Zairka ja się właśnie wyleczyłam z nich po zdjęciach 🙂 No bo kurdę teraz nawet jak celuje w mniejsze siodło to i tak jest duże 😉 Wieć sportive nie byłoby widać 😁 😁
s. sprawdziłam, kantar chocko jest tylko z pojedynczą regulacją. Bay zapomniałam podziękować za przeróbkę! To dzięki tobie jutro będziemy się wozić w niciaku (15 wałach w potniku dla kucyków 😂 ) I obiecany "wyciek" o kolorach esów:
Naciau jeśli szukałaś do chocochip/pink to tak 🙂 bianca ale to DR, twój kucyk miałby derkę 😂
Kolory są łapane "kroplomierzem" więc delikatnie mogą się różnić w realu. Doo mnie kolekcja nie przemawia poza trzema superieur. Stripe in i stripe mi się w ogóle nie podobają.
mam nadzieję że nowe kolekcje wyskoczą dopiero na koniec marca 🙂 skuszę się coś czuję na taki najciemniejszy superieur: [img]http://re-volta.pl/galeria/img/25408[/img] tylko pierwszy zestaw kolorów jakoś do mnie trafia a i tak bez szału. jak nie beda jakies super to moze uda mi sie jeszcze kupic cos z jesien/zima? 😉
Ja uważam ze po tych samych kolorach to ciężko coś powiedzieć 😉 Poczekajmy na jakieś zdjęcia, katalog. Wtedy będzie wiadomo jak połączyli i czy jest szał czy nie 😉
kodusiowata, z niemcolandii xxagaxx, nie tylko po Tobie zgapiłam 😀iabeł: ale czaiłam się na niego już dawno i przegapiłam, nie myślałam, że nie dotrwa do wyprzedaży 😀