czy pasują jeszcze jakieś owijki do Eskadrona petrol?
wątek zamknięty
aga, mi sie podoba ten polopad maritim, brillant rosa, silbergrau, toffik, iceblue, a i jeszcze navy z maritim.
wątek zamknięty
Słuchajcie, jestem "zmuszona" do zakupów w Equishopie i mam pytanie - w którym cottonie będzie Dzionkowi lepiej?

czy
http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/04/59/49/1304594977[/img]
wątek zamknięty
Dzionka, w green zdecydowanie 🙂
wątek zamknięty
Dzionka, ja bym wzięła green 😉
wątek zamknięty
Dzionka bierz green'a :kwiatek:
wątek zamknięty
OK, moja własna opinia została właśnie wielokrotnie potwierdzona 😀 Jeśli się zdecyduję na cottona, to na tego 🙂
wątek zamknięty
Dzionka: zdecydowanie green!!😀😀
wątek zamknięty
jeszcze powiem że sama mam cottona i jestem mega zadowolona😀
wątek zamknięty
aga, mi sie podoba ten polopad maritim, brillant rosa, silbergrau, toffik, iceblue, a i jeszcze navy z maritim.
Silbergrau też za mną chodził 😉 a iceblue mam 😀😀
wątek zamknięty
xxagaxx, a widzisz, hehe.
Chyba ograniczę się do rosy i silbergrau..... może polopad. Nie wiem ile kasy będę miała. Kurczę, muszę coś sprzedać.
wątek zamknięty
xxagaxx, a widzisz, hehe.
Chyba ograniczę się do rosy i silbergrau..... może polopad. Nie wiem ile kasy będę miała. Kurczę, muszę coś sprzedać.
Ja już wytypowałam 2 szmaty na sprzedaż... Co prawda jedną z dużym bólem, ale na to zamówienie musze mieć ciut więcej kasy 😉
wątek zamknięty
Dzionka
Ja powiem że... green! 😀 gniady w takiej zieleni (przynajmniej według mojej wyobraźni) to szał! 😉
wątek zamknięty
Fanga Wyczekiwany i wybłagany Embroidery 😍 w komplecie z nausznikami 😜
wątek zamknięty
No śliczny ten green, chyba na niego padnie 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx, a ja nawet nie wiem co miałabym sprzedać.... Wiem co by się sprzedało, ale pozbywać się tego nie chcę. To co bym sprzedała to hmm... wątpię, że pójdzie za normalne pieniądze. I koło się zamyka.
wątek zamknięty
xxagaxx, a ja nawet nie wiem co miałabym sprzedać.... Wiem co by się sprzedało, ale pozbywać się tego nie chcę. To co bym sprzedała to hmm... wątpię, że pójdzie za normalne pieniądze. I koło się zamyka.
To daj tu listę jakąś to Ci pomożemy 😉 Powimy co ma zostać a co won 😀😀 Mi zawsze revolta pomaga 😀😀
wątek zamknięty
Klami ja wezme chetnie Sportive VS 😁 i browna
wątek zamknięty
Zairka, akurat właśnie te zdecydowanie nigdzie się nie wybierają.
wątek zamknięty
To powiedz co rozważasz chociaż 😉 To ja ci zaraz powiem co masz odstrzelić ;P
wątek zamknięty
i całe szczęście 🙇
wątek zamknięty
xxagaxx, nam moon się zastanawiam, ale.... nie wiem i nad cottonami. No i faktem jest, że muszę sprawdzić jak mi sportive leży pod siodłem, bo on jakis mały jest a moja skokówka całkiem spora, ale hmm.. raczej nie ma ku temu okazji.
wątek zamknięty
no fakt że skubance sa strasznie małe dlatego nie zabijam sie specjalnie zeby zdobyc vs bo jak widac DL leży bardzo dobrze
wątek zamknięty
juliadna, full. W tym problem.
wątek zamknięty
O k*rde no to mini jest !!
wątek zamknięty
Ciekawe jak by wyglądał pod Agi ujezdzeniowka 😁 a raczej by go widac nie było
tu pod ujezdzeniowka foto chyba Mo. B
wątek zamknięty