chętnie kupię kłusaki francuskie (z kamieniem jak najbardziej), nie musi mieć BLUPa na plusie, treningów też ukończonych, pg ok. 350. cena 0-3000 eq, ew. drożej 🏇
Morpheus' arms x1 Golden Spurs x 8 Piece of Cloud x 6 Poseidon's Horseshoes x 5 Seahorse x 4 Philosopher's Stone x 4 Fertility Wand x 4 Daphne's Laurels x 4 Artemis' Arrow x 2 Apollo's Lyre x 2 Chronos' Timer x 2 Hephaestus' Horseshoes x 2 Golden Apple x 2 Aphrodite's Tears x 1 Pandora's Box x 1 Black Orchid x 1 Hera Pack x 1 Water of Youth x 1 Boreas's Lunge x 1 Poseidon's Pack x1
Przed chwilką w Ufo latało mi SSNM 😀 Dzisiaj w UFO złapałam 16 renów 😁 Jakieś dobry dzień 😀 <- Przepraszam w zeszłym roku ( wczoraj ) złapałam 16 renów a siodło już 1 stycznia 🤣
Przed chwilką w Ufo latało mi SSNM 😀 Dzisiaj w UFO złapałam 16 renów 😁 Jakieś dobry dzień 😀 <- Przepraszam w zeszłym roku ( wczoraj ) złapałam 16 renów a siodło już 1 stycznia 🤣
Happy New year !!! 😅
To chyba każdemu lata ufo z okazji nowego roku .🙂 Bo po przeczytaniu twojego postu od razu weszłam i mi latało siodło MG. 🙂