Tam tara dam ! Moje Vixeny po 4 użyciach 😕 🤔wirek: Ja już nie wiem. W sumie jest mi w nich ciepło o dziwo mnie nie obcierają, są wygodne na jezdzie.. Ale jak popękają jeszcze bardziej to zacznął przemakać.... Aaaa ide sie powiesić 🙄
Edit. Wybacznie ze brudne ale nie zasługują na czyszczenie !
laga musisz je reklamować. Firma York wyprodukowała gniota, to niech teraz odpowiada za to ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗
W końcu mam ciepłe i wygodne termobuty 💃
Polecam Fairplay :kwiatek:
Tez sie nad nimi głęboko zastanawiam... Tylko boje sie ze bedą za szerokie na moją łydkę..
ESy mi przemokły na kuligu... Fajnie. Polecam te buty dla kogoś, kto chodzi po suchym i głównie jeździ, nic nie robi, bo noga w ogóle nie marznie... Jeśli sie nie zetkną z większym śniegiem.
a mnie te ES coraz bardziej kuszą 😉 myślicie, że one wejdą na wysokie podbicie?
Laga Mam chuda łydki rozmiar 37/38 i sa dobrze
Dramka A jak się w nich jezdzi, wygodne?
Tercet wejdą. Ja mam wysokie podbicie i nie mam z nimi żadnych problemów.
laga
moje wyglądają podobnie i do tego zimno mi w nich 🙄
Jestem bardzo zadowolona z FP !! Zdały wg mnie egzamin na 6 . Ciepłe, nieprzemakalne , i co dla mnie ważne mają rzepy a nie zamek wiec mogę sobie ubrać grubszą skarpetę i 2 pary spodni , A cena też przystępna 🙂
Dramka A jak się w nich jezdzi, wygodne?
Ja używam tylko do pracy w stajni, na padoku, do lonżowania.
Ja mogę się wypowiedzieć - jeździ się super, bardzo fajne oparcie w strzemieniu dają, czuje się konia. Dla mnie na wielki+! 😉
To chyba odeśle Vixeny jako reklamacja i chce wymienić je na FP.
A miał ktoś z firmy Happy Valley? :
http://www.horse-trade.pl/produkt/index.php?id=36wyglądają prawie jak Euro Stary są 5 dych droższe i teoretycznie jakąś regulację temperatury...
To chyba odeśle Vixeny jako reklamacja i chce wymienić je na FP.
Ja już swoje odesłałam. Ale poniewaz nie mam paragonu, nie mam dużego pola popisu.
Mój paragonik jest ! Jak myślicie York wycofa Vixeny czy wypuści coś "ulepszonego".
nawet jeśli, to na pewno nie w tym sezonie. 😉
moje ciągle służą mi bez zarzutów, codziennie kilka godzin 🙂
croopie co ja bym dała żeby moje mi tez służyły a nie.. 🙄
widocznie miałam szczęście 😉
Ja muszę w przyszłym roku kupić cos porzadnego i zgrabnego.Mam jakies HKMy juz 2 sezon. W tym roku już przemakają, nie grzeja jak powinny no i ostatnio doprowadziły mnie do szału i paniki. Kon mi brykał w terenie i zaklinowała mi sie noga w strzemieniu. Na tyle powaznie ze musiałam sie zatrzymać i uwolnic jakims cudem najpierw stope, potem zejsc z konia i wyszarpac buta :/ 😲 Tak sobie myśle ze jakbym spadła to bym sie nieźle połamała :/
kuszą mnie te ESy 😜
Ze względu na błotnisto-wodniste podłoże zdecydowałam się na buty spirale. Nie przemakają, trzymają się drugi rok mimo notorycznego używania- od listopada do kwietnia i znów od października. Tylko palce mi zamarzały. A teraz znalazłam wojskowy sposób, proszę się nie śmiać. Mam rajstopy, skarpety frote , gazeta i znów skarpety frote i but dopiero. 😁
Mi dzisiaj w sniegu na padoku było cieplutko w FAIRPLAY
I już wiem że albo zgrabnie albo ciepło. Nie ma opcji 2w1
Dziewczyny, jak nazywały się te ogrzewacze TCHIBO do butów do środka?
dokładnie tak: ogrzewacze do butów. Widziałąm kiedyś na allegro, jedna parę, ale cena była kosmiczna.
Tercet- ano pomaga 🙂 Trzy konie wylonżowałam i stopy nie zamarzły a w stajni byłam ponad 3 godziny ( cięgle temp -4 i wiatr). Wczoraj testowałam przy -8 🙂
Dziewczyny, jak nazywały się te ogrzewacze TCHIBO do butów do środka?
Elektryczne wkładki do butów narciarskich? Niestety w tym roku nie sprzedawane 👿
Moje Vixeny służyły mi bez zarzutów, ale niestety w jednym bucie poszedł suwak... poza tym mankamentem nie mogę narzekać 😉