KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

sei
🤣 🤣 🤣 oj tam, nie dożyć 🙂

Dzionka
bierz petrola, green taki nudny trochę, ladny - ale nudny  🤣 albo rzeczywiście brillanta green  😍
wątek zamknięty
Arimona po zobaczeniu tego zdjęcia tym szybciej przestępuję z nóżki na nóżkę z niecierpliwości kiedy dojdzie mój komplet 🙂

sei i tym sposobem internet się obrócił się przeciwko nam  😎

dzionka dorzucę dla przeciwwagi moja dwa grosze: zdecydowane nie dla greena na gniadych! smutny, bury kolor, którym lata temu malowano sklepy ogólnobranżowe na wsiach. Jest jedynie akceptowalny jako brilant na swikach 😉

zmienilam zdjecie na link, bo podobno pochodzi z niemieckiego forum  🙄
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
29 grudnia 2010 00:01
ej nie  😕 łamiesz mi serce  😵 jeszcze na rudych...

edit:
ten brillant jest szałowy  😜 gdybym jeszcze kogoś nie namówiła to nie wiem. i daje sobie łapy uciac ze super do brazowego sprzetu bedzie  😎

a tu na obrone greena. a zdjecie nie zrobione w sloncu nawet!

a tu petrolowy zesta. i to jest dopiero smutne :P
[img]http://V[/img]
tu lepiej:

kantar n-g:

i petrol

lightblue

green

choco (chyba sie skusze na tego cottona...)

petrol exclusive + aktualna kolekcja

piękne zdjęcie! takie powinniśmy mieć w szmatoholikach  😍

wybaczcie tasiemca  😡 ale zrobiły sie zaległości z reitforum 😉
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
29 grudnia 2010 00:35
sei -  😵 brillant biały z lamówką choco aaaa! czemu mi to robisz? jak tylko dostanę pieniądze pewnie go kupie ..
wątek zamknięty
Ktoś planuje zamówienie z ebay?
wątek zamknięty
29 grudnia 2010 00:41
Dramka - xxagaxx miała jakieś za niedługo robić
wątek zamknięty
29 grudnia 2010 00:46
Medzik, właśnie po to wrzuciłam żeby ktoś się skusił  😀iabeł: sama przebieram nogami i nie wiem czy nie będę próbowała nabyć dl... nie mam nic białego a na zawody dresiażne jak znalazł dla nas 😉
wątek zamknięty
29 grudnia 2010 00:58
sei - ja już w tym widzę kasztana  😍! ale najbardziej żal mi erki tej doubleflec ze nie ma M-ki 🙁

ps. mógłby mi ktoś podlinkować strony z kolekcjami eskadrona ? te 3 najpopularniejsze z skąd bierzemy zdjęciA  🙇
wątek zamknięty
Ten biało- brązowy brillant jest dostępny u naszego ulubionego ebayowego sprzedawcy.  😉
wątek zamknięty
29 grudnia 2010 01:05
On jest spokojnie dostępny jeszcze w PL  :kwiatek:
wątek zamknięty
W PL ?? A to nie jest standard ?? Lamówka jest toffee ??
wątek zamknięty
29 grudnia 2010 01:13
wątek zamknięty
29 grudnia 2010 01:23
sei - ja już w tym widzę kasztana  😍! ale najbardziej żal mi derki tej doublefleece ze nie ma M-ki 🙁

ps. mógłby mi ktoś podlinkować strony z kolekcjami eskadrona ? te 3 najpopularniejsze z skąd bierzemy zdjęciA  🙇

teraz to już w ogóle przekonałaś mnie 🙂 szkoda tylko że brillanty mają taką cenę  😵 muszę czekać z zakupem do lutego chyba że cudem wcześniej coś wysupłam...
w sprawie dery gadałaś z minerwą może?

Klami, to jest ten z nowej kolekcji 😉
wątek zamknięty
29 grudnia 2010 01:36
tak ale takich derek nawet nie miała 🙁 - gdyby coś znalazła powiedziała,że da znać  :kwiatek:

edit:

wie ktoś może gdzie dostanę derki "Rambo"?
bo marzy mi się ta  😍:

wątek zamknięty
Można je kupić w sklepie"GNL"  i "Konik".
wątek zamknięty
taaa, z powodu wyjazdu mogła bym odebrać dralon w niedziele/poniedziałek, czyli za 4-5 dni a to już za późno  🤔 jestem wściekła...  😤 grrrr, choć Dramka się teraz wycwaniła i wystawiła go z 'czekam na propozycje cenowe'  🙄

fakt faktem - szmatoholiczego humoru mi to nie popsuło - bo w końcu udało mi się nabyć brilli petrola starego 😀

Medzik, ta treningówka to polar?
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
29 grudnia 2010 09:23
mnie się za to petrol na mało którym podoba- taki krzykliwy, dziecięcy :P
wątek zamknięty
Petrol podobał mi się tak w 100% na razie tylko na rudziaku Forty:

Ale kolor sam w sobie mi się kurde podoba 😀 Tylko jakoś z gniadym, a dokładniej moim ciemnogniadym, nie idzie mi w parze... A brillant green kurcze ładniejszy niż cotton 🙁 I co ja teraz zrobię😀?
cieciorka, nie chciałoby ci się zrobić małej wizualizacji tych dwóch kolorków na Dzionym?
wątek zamknięty
Dzionka ja się właśnie zakochałam w petrolu po tym, jak Forta przytargała do stajni cały komplet 😀 i briliant petrol jest genialny. Chociaż green też mi się podoba. Więc jak będzie więcej kasy to zapoluję na oba a jak mniej to chyba tylko na petrola 😉
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
29 grudnia 2010 10:15
Dzionka, może mnie za to zabijesz ale ja bym brała na Dżonego brillanty petrol i green  😁
wątek zamknięty
tak ale takich derek nawet nie miała 🙁 - gdyby coś znalazła powiedziała,że da znać  :kwiatek:

edit:

wie ktoś może gdzie dostanę derki "Rambo"?
bo marzy mi się ta  😍:

Ja mam taką tyle że nie półderę, a całą...a do tego granatowo-biało półderkę z tej samej serii 😍 😍

Kupiona w niemcach... 😀
wątek zamknięty
29 grudnia 2010 10:18
Mi osobiście bardziej podoba się double fleece - taka jak ma Sierra czy quanta  😉
wątek zamknięty
Ja mam osobiście tą:

Ale marzy mi się ta... 💘
wątek zamknięty
ta brązowa jest ładniejsza. Dużo ładniejsza! Mi się marzy teraz jakiś przyjemny brązik, taki czekoladowy. Tyle że nie derka ale czaprak i owijki.
wątek zamknięty
29 grudnia 2010 10:30
_kate bierz w takim razie komplecik choco z nowej kolekcji - to jest taki śliczny, głęboki, czekoladowy brąz, mi się nie podobał dopóki nie rozpakowałam paczki  😜
wątek zamknięty
no właśnie się zastanawiam. Rozważam jeszcze poszukanie jakiegoś padu np. czekolada.
Ale to i tak póki co dam sobie na wstrzymanie, auto mam u mechanika drugi dzień, co nie wróży dobrze dla mojego konta  😉
wątek zamknięty
też mam tego horseware brązowego, polar bardzo fajny, gruby, mięsisty

jedyne czego mi brakuje to odpinanych zapięc z 2 stron tak jak w eskadronie  🙂
wątek zamknięty
W jakich sklepach dostępne są kantary eskadrona w rozmiarze xfull? Bo rozumiem, że one odpowiadają normalnym fullom?
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
29 grudnia 2010 11:28
u Eskadrona Cob to cob a full to full🙂 bierz taki rozmiar jaki nosi Twoj kon :kwiatek:
Anky są zaniżone
wątek zamknięty
co myślicie o briliancie green na brudnego kasztana ? + derka bicolor ?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.