powiedziała, że tacę umyła już dawno i wytarła. Nie spodziewałam się takiej wspaniałej pomocy 😲 😀
Wszystkiego najlepszego w 2011 roku, małolaty! 🏇
fin ja planowałam spędzić Sylwestra w domu z voltą i jakimś dobrym filmem, a tu... Dziewczyny ze stajni w Kortowie (powyżej 17 lat) pukają do mnie po 22 i każą mi się przebierać, wziąć kostkę i pionki do gry oraz ciasteczka, które miały być tylko moje i wbijać do nich. Jakoś nie bardzo chciało mi się tam iść, tym bardziej, że one wszystkie są już prawie pełnoletnie, więc nie obyło się bez alkoholu, no ale postanowiłam, że nie będę już taka wredna. Kostka i pionki były do pewnego fajnego rodzaju chińczyka, w którego nie grałam, chociaż mnie namawiali. 👀 Ogólnie nie pożałowałam, że poszłam, bo było świetnie, a ja może wreszcie przestanę czuć się nieswojo w ich towarzystwie? 😀
pewnie chodzi o mojego ukochanego alkochińczyka 😁
lockmittel no oczywiście! Kurczę, wydało się... 👀 😁
ee, ja też muszę wszystkim małolatom życzyć jak naaajlepszego roku 2011 😀
sylwester w tym roku był świetny 😀
spałam godzinę (od 8.30-9.30).
dzisiaj rano oglądałyśmy "pearl harbor" i normalnie popłakałam się jak bóbr 🤣
Szczęśliwego Nowego Roku ! Ja się leniem zaraziłem dziś , i nic nie robię , i nic mi się nie chcę . 🤔wirek:
Widzę, że wszystkie Małolaty odpoczywają po sylwestrze... Tak cicho w wątku 😀
Szczęśliwego!
a jak wasze humory w 2011 roku Małolaty ? ; ]
2011 zaczął się świetnie i tak jest nadal . 🙂
witajcie w Nowym Roku Małolaty 🏇
ja swojej imprezy lepiej nie będę opisywać 😁
Witajcie, witajcie!
Nowy rok dobrze rozpoczęłam. Z rana pojechałam do konia i miałam puściutką halę 😍 Ahhh i po kilku zgrzytach i szarpnięciach wyszły kontrgalopy, a co! 😀
Moja także dość udana.
Ale w przyszłym roku, mam nadzieję jeszcze lepsza.
;d
A tak odchodząc trochę od tematu...Kto ma urodziny w styczniu?
Haha..ja mam 6. 😀iabeł:
Przyszłam do domu o 12, wstałam teraz 😉
Generalnie Nowy Rok nie zaczął się fajnie...
A ja sobie w domu siedziałem , i było spoko .
[/quote]Moja także dość udana.
Ale w przyszłym roku, mam nadzieję jeszcze lepsza.
;d
A tak odchodząc trochę od tematu...Kto ma urodziny w styczniu?
Haha..ja mam 6. 😀iabeł:
Ja mam 18 😅
idziosława, dlaczego nie zaczął się fajnie?
Mój rok zapowiada sie spoko :kwiatek:
idziosława, ok, odpisałam.
kortina, czy Kortina jest córką Klary i Platona? Jeśli tak, to jeździłam w Kaprioli w czasach jak ona była kilkutygodniowym źrebakiem 😉
A mi było zimno, czy to znaczy, że cały rok mi będzie zimno? I też trafiłam na pustą halę 🏇 to cały rok będzie pusta, tak? 😁
Dobrze, że jutro niedziela 😁
Ja mam w styczniu! Ja! 17. 😀
Ej, weźcie nie straszcie z tym, że jaki Sylwester taki cały rok. xd W takim razie ja przez cały 2011 będę siedzieć przed tv z babcią, bratem i likierem pod pachą. 😁
Edit: Dopiero teraz (mądra ja) zauważyłam, że chodziło o pierwszy dzień nowego roku. 😁
chyba jednak wychodzenie na śnieg w skarpetkach to nie był dobry pomysł. zaraz wypluję płuca :/
niemiłek, ja do koni w krótkich spodenkach i t-shirtach chodze. 😁 Zimno mi niby nie jest, ale potem (czyt. dziś) sie umiera.
Ja mam w styczniu... Jako pierwsza z was wszystkich, czyli... jutro. 😀
Mój nowy rok? Zaczął się nie najgorzej, ale kończy się... 😵
Jej, w tym roku już 18.. 👀 Za pół roku na prawko, łihihihi 😀 😀
Może nie będę musiała spacerować aż tak często do stajni. 🤣
ja cudownie odespałam po sylwestrze. 😀
muszę zacząć się uczyć 😵