Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)
baffinka, jednak nie ma czego zazdrościć, bo kujka zaspała 😀 Ale może korytarz postawię 🙂
wątek zamknięty
[b]Averis[/b], super! 😅
wątek zamknięty
baffinka, jednak nie ma czego zazdrościć, bo kujka zaspała 😀 Ale może korytarz postawię 🙂
zawsze się znajdzie jakiś powód do zazdrości 😀iabeł:
wątek zamknięty
Może trochę nie ten wątek, ale chciałam Wam życzyć szczęśliwego nowego roku. Nie będę miała dostępu do neta, więc teraz życzę :kwiatek:
Samych pogodnych dni i spełnienia marzeń (końskich i nie tylko)
Pozdrawiam 🙂
wątek zamknięty
Dzionka to nagraj koniecznie 👀
I ja też życzę wam wszystkim drogie rekreanty jeszcze raz, szczęśliwego nowego roku 🏇
wątek zamknięty
Oj dziewczyny zazdroszczę Wam strasznie tych jazd 😉 Ja nie siedziałam na koniu już z pół roku 😫
Oczywiście główna przyczyna to brak czasu. W 2011 czas najwyższy przemeblować swój kalendarz!
600 stron wątku 😅
wątek zamknięty
przepraszam, nie zaspala, tylko zapila, ale uprzedzala ze tak sie moze zdarzyc!
Averis ogromnie sie ciesze 🙂 jestescie jedna z moich najulubienszych par chociaz nic a nic zdjec Karsona na forum nie widac.
wątek zamknięty
kujka a macie w końcu jakąś fotorelację z czwartku? 😎
Kąciku szczęście szczęścia pomyślności w Nowym Roku 🏇
wątek zamknięty
Raven, niet! wpadla do nas Edytka i chociaz bylo milo i sympatycznie to pogoda byla taka ze nic ciekawego nie robilysmy, zdjecia nie ma ani jednego...
ja rowniez zycze wszystim zeby nadchodzacy rok byl lepszy od tego, ktory sie wlasnie konczy 🙂
wątek zamknięty
kujka no to szkoda, bo liczyłam na jakąś dokumentację 🙁 Ale na wiosnę się nadrobi 😉
Ostatnio wstawiałam sporo zdjęć Dragona, ale obiecuję że w tym roku już ostatni raz 😁
Przedobiednia drzemka 🙂
http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/P301210_1151_03.jpg?t=1293810077[/img]
http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/P301210_1155_02.jpg?t=1293810077[/img]
wątek zamknięty
[quote author=Dzionka link=topic=14622.msg831700#msg831700 date=1293793549]
przepraszam, nie zaspala, tylko zapila, ale uprzedzala ze tak sie moze zdarzyc!
[/quote]
Rozgrzewka przed dzisiejszym dniem? 🥂 ja rano też kacyka leczyłam 😁
Też Wam wszystkim życze wszystkiego dobrego w Nowym Roku, zdrowia, spełnienia marzeń i samych sukcesów! :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Ja zycze wszystkim szampanskiej zabawy i rownie szampanskiego roku 2011 z fajerwerkami 🙂 😉
wątek zamknięty
Po ostatniej forumowej absencji, wpadłam tylko życzyć wszystkim Rekreantom Szczęśliwego Nowego Roku 😀 Zarośnięty Fuksior też oczywiście kazał wszystkich pozdrowić 😉
wątek zamknięty
Ja też chciałabym wszystkim życzyć wspaniałego roku 2011!
Też dzisiaj kicałam, pierwszy raz na wędzidle od daaawna 😅
wątek zamknięty
baffinka, rozgrzewka? poszlo nam 1,25 butelki wina na lebka, jestesmy masakrycznymi idiotkami, bo teraz ostatnia rzecz na ktora mialybysmy wszystkie ochote to impreza sylwestrowa... walcze ze soba, zeby nie pojsc spac i nie odpuscic sobie sylwestra w tym roku :P
Raven, sweetasne fotecki :P
arivle, i jak bylo?
wątek zamknięty
Kujka, dobrze całkiem, ale przy lotnych zaczęło jej odwalać i sadziła barany ogromne, potem same skoki w porządku bardzo, a byłoby cudownie, gdyby nagle nie zauważyła bata leżącego na ziemi, który oczywiście zjadał konie, i w środku szeregu nie zaczęła robić jakiś dziwnych rzeczy typu baran + odskoczenie w bok. Rozstałyśmy się przed drugim członem 😡 Potem jakoś przez to przebrnęłyśmy, ale bat był taaaaaaaaki straszny 😜
Generalnie poprawa jest OGROMNA, co oznacza chyba, że już wszystko przeszło 🏇
wątek zamknięty
Również życzę Wam wszystkim szczęśliwego roku 2011 🙂
wątek zamknięty
Averis, a miał iść na sprzedaż, czemu?
Raven, cudne to wspólne foto 🙂
wątek zamknięty
Mało się odzywam,ale chciałam wszystkim życzyć szczęśliwego i zdrowego Nowego Roku,żeby wszystko się układało w życiu prywatnym i jeździeckim,spełnienia tych najskrytszych marzeń, dużo, dużo zdrowia i pieniędzy.
My z Młodym kolejny kryzys,ale mimo tego nie sprzedam go.
wątek zamknięty
Spełnienia marzeń, realizacji celów, samych radosnych chwil - wszystkiego, czego byście sobie tylko życzyli kochane Rekreanty 🙂
wątek zamknięty
Wszystkim Rekreantom duuużo pomyślności w Nowym Roku, zdrowia dla kopytnych, uśmiechu słońca na codzień, no i oczywiście udanego Sylwestra!
wątek zamknięty
Burza, długo by opowiadać. Miała po prostu dość spory kryzys, nie finansowy- życiowy, że tak to górnolotnie ujmę 😉 Ale powoli wychodzę na prostą.
Dzięki Dziewczyny za wsparcie i ciepłe słowa. Jesteście naprawdę fantastyczne :kwiatek:!
No i szczęśliwego Nowego Roku, oby był lepszy od poprzedniego!
wątek zamknięty
Averis, w takim życiowym kryzysie to właśnie koń podpora... powodzenia.
wątek zamknięty
Wszystkiego dobrego, zdrówka i sukcesów jeździeckich 🙂😉))
wątek zamknięty
Wszystkim koniarzom życzę iście szampańskiej zabawy,
by sylwester był odzwierciedleniem całego roku
Niechaj konie będą waszą pociechą i spełniają Wasze marzenia
Z pozdrowieniem - nie mogąca się ruszyć Shantowa ..
wątek zamknięty
Ja przede wszystkim zdrowia życzę wszystkim rekreantom a zwłaszcza koniowatym, nam trochę w ten ostatni dzień właśnie tego zabrakło, ale mam nadzieje że jutro będzie już lepiej.
wątek zamknięty
Szczęśliwego Nowego Roku Rekreanci! 😀
I zapraszam do
IV części 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.