mogę pomagać w przerzucaniu lub w wymianach rzeczy ; ] mój login tajfunowaa , tylko proszę wcześniej o uprzedzenie albo wiadomością na howrse.pl albo tutaj ;] aga020596 jakbyś była na howrse.pl to bym Ci wysłała ; ]
Szukam pracy jako instruktor na polskim howrse mój nick gajara18 jak coś zapraszam do znajomości mam hodowle anglików moge sprzedać żrebaki lub oferuje stanówke moimi ogierami. Jest też mozliwosć pokrycia mojej klaczy i zakupienia indywidualnie zrebaka po dowolnie wybranym ogierze polecam śliczna klacz ma prawie wszystkie treningi ukończone .
Na polskim prawie w ogóle nie siedzę. 🙂 Zamieniam BMy stamtąd na BMy na angielskim. 😀 Pamiętam boski układ z Mirmilem, wymienialiśmy się passy na angielskim dla mnie za bmy polskie dla niego, łącznie 7 passów wtedy dostałam. 😀 Teraz kurcze, kusi mnie ten PSH... Ale 6 passów?...
Za najchętniej to samo lub coś innego na howrse angielskim!
--- EwuśCa, kusi kusi. Chciałabym, aby chociaż 1-2 passy zostały dla mnie z tych 6-ciu, no zobaczymy co mi odpisze właściciel/ka konia. Chociażby za to 5 passów 😀
edit: 😅 😅 Sprzedałam słabą arabkę (34*) za passa! Słabą, bo ostatnio na aukcjach poszła 39* za 501e a na prywatnych 40* za 1000eq 😀 Jeśli sprzedawca PSH mi opuści do 5 passów to chyba wezmę.