Kącik Małolata...:D

A ja cały dzień albo spałam albo jadłam. I nawet całkiem mi z tym dobrze  😜
daliasta   Szkoda słów.
29 grudnia 2010 17:33
Dzisiaj też sobie leniuchowałam.
Ale jutro ostro bierzemy się do roboty.
Niestety podłoże jest okropne.
Na przemian lód ze śniegiem.A hali niestety nie mamy. 😫
My też hali nie mamy, więc nie jeżdżę.
Tak btw. to nie mam się w co ubrać na Sylwestra i pójdę w worku po ziemniakach.
mils   ig: milen.ju
29 grudnia 2010 17:39
idziosława ja w ogóle nie idę, więc nie narzekaj na brak stroju... 😀
Kufa! Wiedziałam, że wszystko znowu się rozwali! Mam nadzieję, że wszystko się jednak ułoży...
mils, co się stało?
29 grudnia 2010 18:11
Koń stoi pod gigantycznym, kolosalnym znakiem zapytania, bo powiedziano mi, że tak powiem, nieprawdę... 😕
daliasta   Szkoda słów.
29 grudnia 2010 18:13
idziosława- ja chyba też.
Ale jeszcze gorsze jest to, że dostałam zaproszenia na 2 różne domówki.
Mi oczywiście wszystkie piękne i cudowne plany  na sylwestra nie wypaliły 😕
Pozostaje mi chyba sylwester z re-voltą  🙄
Ten dzień jest do niczego.
Jazda do niczego, swoją głupotą wpędziłam się w idiotyczną sytuację, której nie bardzo da się odkręcić, jest okropnie zimno, pół dnia przespałam, bo nie miałam na nic siły. I w sumie nie wiem, czy bardziej jestem zła, czy smutna. Chyba mnie w końcu musiało dopaść, za bardzo radośnie się działo 🤔wirek:
Ja miałam iść do kolegi, na domówkę, miało być ok. 10, 15 osób, ale powiedziałam głupie zdanie i na Sylwestrze będę ja, on i moja koleżanka.
mils szczegóły chcę ! może być na pw
29 grudnia 2010 18:26
idziosława PW poleciało... 🙁
Wiedziałam, że to zbyt piękne będzie... Wiedziałam, że za wcześnie się ucieszyłam... 😕
Hej, spoko, może jeszcze się uda🙂 Jak nie ten, to inny :}

Nie udało mi się zainstalować gry. Bu. Pozostało mi czekać na brata. Do północy.
Mika, Arroch, wybaczcie, ale babcia nie pozwala mi długo siedziec na komputerze, więc nie mam jak odpisywac  😎
Generalnie nie umiem jeszcze za dużo powiedziec. Hala do chrzanu, znaczy jak się jest samemu, to nawet jest miejsce na galop, ale gdzie nie gdzie beton. A stajnia jak stajnia, tylko ludzie tacy inni niż w mych kochanych Sadłowicach.
Przyjeżdżajcie do mnie, bo nie mam z kim rozmawiac! Szybciutko! Szybciutko! Arroch, do Ciebie to nawet chętnie bym wpadła. (Wybacz Mika, ale nie lubię lkjotu zimą, nie ma się gdzie schowac  😁 )
mils też proszę o szczegóły.

Eh... To chyba jakiś na prawdę pechowy dzień, u mnie też nie toczyło się najlepiej 🙄

Jasnowata ależ jest, w świetlicy! No to jak się jakoś ekipą zgadamy, to ja mogę lecieć. Tylko jutro przyjedzie do mnie koleżanka, także nie wiem jak z czasem.
Ja jestem i będę codzień (oprócz niedzieli) tak od ok. 10-11, zależy na którą emkę trafię. no dobra, ale jak coś to na pw, żeby nie denerwowac Modów 😉
Jasnowata a ja bym Cię chętnie zaprosiła 🙂 u nas na hali jest fajnie, wymienili piach w tym roku i nic się nie dzieje, także spokoje mogę śmigać bez podków  😜

Trzeba by było umówić się gdzieś na mieście, bo ja obawiam się, że zgubię się po drodze 100 razy mimo, że wiem jak dojechać  😁
btw. kiedyś do LKJtu nie dojechałam, bo owszem wsiadłam w 17 ale nie w tą stronę  😵
widzę, że nie tylko ja mam dzisiaj beznadziejny dzień...  😵
mils - ja też proszę o szczegóły na PW
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
29 grudnia 2010 19:46
Ojoj jak mnie tu dawno nie było  😡 co tam małolaty u was ?  🏇 Ja jestem po meeega udanych zakupów z Cairą  😍
A ja nie mam żadnych planów na Sylwestra i nawet z re-voltą nie będę mogła go spędzić, bo u babci nie ma neta. Kolejny Sylwester w domu, jak cudownie.  🤔
Ja też siedzę w domu i to nawet z babcią i dziadkiem. Jednocześnie oni mają rocznicę ślubu. Będziemy oglądac kopciuchy  🤣 (czyt. Moda na Sukces, Klan, Plebania, Barwy szczęscia itd. itp. )
ja w sylwestra idę do kuzynki  🏇
mils nieprawdę?? uu to słabo...3m się  :przytul:
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
29 grudnia 2010 20:00
Ja w sylwestra idę do koleżanki taty z całą ekipą i Cairą i będzie melanż 😀
daliasta   Szkoda słów.
29 grudnia 2010 20:07
mils- powodzenia. 😀
29 grudnia 2010 20:11
Wiwaro, daliasta dzięki... :kwiatek:
idziosława, madmaddie dziękuję ci bardzo! :kwiatek:
daram przenoś Damę 2 stycznia! Mówię ci, że się uda, bo w moje urodziny musi być pozytywnie! 😁
Happiowa   córka grabarza
29 grudnia 2010 20:37
haha, a ja już siedzę u Ankersa i jest fajnie  😎
A ja spędzam Sylwestra z TVP 2 albo TVNem  😁 mimo, że dostałam zaproszenie na imprezę, ale z powodów, nie wiem jak to nazwać, moralno-rodzinnych nie idę, bo nie wypada.
mils Nie ma sprawy, jeśli chodzi o takie rzeczy to wal do mnie 😉
Laski lubelskie, ja też chce sie spotkać 😀 😀

mils, jak to? ktoś Cię oszukał?
fin ja też chcę się z Tobą spotkać  😅

Tylko jeszcze nic nie wiadomo, kto, gdzie, kiedy ani jak  😁
29 grudnia 2010 21:47
fin czy ja wiem, czy można to tak nazwać? Nie wiem, ale będę jeszcze walczyć o swoje... 😀iabeł:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się